Atentionare din partea astrelor pentru Taur, Gemeni, Leu si Pesti. Trebuie sa treaca peste obstacolele trecutului

Share

Unul dintre subiectele noastre de discuție, de astăzi, îl va reprezenta ideea de regăsire în trecut a unora dintre semnele noastre zodiacale. Fie că, vorbim de Taur, Gemeni, Leu sau Pești, cu toții vor trece peste obstacolele trecutului, vor aduna o serie de lecții, care le vor fi de folos în evoluția lor, ca și indivizi, vor dezvolta o relație mult mai armonioasă cu natura și vor renaște din punct de vedere spiritual.

Berbec
BERBECUL nu se numără printre cei cu mintea aflată în trecut, el se bucură de niște oportunități financiare, numai bine apărute în viața lui. Pun accent pe planul financiar, pe ideea de fructificare, de înmulțire a banilor, scopul fiind asigurarea unui viitor sigur. Prietenii pot întruchipa niște obstacole, problematici sau pot aduce pagube, în acest moment, în viața lor.

Taur
TAURUL își va îndrepta viziunea spre evoluție. Aceștia au avut și momente de cotitură și au continuat să trăiască, în anumite momente din viața lor, în trecut, însă, a sosit clipa să își coloreze gândurile și să redevină niște persoane sigure pe sine. Sunt și supuși unor schimbări, neavând cea mai confortabilă perioadă, dar continuă să progreseze. Persoanele cuprinse în zona de vârstă 30 – 40, sunt principala surpriză, deoarece aceștia se pot transforma total, de la maniere, aspect fizic, stil vestimentar, la realitatea de cea mai bună versiune a lor.

Gemeni
GEMENII și întregul lor conștient se află în stadiul de înțelegere, de realizare și împăcare cu situațiile din trecut, ca urmare a unui lung proces de încercări și lupte grele duse cu propriul „eu”. Nodurile karmice le-au fost sădite în trecut, ca și niște pași de formare, iar acum, e vremea unui an bun, dezvoltator și plin de pozitivitate. Astrele sugerează să pună accentul pe oamenii dragi, pe cercul social, astfel, evoluând și situația financiară.

Rac
RACII dispun de îndrumători speciali. Oameni interesanți își fac apariția în viața racilor, oameni care îi pot include în proiecte profesionale importante sau chiar în cele personale. Acest concept de melanj, alcătuit din mai multe perspective de a privi situațiile și oamenii, le va crește posibilitățile de înțelegere și îi va include într-un proces de reeducare. Acest proces poate fi interpretat ca și unul de trezire, de eliminare a tot ceea ce nu mai este demn de ei.

Leu
LEUL urmează conceptul „ ajutându-te pe tine, mă vindec pe mine”. După ce, în anii trecuți, s-au confruntat cu mai multe probleme și au ajuns să trăiască în trecut, acum a venit și perioada schimbărilor. Devin foarte ambițioși, perseverenți și pot obține o funcție importantă, care le va aduce un grad mare de siguranță și de autoritate. Totuși, astrele spun să aibă grijă, pentru că, unii dintre ei pot suferi de rambursări karmice și să ajungă în postura de persoană servilă.

Fecioară
FECIOARELE pun accent pe studii și pe ideea de călătorie. Vor urma diferite cursuri ale unor școli superioare, fie vor ajunge să deprindă arta călătoritului. Vor avea parte de multe schimbări, relaționări cu oameni noi, sunt atrași de necunoscut și de tot ceea ce semnifică cunoaștere.

Balanță
BALANȚA se regăsește în procesul de transformare și de renaștere. Se termină una dintre cele mai grele perioade din viața lor, așa că, acest an este dedicat înfloririi și evoluției. Pierd anumite persoane din viața lor, însă, apar altele care să le încânte și să le coloreze viața. Multe Balanțe se vor implica în acte de caritate, în salvarea de suflete patrupede, în tot ceea ce semnifică salvare.

Scorpion
SCORPIONUL distruge lanțul de persoane toxice din viața sa și se axează pe găsirea sufletului pereche. Vor avea parte de întâlniri de natură karmică, întâlniri pozitive, pline de speranță și de pur, de curățenie sufletească și mentală. Sunt 90% șanse în găsirea unui partener, a unui suflet pereche sau geamăn, ca și mentalitate.

Săgetător
SĂGETĂTORUL este cel care își reînnoiește energia spațiului personal. Multe oportunități apar în calea lor, dar toate acestea vor veni cu un gram de provocări și de încercări. Un an foarte bun pentru ei, plin de cadouri și de surprize neașteptate. Pot face ore de terapie, de petrecere de timp mai mult cu sinele, totul având un rezultat îmbucurător pentru aceștia. Schimbări apar în spațiul personal, de genul celor, a spațiului de locuit sau a unor obiecte de uz personal, precum mașina.

Capricorn
CAPRICORNUL face schimbări semnificative punând din nou accentul pe sfera familială. Este momentul în care mulți dintre aceștia vor ajunge în luarea mai multor angajamente, se vor unifica anumite relații, altele de durată, unele nu chiar, însă, cu puțină atenție și prudență, totul se va rezolva. Aceste zodii nu se regăsesc în sfera celor care trăiesc în trecut, ei privesc spre viitor și spre anumite proiecte ce le pot schimba viața personală, cât și cea a familiei. Proiecte de durată și pline de creativitate, care le oferă încredere în propriile forțe, dar și bonusuri materiale.

Vărsător
VĂRSĂTORII și provocările din viața lor, îi țin puțin departe de societate. Vor apărea anumite neconcordanțe în familie, între frați și părinți, acestea disipându-se în cea de-a doua parte a anului. Astrele spun să se pună mai mult accentul pe conviețuirea cu membrii locativi. Se indică și accentuarea de schimbări intervenite la nivelul casei, prin zugrăveli sau demolări, o scurtă reconfigurare a spațiului personal.

Pești
PEȘTII trec printr-o perioadă presărată de noroc și de găsire a echilibrului personal. Aceștia ajung să se confrunte cu gânduri, ce le-au rămas în memoria trecutului și acum le dau târcoale. Marele Benefic este cel care le aduce această perioadă de extra noroc. Va fi nevoie de puțintică atenție, în ceea ce privește alimentația, pentru că, pot să-și facă apariția niște kilograme în plus. Se află într-un moment de introspecție, de cădere în păcatul angoasei, așa că, cel mai bun medicament pentru ei este muzica, plimbările lungi, dar și dansul.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news