HomeHoroscopcompatibilitate zodii ASTROLOGIE: Cum abordezi o boală în funcție de zodie

ASTROLOGIE: Cum abordezi o boală în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/05/Cum-abordezi-o-boală-în-funcție-de-zodie.jpg

Fiecare dintre noi ajunge la un moment dat să se confrunte cu o boală mai puțin sau mai mult gravă. Modul în care o abordăm însă este total diferit și nu există două persoane care să reacționeze la fel sau care să o combată identic ca o altă persoană.

Iată cum anume abordezi o eventuală boală în funcție de semnul tău zodiacal.

Berbec

Fie că este vorba despre ceva mai grav sau mai puțin grav, femeia Berbec încearcă mereu să fie optimistă și își culege puterile pentru a putea face față cu brio bolii care pune stăpânire asupra ei. Are o energie de invidiat, iar aceasta este mereu sursa ei de putere pentru a putea merge înainte.

Taur

Încăpățânarea este cea care o împiedică pe femeia Taur să se vindece cât mai devreme atunci când se confruntă cu o boală. Aceasta va accepta în ultimul moment să viziteze un medic și va spera ca boala să se vindece de la sine.

Gemeni

Femeia Gemeni este un pacient care va ridica cele mai mari bătăi de cap unui medic. Odată ce este diagnosticată cu o boală, chiar și una care nu este foarte gravă, aceasta își va dori să fie vindecată cât mai repede, dacă se poate chiar pe loc, ceea ce este imposibil. Uneori uită de tratament și totuși nu înțelege de ce starea ei de sănătate nu se ameliorează.

Rac

Odată ce ajunge să fie bolnavă, nativa acestei zodii devine foarte irascibilă și nu suportă prezența nimănui. Medicii sunt sigurii care au ce căuta în peisaj în astfel de momente și va merge fără niciun fel te temere la aceștia pentru un consult.

Leu

Dacă știe că ceva anume nu funcționează bine din punct de vedere medical, femeia Leu continuă să-și vadă de treabă și încearcă uneori să ignore acest aspect. Îi este teamă de medici, motiv pentru care va încerca să amâne cât mai mult un control.

Fecioară

Deoarece știe că este mai bine să prevină decât să trateze, femeile Fecioară vor încerca să nu ajungă în punctul în care ar putea fi diagnosticate cu o anumită boală. Aceastea își vor face mereu controale și vor încerca să se asigure că nu sunt predispuse să se îmbolnăvească.

Balanță

Atunci când vede că ceva anume nu este în regulă, femeia Balanță nu va aduce acest lucru la cunoștința tuturor și va încerca să se consulte doar cu un specialist pentru a primi un răspuns clar și nu tot felul de presupuneri. Pentru a fi sigură de diagnosticul primit, aceasta este dispusă să meargă la doi medici sau chiar mai mulți.

Scorpion

Femeia Scorpion are teamă față de spitale și vizite după vizite la medici. Din acest motiv, tinde să nu spună adevăratele simptome pe care le are, în speranța că va primi un tratament care va reuși să alunge stările de disconfort de care are parte.

Săgetător

Nativele acestei zodii sunt unele dintre cele mai pozitiviste atunci când vine vorba de acest subiect. Acest lucru reprezintă tocmai cheia succesului pentru a se vindeca atunci când se luptă cu o boală și reușesc să se vindece destul de repede.

Capricorn

Deși nu este predispusă bolilor la fel de mult ca alte zodii, nativa născută sub acest semn zodiacal tinde să alarmeze pe toată lumea atunci când se îmbolnăvește. Vrea ca toată lumea să-i plângă de milă și să încerce să-i ridice moralul.

Vărsător

Atunci când se confruntă cu o boală, femeia Vărsător devine foarte cooperantă și respectă cu strictețe tratamentul care-i este administrat. Știe că numai medicul îi poate oferi un sprijin corespunzător, motiv pentru care nu evită niciodată un control…

Pești

Investigațiile și controalele de rutină nu sunt aspecte ignorate de nativele acestei zodii. Din acest motiv, la orice semn de disconfort se vor prezenta cât mai repede la un medic pentru a putea primi un diagnostic și un tratament corespunzător.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed