HomeHoroscopcompatibilitate zodii Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie

Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/03/Animale-de-companie-potrivite-pentru-fiecare-zodie.jpg

Animalele de companie nu doar că ne topesc inima, dar dezvoltăm o relație specială atunci când conviețuim cu ele. S-a demonstrat că animalele alungă depresia dacă stăm în compania lor.

A avea un animal de companie cere anumite sacrificii. Trebuie să îi dedici timp și să îl îngrijești. Animalele ne dezvoltă creativitatea și ne fac să fim mai responsabili. Odată cu grija pentru un animăluț, intrăm într-o nouă lume a experiențelor.

Berbec

Nimeni nu apreciază mai mult ca Berbecii căldura care vine din mângâiatul unei pisici. Aceste animale au un efect calmant asupra nativilor Berbec, care tind spre agitație uneori.

Taur

Firea creativă a Taurilor cere un animal de companie care să îi stimuleze mental. Nu sunt capabili să ofere atenție animalelor și nici nu au răbdare să se joace cu ele, de aceea o tarantulă este potrivită pentru ei. Va fi mereu în cutia ei de sticlă pentru a fi admirată și nu cere atenție.

Gemeni

Gemenii sunt veseli, sociabili și optimiști și au nevoie de un animal care să le mențină moralul ridicat. Câinele Labrador este compania perfectă pentru ei. Va fi prietenul dedicat activităților relaxante și va alunga zilele proaste. Gemenii au un simț al grijii dezvoltat și sunt capabili să le poarte de grijă.

Rac

Un animal de companie va aduce un plus de siguranță în viața Racilor. Mai ales în cazul nativilor Rac care locuiesc singuri, un câine, oricât de mic ar fi îi va avertiza când pericolul se apropie.

Leu

Indiferent de cel animal de companie ar avea, Leii vor să ofere dragoste. Un papagal sau un hamster îi va oferi un efect calmant, iar zgomotul produs de acesta îi va încânta urechile.

Fecioară

Nativii Fecioară au nevoie să învețe să aibă răbdare, iar un animal de companie îi poate învăța lecții valoroase. Un pui de câine pe care să îl dreseze cu grijă și răbdare, în timp ce îi oferă dragoste, este un început perfect.

Balanță

Animalele sunt empatice și vor fi acolo pentru stăpânii lor. Balanțele au nevoie de compania unui animal precum iepurele pe care să îl îmbrățișeze atunci când ziua nu se desfășoară cum trebuie.

Scorpion

Scorpionii au nevoie de un animal de companie care să le îmbunătățească sănătatea mentală. Stresul și depresia cauzează traume pe care animalele le pot controla prin simpla lor prezență. Scorpionii au nevoie de o pisică în compania căreia să scape de cotidian.

Săgetător

Deoarece ești o persoană activă, sociabilă, afectuoasă și spontană, căreia îi place să se distreze, ai nevoie de un animal energetic și iubitor. Poți opta pentru un câine din rasele Labrador, Golden Retriever, Lhasa Apso sau Shih Tzu.

Capricorn

Capricornii pot face un act caritabil și pot adopta un cățel. Pe lângă faptul că se aleg cu o companie plăcută, au și conștiința împăcată că au salvat o viață. Oferind o casă unui animal abandonat, nativii Capricorn vor învăța să fie mai responsabili.

Vărsător

Un animal de companie îi va ajuta pe Vărsători să își petreacă timpul într-un mod plăcut. Mai ales dacă nativii Vărsător locuiesc singuri. Un animal precum câinele le va ține de urât când ies la alergat dimineața…

Pești

Peștii sunt dezorganizați uneori, iar cu o pisică în casă nu își vor mai lăsa lucrurile împrăștiate. Documentele de la lucru își vor găsi în sfârșit locul.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed