HomeHoroscopcompatibilitate zodii Astrologia – cheia salvării relației tale

Astrologia – cheia salvării relației tale

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Astrologia in compatibilitate zodii

Uneori, relația pe care o ai cu partenerul trece prin unele coborâșuri, iar în acel moment trebuie să iei măsuri preventive. Orice relație are și momentele ei mai puțin bune, însă cu puțină concentrare vei reuși să le depășești.

Iată cum te ajută astrologia din acest punct de vedere.

Berbec

Nu încerca să-l compari cu altcineva și nu-l lăsa să interpreteze greșit nici măcar o situație. Fii mereu clară și sinceră, chiar și atunci când ai de dat o veste mai puțin plăcută. Odată ce ești sinceră, nu ai cum să-l pierzi.

Taur

Dă cărțile pe față, chiar și pe cele vechi. Dacă vrei ca relația ta cu bărbatul Taur să fie una reușită, să nu ascunzi nici o fostă relație sau aventură secretă față de acesta. Dacă va exista șansa să afle de una dintre ele, însă nu de la tine, șansele să-ți spună adio sunt destul de mari.

Gemeni

Spune mereu ceea ce ai pe suflet. Nu lăsa niciodată să meargă pe ghicite, deoarece va obosi la un moment dat. Uneori, va trebui să faci mici schimbări comportamentale, însă fără să te simți presată într-un fel sau altul, ci din proprie voință.

Rac

Nu-i răni niciodată sentimentele și nu-l ignora; dacă o faci, șansele să te ierte sunt aproape nule. Arată-i mereu că ești acolo pentru el și nu-l lăsa să se simtă dat la o parte sau ignorat.

Leu

Dacă vrei ca relația ta cu partenerul Leu să nu ajungă într-un moment de impas, va trebui să ai mereu grijă de aspectul tău fizic. Dacă va avea impresia că nu te mai îngrijești la fel ca la începutul relației, interesul lui față de tine va scădea considerabil.

Fecioară

Nu te lăsa condusă de negativitate și o stare psihică demoralizată. Trebuie să-i arați mereu că ești puternică și că poți să faci față provocărilor care îți ies în cale. Nu vrea să aibă alături o femeie care se plânge din orice motiv.

Balanță

Armonia și o relație echilibrată, asta caută nativul acestei zodii. Încearcă mereu să ții cont de aceste două elemente în relația pe care o ai cu acesta și nu va trebui să te îngrijorezi niciodată în privința sentimentelor pe care ți le poartă.

Scorpion

Dacă vrei să-l ai mereu alături de tine, nu întoarce privirea după alții. Bărbatul Scorpion caută mereu loialitatea, dar dacă va vedea că tu te uiți după „porumbelul de pe gard”, să nu te miri dacă te vei trezi fără el.

Săgetător

Nu-l sufoca și nu-i impune limite. Cu cât mai multe limite impuse, cu atât sunt mai mari șansele de a te trezi singură. Dacă vrei să-l ai mereu alături de tine, ai încredere în el atunci când merge undeva fără tine.

Capricorn

Nu spăla „rufele” de față cu toată lumea. Dacă bărbatul Capricorn are încredere în tine încât să îți mărturisească toate secretele sale, păstrează-le doar pentru tine. Dacă vei aborda în public aceste subiecte, îți poți lua adio de la el.

Vărsător

Fii ordonată și respectă tot ceea ce te înconjoară. Bărbatul Vărsător caută ca femeia de lângă el să fie un exemplu de urmat pentru cei din jur, însă dacă va vedea că nu te îngrijorezi de un animal suferind, vei scădea semnificativ în ochii lui…

Pești

Deși este o fire blândă, nativul acestei zodii nu vrea să fie exploatat din această cauză. Încearcă să te aliniezi cu așteptările sale și credințele pe care le are și nu va trebui să te preocupe absolut nimic.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed