Homecompatibilitate zodii Aspectul dintre Uranus si Nodul Nord aduce schimbări pentru zodii pe 31 Iulie

Aspectul dintre Uranus si Nodul Nord aduce schimbări pentru zodii pe 31 Iulie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 781 views 3 minute timp de citit
Aspectul dintre Uranus si Nodul Nord aduce schimbari pentru zodii pe 31 Iulie
  • Aspectul dintre Uranus si Nodul Nord aduce schimbări
  • Uniunea dintre planeta Uranus și Nodul Nord vă va arăta care este sensul vieții voastre

Nativii din zodia pești vor deveni mai buni și vor dori să facă numeroase acte de caritate, în timp ce racii se vor auto-analiza și vor ști exact ce vor. Balanțele vor avea o creativitate sporită și sunt îndemnate să pună în aplicare toate ideile bune pe care le primesc. Numai bazându-vă pe instinct vă veți putea atinge obiectivele.

BERBEC
La sfârșitul lunii iulie, vei avea oportunitatea de a te simți împlinită pe drumul pe care ai ales să mergi. De asemenea, vei constata că ai făcut alegerile bune până acum. Totodată, Universul te va ghida în continuare și îți va arăta care este sensul vieții tale!

TAUR
Taurii vor avea parte de schimbări bruște, așa că trebuie să fie pregătiți sufletește. Pe plan sentimental, vei avea parte de armonie și stabilitate.

GEMENI
În această perioadă importantă din punct de vedere astrologic, gemenii vor fi luminați! Astfel, îți vei da seama care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a trăi viața pe care ai visat-o încă din copilărie. Nodul Nord, în colaborare cu planeta Uranus, te vor împinge să îți vezi propria valoare și să devii cea mai bună versiune a ta.

RAC
La rândul lor, nativele din zodia racului se vor cunoaște mai bine și își vor da seama ce vor de la viață! Așadar, la sfârșitul lunii iulie este foarte important să te auto analizezi și să înveți să te bazezi pe instinct.

LEU
Leilor le va suna ceasul deșteptător. Aceștia vor avea parte de o trezire spirituală și își vor da seama dacă sunt pe drumul cel bun. Incertitudinile vor dispărea, iar tu vei ști exact ce trebuie să faci pentru a-ți schimba viața în bine.

FECIOARĂ
Care sunt lucrurile care îți oferă o stare de bine? Acestea trebuie să fie în prim plan. De asemenea, vei fi mai dispusă să îi ajuți pe cei din jurul tău, lucru care îți va oferi un sentiment plăcut ( fie că este vorba de persoane din familie sau de necunoscuți).

BALANȚĂ
Și tu trebuie neapărat să pui în aplicare ideile care îți vin în această perioadă, pentru că vei atrage doar lucruri pozitive. Celor ce își doresc să evolueze le vor fi activate calități și abilități unice, care îi vor propulsa în direcția dorită.

SCORPION
Nativii acestei zodii se vor simți liberi și satisfăcuți cu viața pe care o duc. Ei se vor axa pe activitatea socială și își vor îmbunătăți relația cu membrii familiei.

SĂGETĂTOR
Ca săgetător, vei avea o mai mare încredere în tine. Cu toate acestea, trebuie să ai grijă. Nu întrece măsura, asumându-ți prea multe riscuri. O prea mare încredere în sine îi poate face pe ceilalți să te deteste. Ai grijă în special cum te comporți la locul de muncă. Du-ți la bun sfârșit responsabilitățile. În caz contrar, nu vei avea o reputație prea bună în ochii conducerii.

CAPRICORN
Unii capricorni se vor simți neînțeleși de cei din jur, lucru care va aduce un sentiment de frustrare. Chiar dacă rezultatele muncii asidue nu sunt recunoscute încă sau întârzie să apară, este important să luptați pentru viitorul mult visat.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii își vor schimba percepția cu privire la relațiile cu cei apropiați și vor primi cu brațele deschise toate lucrurile noi din viața lor.

PEȘTI
Ultimii, dar nu cei din urmă, peștii vor înțelege care este rolul lor pe acest pământ. De asemenea, grație schimbărilor interioare, vor deveni mai buni, mai înțelegători și vor dori să facă numeroase acte de caritate…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed