Homecompatibilitate zodii An prosper pentru 6 zodii. Veți primi bani mulți și vă faceți toate mofturile

An prosper pentru 6 zodii. Veți primi bani mulți și vă faceți toate mofturile

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 814 views
An-prosper-pentru-6-zodii.-Veti-primi-bani-multi-si-va-faceti-toate-mofturile

Gemenii, racii, fecioarele, dar și săgetătorii, capricornii și peștii, vor avea surprize plăcute din punct de vedere financiar, iar alte zodii se vor axa pe viața sentimentală.

Pentru berbeci se anunță membri noi în familie, taurii vor avea parte de atenție sentimentală, iar balanțele își consolidează relația.

Berbec
Un membru al familiei iți va oferi niște vești bune, de care te vei bucura enorm. Ori este vorba despre o uniune conjugală, ori despre venirea pe lume a unui copilaș. Vei fi foarte fericită pentru el și vei dori să ieși și să sărbătorești. Moment economic excelent, este cazul să faci ceva pentru o pasiune de-a ta, să ieși, să te distrezi, poate chiar să-ți cumperi ceva. Viața de cuplu e liniștită, te simți bine și iubită.

Taur
Cineva care este foarte interesat de tine nu știe să se declare, nu va ști cum ai reacționa sau dacă și tu simți la fel. Poate este cazul să faci câțiva pași în acest sens, nu ai de unde să știi, este posibil să fie o poveste frumoasă. Ai grijă la partea financiară, cheltuie banii cât de chibzuit poți. Moment de mari responsabilități la muncă; șeful tău are încredere în tine mai mult ca niciodată, nu-l dezamăgi.

Gemeni
La orizont se văd mulți bani venind și odată cu ei vor aduce și satisfacerea mofturilor pe care le aveai de ceva vreme, dar nu ai avut posibilitatea să le satisfaci. Partenerul tău nu trece prin cel mai bun moment al lui, nu-l lua prea în serios, are nevoie de ajutorul tău și nu de reproșurile tale, fii alături de el așa cum știi cel mai bine. Poate este cazul unei întâlniri cu prietenii, distrează-te puțin, detașat de mofturile pe care ți le vei face.

Rac
Prosperitatea te va defini în această perioadă, roadele muncii tale în curând vor fi culese, vei primi o sumă considerabilă de bani și îi învesti și în plăcerile tale, pentru că o meriți. Poate că te vei întâlni cu situația în care va trebui să rezolvi niște probleme vechi, de familie. Iți va fi puțin greu din punct de vedere sentimental, dar vei ști să gestionezi situația, iar partenerul iți va fi alături pe tot parcursul acestei chestiuni.

Leu
Te vei reîntâlni cu o dragoste veche, nu te uita înapoi dacă nu vrei să recazi în aceleași greșeli pe care le-ai făcut în trecut. Programează-ți economia fără stres, te poți răsfăța cu un capriciu, dar ai grijă să nu irosești prea mult.
La locul de muncă s-ar putea întâmpla evenimente care să te prindă prin surprindere, fie că e vorba de ceva auzit între colegi, fie că superiorii iți vor da o veste importantă care te privește.

Fecioară
Sub aspect sentimental, vei trăi o zi romantică, dulce, plină de dragoste și momente de tandrețe. O meriți. După o perioadă financiară foarte tulbure, era timpul ca niște bani care să te bucure, să apară. Planurile de acasă vor fi cei mai buni aliați ai tăi, iar dacă sunt cu un partener, chiar mai bine. Dacă ești singur, dedică-ți ziua, vei fi cel mai bun partener de petrecere a timpului liber.

Balanță
Răsfățul tău îl face pe partenerul tău foarte fericit, ești foarte afectuoasă și asta îți face relația mai puternică. Dacă ești singură, astăzi ar putea fi o zi bună pentru a-ți face o întâlnire cu acea persoană pe care o placi și cu care nu știi încă cum să acționezi. Dacă îți studiezi cheltuielile, în curând poți începe să faci economii, fără să te chinui prea tare. La muncă situația stă bine, te pricepi de minune la ceea ce faci!

Scorpion
Dacă relația ta cu partenerul tău este puțin tensionată, încearcă să o întărești cu detalii și demonstrații de dragoste. Și amintiți-vă că ar fi mai bine să izolați problemele de muncă de viața privată. Dacă ești singură, e momentul să acționezi cu persoana pe care o placi, șansele să fie reciproc, sunt enorme! Încetul cu încetul, poverile datorate problemelor financiare vor începe să dispară.

Săgetător
Perioadă bună din punct de vedere financiar. Iți va intra în buzunar o sumă considerabilă de bani și te vei bucura la maxim de ea, făcând ceva pentru sufletul și plăcerea ta. Viața de cuplu este și ea una bună, vă înțelegeți de minune, dar nu neglija timpul petrecut în doi. Poate după ce petreceți ceva timp împreună, veți avea dispoziția necesară să vă sunați prietenii și să ieșiți și cu ei. Nu uita de familie, așteaptă să o suni.

Capricorn
Banii sunt atrași de tine ca un magnet și ai planuri mari cu ei, vrei să îi investești, dar și să te bucuri de ei cumpărându-ți ceva sau luând masa în oraș, la un restaurant rafinat. Situația amoroasă este puțin rece, nu ai un partener, dar nici nu te stresezi prea tare pentru asta, te bucuri de momentele tale, consideri că ai timp mult pentru tine, timp care te va ajuta să te dezvolți. Nu este o concepție greșită, oamenii mai au nevoie și de astfel de momente.

Vărsător
Vrei să trăiești viața mai intens, vrei să încerci lucruri noi și este foarte bine. Propune-i partenerului tău o escapada romantica, in ultima vreme rutina a pus stăpânire pe tine și pe viața de cuplu, la modul general. Perioadă relativ optima din punct de vedere economic, dar dacă ai propria afacere, încearcă să nu o neglijezi și fii foarte implicată în ceea ce ai de făcut, este posibil să întâmpini câteva greutăți, dar nu te speria, toate se vor rezolva din fază incipientă, nu iți vor da prea multe bătăi de cap, trebuie doar să știi să abordezi situația cu mult calm.

Pești
Vin eșecuri în probleme sentimentale, dar mari realizări în ceea ce privește chestiunile financiare. Dacă ai un partener, vei trece printr-un moment mai puțin plăcut, în sensul în care vor apărea certuri, trecându-vă prin cap ideea unei despărțiri. Dar nu se va concretiza. Daca ești singură, vei mai continua așa o scurtă perioadă, încă nu e momentul unei relații, trebuie întâi să iți dai seama de ce iți dorești, altfel nu vei avea parte de o relație sănătoasă. Sună-ți familia și poate programează o întâlnire cu ea, te va relaxa puțin.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed