HomeHoroscopcompatibilitate zodii Care sunt cele mai gospodine femei ale zodiacului

Care sunt cele mai gospodine femei ale zodiacului

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/07/Care-sunt-cele-mai-gospodine-femei-ale-zodiacului.jpg

Unele doamne pot avea o afinitate mai mare pentru treburile gospodăreşti decât altele, pot dedica mai mult din timpul lor liber casei şi se pot chiar relaxa făcând curăţenie. Vom afla mai jos sub ce semne zodiacale s-au născut acestea.

1.Fecioară

Femeia Fecioară este o femeie serioasă, care preferă întotdeauna să respecte un angajament asumat. Aceasta este femeia perfectă pentru toţi cei care doresc o relaţie de durată. Este fermecătoare, foarte sociabilă, organizată şi de cele mai multe ori se comportă ca o casnică impecabilă: face curăţenie, spală, găteşte. Şi dacă ea găsește dragostea adevărată, poate fi foarte senzuală.

  1. Scorpion

Dacă ar fi să descrii femeia Scorpion, cel mai potrivit personaj ar fi Sharon Stone din filmul Basic Instinct. În primul rând, este foarte atractivă și are mulți bărbați la picioare. Pentru ea nu există cale de mijloc, pentru că atunci când iubește, este dedicată trup și suflet bărbatului şi familiei.

  1. Capricorn

Femeia Capricorn este o femeie serioasa, frumoasă şi elegantă. Întotdeauna încrezătoare, ea este o persoană autonomă, independentă, practică şi foarte inteligentă. Este foarte admirată de oameni, dar deopotrivă aceştia se tem de ea. Este o femeie a finanţelor, foarte precaută, un adversar de temut. În familie este deosebit de organizată, găteşte foarte bine şi îşi creşte copiii cu simţul răspunderii.

  1. Vărsător

Femeia Vărsător este frumoasă şi seducătoare, dar independenţa şi modul său de a rezolva treburile sunt foarte adesea destul de diferite de ale altor femei. Este foarte încrezătoare şi are o personalitate puternică. Este o femeie autonomă, îşi poate păstra întotdeauna independența, propriile idei şi principii. Găteşte dumnezeieşte şi este maniacă în ceea ce priveşte păstrarea curăţeniei…

  1. Săgetător

Una dintre caracteristicile prezente la femeia Săgetător este libertatea. Femeia Săgetător este veselă, captivantă şi foarte iubitoare, dar are încă dificultăți în a se angaja într-o relaţie de durată. În realitate, ea preferă întotdeauna să aibă un bărbat inteligent și îi dă libertate și iubire, pe lângă cele domestice cum ar fi: mâncarea bună, spălarea hainelor.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed