HomeHoroscopcompatibilitate zodii HOROSCOP: Care este idealul tău în funcție de zodie

HOROSCOP: Care este idealul tău în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/10/Care-este-idealul-tău-în-funcție-de-zodie.jpg

Fiecare dintre noi visează cu ochii deschiși să atingă un anumit prag în viață sau să ajungă la o ștafetă care, pentru unii, pare de neatins. Cu toții avem un ideal în viață sau un scop pentru care depunem numeroase eforturi în a-l atinge și încercăm să ne asigurăm că visele noastre devin realitate la un moment dat.

Iată care este idealul fiecărei femei în funcție de semnul său zodiacal.

Berbec: Să fie mereu în centrul atenției.

Dacă nu se face remarcată, nativa acestei zodii va deveni ușor iritată, iar acest lucru nu va rămâne neobservat. Cu toate acestea, femeia Berbec nu își dorește să iasă în evidență prin crize de nervi sau isterie, ci prin atitudine, comportament și limbaj.

Taur: Averea.

Nimic nu face mai fericită și împlinită femeia Taur decât bănuții puși deoparte. Dacă știe că are mereu o rezervă de bani pentru a-și putea satisface toate poftele, acest lucru va reprezenta un calmant care o va scăpa de orice „durere”.

Gemeni: Relațiile cu cei dragi.

Pentru nativa acestei zodii, nimic nu este mai important decât relația pe care o are cu prietenii săi și cu cei dragi. Visează mereu ca aceasta să fie una de un bun augur și să nu fie amenințată sau pusă în pericol de nimeni și de nimic.

Rac: Fericirea.

Pentru femeia Rac, nimic nu este mai important decât să fie fericită și împlinită. Încearcă să evite supărările sau frustrările, deoarece este conștientă de faptul că acestea nu-i sunt deloc folositoare.

Leu: Distracția și senzațiile tari.

Venite la pachet sunt și mai apreciate. Nativa acestei zodii vrea să alunge mereu plictiseala din viața ei și, cum să facă mai bine acest lucru, decât distrându-se la maximum sau încercând tot felul de experiențe, unele implicând chiar sporturi extreme sau tot felul de activități care depășesc aria banalului.

Fecioară: O viață calmă și liniștită.

Dacă unii caută senzații tari, același lucru nu este valabil și pentru nativa acestei zodii. Ea caută să aibă parte de calm și seninătate în viața ei de zi cu zi și încearcă să evite agitația și aglomerația.

Balanță: Bucuriile mărunte.

Atenția la detaliile care fac diferența, micile cadouri personalizate sau chiar făcute de mână și dovezile de afecțiune sunt tot ceea ce visează nativa acestei zodii. Dacă toate acestea sunt bifate pe lista Balanței, nimic altceva nu o va face mai fericită și împlinită.

Scorpion: Puterea.

Idealul femeii Scorpion este să dețină controlul, indiferent despre ce anume este vorba. Vrea să se simtă mereu superioară și tânjește după putere.

Săgetător: Să viziteze întreaga lume.

Un bagaj mereu făcut, ca să fie pregătită oricând de plecare, acesta este un lucru care o face fericită pe nativa acestei zodii. Femeia Săgetător dorește să călătorească mult, în locuri cât mai diversificate, din toate punctele de vedere.

Capricorn: Faima și succesul.

Idealul nativelor acestei zodii este conturat de aceste două elemente: faimă și succes. Visează cu ochii deschiși să ajungă să aibă viața unei vedete și să fie mereu în lumina reflectoarelor sau, cel puțin, să strălucească în ochii celor din jur.

Vărsător: Să fie mereu înconjurată de verdeață și natură.

Aerul proaspăt, brizele de vară și o pajiște verde sunt elementele care aduc starea de zen nativei acestei zodii. O casă de vacanță undeva la munte cu siguranță o va face pe femeia Vărsător să se simtă ca în al nouălea cer…

Pești: O stare de spirit de invidiat.

Calmă, relaxată și lipsită de tensiune, așa se visează femeia Pești. Tot ceea ce caută este un echilibru interior care să nu poată fi afectat de nimeni și nimic, motiv pentru care lucrează mereu în această direcție.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed