Home Horoscopcompatibilitate zodii Care e cea mai spirituală zodie

Care e cea mai spirituală zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,4K views

Relația pe care tu o ai cu energia din Univers este descrisă ca a fiind spiritualitatea. Chiar și cei mai sceptici vor fi surprinși când vor afla cât de multă lume are o astfel de latură și cât de mulți se bazează pe aceste lucruri. În continuare, vei afla cât de spirituală ești, în funcție de zodie.

Berbecul are doar gânduri pozitive

Deși nu ești o persoană religioasă, tu simți energia superioară care te înconjoară și este influențată de gândurile și sentimentele tale. Dacă vrei ca lucrurile să meargă din ce în ce mai bine, nu te rogi, dar ai mereu grijă să emani numai gânduri pozitive în întreg Universul. Această tehnică are doar rezultate pozitive și mereu reușești ceea ce îți propui.

Taurul este fermecat de stele

Taurii sunt fascinați de cer, de stele, de Univers și de tot ce îi înconjoară. Aceștia se relaxează cel mai bine stând în iarbă și uitându-se la stele. Sunt cei mai conectați cu energia Universului, iar nivelul lor de spiritualitate este foarte mare.

Gemenii au o intuiție bună

Gemenii sunt firi extrem de raționale și au o intuiție extraordinară pe care ar trebui să o asculte permanent. Tu ai mereu nevoie de un argument științific și obișnuiești deseori să îți ignori instinctul, deși acesta are, de cele mai multe ori, dreptate.

Racii ar trebui să renunțe la drame

Ești o persoană ce are un uriaș potențial spiritual însă te lași atrasă mereu de situațiile cu vibrații energetice negative. Niciodată nu reziști tentației de a nu bârfi. Ești ușor impulsivă și te enervezi foarte repede. Ar trebui să înveți să îți controlezi aceste porniri, pentru a te putea conecta cu Universul.

Leul știe să aprecieze viața

Leii prețuiesc fiecare clipă și iubesc viața cu adevărat. Aceștia știu că tot ceea ce îi înconjoară reprezintă un miracol și de aceea trăiesc ca și cum nu li s-ar putea întâmpla nimic rău, iar astfel țin departe toate energiile negative. Pentru a avea totuși o percepție cu adevărat spirituală asupra universului, trebuie să renunți la aroganță.

Fecioara tratează orice vietate cu același respect

O Fecioară va fi mereu capabilă să salveze de la înec și o furnică, pentru că fiecare vietate de pe acest pământ are aceeași însemnătate pentru ea. Tu ești asemenea budiștilor și de aceea crezi că toate ființele vii sunt egale între ele, iar efortul tău de a respecta acest principiu este, cu adevărat, demn de apreciat. Gradul tău de spiritualitate are, cu adevărat, un nivel foarte ridicat și de aceea ți se vor întâmpla doar lucruri bună în momentul în care îți vei da seama de adevăratul tău potențial.

Balanțele caută adevărul în orice situație

Dacă ești Balanță, cu siguranță nu suporți nedreptatea și te vei zbate toată viața să afli adevărul. Deși nu crezi în forțe superioare, ești o persoană care va face tot ce îi stă în putință pentru a nu-i răni niciodată pe cei din jurul tău.

Scorpionii ajută pe toată lumea

Deși dai mereu impresia că ai fi o răzbunătoare cu sânge rece, adevărul e că ai un suflet foarte bun și ai fi capabilă să te pui mereu pe locul doi doar pentru a-i ajuta sau pentru a le face pe plac celorlalți. Încerci întotdeauna să faci foarte multe fapte bune, mai ales atunci când simți că ai greșit cu ceva. Deși nu îți dai seama, conexiunea ta cu universul este foarte puternică!

Săgetătorii găsesc întotdeauna liniștea în natură

Nu există nimic pe această lume care să te poată liniști mai mult decât natura. Mereu alegi natura pentru a te relaxa, a-ți limpezi gândurile sau a scăpa de energiile negative. Spiritualitatea ta atinge cote maxime, iar tu ești conștientă de aceste legături speciale pe care le ai cu Universul. Nimic nu stă în calea ta.

Capricornii știu să ierte

Capricornii știu cât este de important să îi ierte pe cei din jurul lor și de aceea refuză să atragă energiile negative. Chiar dacă ești rănită, ai mereu puterea să ierți și să treci peste orice nedreptate. Ai o atitudine caldă ce are un impact semnificativ asupra vieții tale.

Vărsătorii iubesc să călătorească

Vărsătorii nu pot sta locului și își doresc mereu să descopere lucruri noi. Sunt pasionați de natură și nimic nu ar putea să îi determine să renunțe la această viață de nomazi…

Peștii sunt plini de umor

Știi că viața este plină de mistere, de experiențe extraordinare, dar și de lucruri umilitoare. Știi și că poți trece peste orice nedreptate și ești conștientă de puterea pe care o deții asupra lumii. Mereu găsești o rezolvare la probleme pentru că privești lumea cu umor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed