Atenție, nativi! Ce să nu faceți în timpul lui Mercur retrograd în zodia Gemeni

Share

Berbecii vor fi sfătuiți să fie atenți la lucrurile pe care le spun despre ei, taurii să fie atenți la planurile pe care le stabilesc pentru viitor, iar gemenii sunt sfătuiți să nu mai arunce cu banii pe fereastră.

Berbec
Berbecii vor fi sfătuiți să fie atenți la lucrurile pe care le spun despre ei, deoarece persoanele în fața cărora se destăinuie nu vor păstra pentru ele ceea ce li se spune. Aceștia pot avea foarte multe de pierdut dacă nu sunt atenți la ceea ce dezvăluie.

Taur
Taurii vor primi un sfat în ceea ce privește atenția pe care o acordă planurilor pentru viitor. Aceștia trebuie să acorde o atenție sporită lucrurilor pe care vor să le stabilească pentru a se asigura că pot deveni realitate.

Gemeni
Gemenii sunt sfătuiți să nu mai arunce cu banii pe fereastră și să fie mult mai atenți la modul în care vor gestiona finanțele. Aceștia pot avea parte de surprize extrem de neplăcute dacă nu sunt atenți la acest aspect.

Rac
Racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți din punct de vedere sentimental, deoarece riscă să înceapă o relație cu o persoană care nu este ceea ce ei au nevoie. Dacă nu vor fi atenți, mai târziu, aceștia vor avea de suferit.

Leu
Leii sunt sfătuiți să fie mult mai atenți la modul în care se adresează persoanelor din jur, deoarece riscă să-i trateze pe cei apropiați cu superioritate, iar acest lucru le poate aduce foarte multe consecințe de care va fi extrem de greu să scape.

Fecioară
Fecioarele vor primi un sfat important din punct de vedere profesional și sunt îndrumaye să facă lucrurile așa cum trebuie, pentru a putea primi mărirea de salariu pe care o așteaptă. Dacă se vor implica așa cum trebuie, nativii vor reuși să primească mai mulți bani în fiecare lună.

Balanță
Balanțele vor fi sfătuite să fie foarte atente atunci când vor semna creditul de casă nouă, pentru a se asigura că nu vor fi trași în piept din anumite puncte de vedere.

Scorpion
Scorpionii sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție problemelor cu care se confruntă, deoarece nu trec printr-o perioadă favorabilă lor. Aceștia trebuie să fie foarte atenți la ceea ce le declanșează stările neplăcute.

Săgetător
Săgetătorii au făcut toate demersurile pentru a da drumul unei afaceri, dar aceasta se pare că nu merge conform planului. Din teama de a nu pierde banii investiți, nativii pot înrăutăți situația.

Capricorn
Capricornii vor fi sfătuiți să țină cont de sfaturile pe care le vor primi de la o persoană din jur, deoarece, doar în acest fel, pot rezolva problemele cu care se confruntă.

Vărsător
Creditul bancar pe care nativii vărsător l-au făcut se pare că nu este pe placul acestora. Aceștia vor cere ajutorul unei persoane de specialitate, pentru a se asigura că putea rezolva impedimentul.

Pești
Peștii vor primi un sfat important din partea astrelor în ceea ce privește banii pe care îi cheltuie cu micile lor plăceri. Aceștia au tendința de a da banii pe ceea ce nu au nevoie, lucru ce le poate destabiliza foarte mult bugetul.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news