Astăzi, șase zodii își rezolvă dilemele financiare, în timp ce alte trei se pregătesc pentru ascensiunea profesională

Share

Aspectul material nu trebuie neglijat niciodată, de aceea zodiile trebuie să asculte cu mare strictețe ce au astrele de spus în această privință.

Gemenii primesc o promovare importantă, după ce au muncit din greu câteva luni.
Săgetătorii sunt nemulțumiți în legătură cu salariul pe care îl au și sunt sfătuiți să discute cu superiorii.
Peștii sunt priviți ca niște lideri și se implică în diverse proiecte la locul de muncă.

Berbec
Berbecii negociază la sânge un anumit contract. Sunt șanse mari de reușită, așa că luptă din răsputeri pentru a ajunge la rezultatul dorit. Capacitățile tale de convingere sunt la cote maxime astăzi și te poți baza și pe intuiție.

Taur
Taurii își expun nemulțumirile legate de programul de lucru. Alegi să pui piciorul în prag, deoarece angajatorul te obligă să stai la slujbă peste program. Discută cu șeful și colegii pentru a găsi o soluție, întrucât situația nu este una deloc favorabilă pentru tine.

Gemeni
Gemenii primesc o promovare pe care o așteptau de ceva vreme. Ultimele luni au fost tare solicitante, însă, după multă muncă, ai ocazia să primești o răsplată. Ți se recunosc meritele, ceea ce face ca munca ta să capete un rost.

Rac
Racii se declară dezamăgiți cu privire la anumite clauze contractuale. Nu ai citit cu atenție contractul atunci când te-ai angajat, iar acest lucru îți provoacă multe nemulțumiri. Toți oamenii greșesc, iar experiența aceasta ar trebui să te învețe să acorzi mai multă atenție hârtiilor oficiale.

Leu
Leii se bucură de sume considerabile de bani și își umplu buzunarele rapid și sigur. Atragi extrem de ușor bancnotele. Și în ceea ce privește afacerile o duci bine, deoarece ai șanse mari să finalizezi o tranzacție.

Fecioară
Nativii zodiei Fecioară primesc multe vești îmbucurătoare de la superiorii lor. O promovare se ivește în peisaj, ceea ce constituie un motiv de sărbătoare pentru tine. Ai succes în toate planurile și te consideri un veritabil norocos.

Balanță
Balanțele pot vedea astăzi cum urcă pe scara ierarhică la locul de muncă. Primești un post mai înalt, care îți poate aduce mai multe beneficii decât aveai înainte. Ai grijă ca pe lângă beneficii, anumite sarcini importante ți se vor atribui.

Scorpion
Nativii Scorpion se simt neîndreptățiți la locul de muncă. Bârfele unui coleg de birou pot să-ți afecteze reputația într-un mod nu foarte plăcut. Nu te lăsa afectat de invidia celor din jur și muncește cu mult spor pentru a dovedi tuturor că ești un angajat de preț.

Săgetător
Săgetătorii sunt nemulțumiți în legătura cu salariul pe care îl primesc. Simți că munca ta nu este apreciată la cote maxime, iar salariul mic te face să iei în calcul căutarea unei noi slujbe. Încercă să vorbești cu șeful și să îi explici întreaga situație înainte de a lua o decizie definitivă.

Capricorn
Capricornii pot să primească niște bonuri de masă în plus, ca urmare a strădaniei de la locul de muncă. Deși suma primită nu este una prea mare, orice ban este binevenit. Având în vedere situația de criză în care ne aflăm, orice venit este important.

Vărsător
Nativii Vărsător au căutat în ultima vreme un nou loc de muncă. Norocul dă peste tine, fiindcă, fix atunci când te așteptai mai puțin, dai peste o ofertă ce nu o poți refuza. Valorifică această șansă, fiindcă nu se știe când va mai apărea una.

Pești
Peștii se implică în multe proiecte și își iau atitudinea de lideri. Te simți împlinit, întrucât faci fix ceea ce-ți place. Totuși, ai mare grijă să nu-ți neglijezi sănătatea. Este bine să păstrezi un echilibru între toate aspectele vieții. Se anunță o zi cu mari realizări…


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news