HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cand este bine sa faci copii in functie de zodie

Cand este bine sa faci copii in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/02/Cand-este-bine-sa-faci-copii-in-functie-de-zodie.jpg

Cu siguranta va veni momentul in care vei incepe sa iti pui intrebari legate de acest lucru. Fie ca te afli deja intr-o relatie stabila sau, pur si simplu, esti curioasa sa afli cand este cel mai potrivit moment pentru a concepe un copil, citeste previziunile astrale si descopera cand este ideal pentru zodia ta sa incepi sa te gandesti la acest pas.

Berbec

Dorinta de a-i putea asigura copilului tot confortul de care acesta are nevoie o va face pe mama Berbec sa se gandeasca la acest lucru abia dupa varsta de 30 de ani, cand femeia nascuta in aceasta zodie se va simti pregatita.

Taur

Pe de alta parte, nativele din Taur se simt pregatite in orice moment pentru a da nastere unei vieti, fiindca ele nu concept viata fara aceste bucurii. De asemenea, mamicile din aceasta zodie vor fi devotate copiilor si vor da un real exemplu.

Gemeni

In ceea ce o priveste pe femeia nascuta in zodia Gemeni, aceasta va dezvolta o relatie armonioasa cu micutul ei. Singura problema este ca, pana se va hotari sa conceapa un copil, va trece probabil ceva timp.

Rac

O mama nemaipomenita, femeia nascuta in Rac isi va dori sa aiba cat mai repede un copil si se va da peste cap ca sa ii asigure tot ceea ce ii este necesar nou-nascutului.

Leu

Daca esti nascuta in zodia Leu, probabil ai remarcat deja accentul pe care il pui pe munca si realizarile profesionale. Nu este cazul sa te invinovatesti pentru acest lucru, deoarece femeile din zodia Leu nasc adesea in jurul varstei de 40 de ani, cand considera ca s-au ocupat suficient de cariera.

Fecioara

Desi nativele nascute in acesta zodie sunt persoane foarte sensibile, se pare ca dorinta de a organiza totul si de a nu pierde din vedere niciun detaliu, va duce la amanarea momentului conceperii unui copil. Prin urmare, persoanele din zodia Fecioara vor incepe sa se gandeasca serios la acest lucru abia in jurul varstei de 30 de ani.

Balanta

Echilibrul si calmul Balantei o vor face pe viitoarea mamica sa isi doreasca sa conceapa cat mai repede un copil. Pe langa aceste caracteristici, se pare ca un factor decisiv in luarea acestei decizii va fi si dorinta de a fi o mama tanara.

Scorpion

O zodie pentru care pe primul plan se afla, de obicei, munca; de aceea, nativele din aceasta zodie nu se vor grabi sa conceapa un copil, iar cand o vor face, dupa 27-28 de ani, vor fi foarte stricte in ceea ce priveste educatia micutului.

Sagetator

Nici nativele din Sagetator nu se grabesc sa faca un copil, iar motivul este faptul ca isi doresc sa isi traiasca viata la maximum. Dupa ce va aparea un copil insa, situatia nu se va schimba foarte mult, iar acesta se va bucura de libertate din partea mamei Sagetator.

Capricorn

Persoanele nascute in acesta zodie sunt si ele foarte stricte in ceea ce priveste cariera si profesia si, de aceea, vor concepe un copil relativ tarziu, chiar dupa 30 de ani. Acesta nu este un lucru rau, deoarece nativele din Capricorn vor putea asigura tot confortul necesar copiilor.

Varsator

Femeile Varsator se vor arata dispuse sa faca acest pas in jurul varstei de 25 de ani. Cu toate acestea, nu vor fi foarte incantate de aceasta idee, deoarece se pare ca nativele din aceasta zodie nu au o compatibilitate excelenta atunci cand vine vorba de copii si nu sunt foarte interesate de ceea ce presupune rolul de mama…

Pesti

Una dintre cele mai potrivite zodii pentru acest rol, cel de mama. Mama Pesti este dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru copilul ei si il va creste intocmai ca o cunoscatoare, chiar daca il va concepe la 18 ani.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed