Home compatibilitate zodii Cât de afectate vor fi zodiile de Mercur Retrograd în Fecioară

Cât de afectate vor fi zodiile de Mercur Retrograd în Fecioară

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 748 views
Cat de afectate vor fi zodiile de Mercur Retrograd in Fecioara
  • Cum sunt influențate zodiile de acest eveniment astral
  • Ce au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii

Mercur Retrograd în Fecioară aduce schimbări în bine pentru majoritatea nativilor zodiacului. Fecioarele stau foarte bine la capitolul comunicare, atât profesional cât și familial. Pentru nativii Taur și Gemeni este momentul ideal în implicarea unui proiect sau pentru a face o investiție.

Berbec
Nativii zodiei Berbec pot remedia situațiile tensionate din planul familial cu prilejul acestui eveniment astral. Comunicarea este cheia rezolvării problemelor, iar partenerul de viață ar aprecia efortul făcut.

Taur
Nativilor Taur astrele le sunt aliate, aceștia având mari șanse de reușită profesională. Este momentul ideal pentru implicarea într-un nou proiect sau pentru a face o investiție considerabilă.

Gemeni
Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt foarte norocoase în această perioadă, având succes în carieră. O investiție este și ea recomandată, căci rezultatele nu vor fi dezamăgitoare. Atrageți succesul precum un magnet.

Rac
Nativii zodiei Rac vor munci mai mult decât și-au propus. Mercur Retrograd le vine în ajutor, aceștia fiind mai creativi și mai determinați. Vă descurcați mai mult decât bine în această perioadă stresantă și veți primi aprecierea colegilor.

Leu
Situația familială se menține pe făgașul corect și pe durata acestui eveniment astral. Comunicați bine cu partenerul de viață iar armonia predomină în familia voastră. Lucrurile merg atât de bine, încât, sunt șanse mari să faceți următorul pas în relație.

Fecioară
Mercur Retrograd în Fecioară le oferă nativilor zodiilor cel mai mare avantaj. Aceștia au echilibru în toate planurile, atât profesional cât și personal. Stau foarte bine la capitolul comunicare, dar sunt și creativi într-o măsură foarte mare. Nativii Fecioară primesc aprecierea și admirația tuturor celor din jur.

Balanță
Nativilor Balanță succesul le este garantat! Sunteți remarcat la locul de muncă iar propunerile pentru o poziție mai bună nu vor ezita să apară. Astrele vă sfătuiesc să rămâneți la fel de implicat ca și până acum.

Scorpion
Scorpionii sunt și ei influențați de aceste eveniment astral, aceștia devenind mai calculați și mai liniștiți. Aveți mai multă răbdare cu cei din jur și luați în considerare și punctul lor de vedere.

Săgetător
Pentru nativii Săgetător nu se anunță schimbări. Vă mențineți pe linia de plutire la locul de muncă, sunteți organizați și duceți la bun sfârșit toate proiectele în care sunteți implicat. Nici în plan financiar lucrurile nu merg rău, simțindu-se o îmbunătățire a finanțelor față de perioada precedentă.

Capricorn
Mercur Retrograd poate aduce schimbări pentru nativii zodiei Capricorn. Începeți demersurile pentru o nouă ocupație profesională care vă poate satisface mai bine nevoile materiale. Astrele recomandă totuși prudență!

Vărsător
Pentru Vărsători urmează o perioadă mult mai bună în relația cu sinele. Vă găsiți liniștea interioară dar și un echilibru. Familia vă este alături și deveniți mai încrezător în forțele proprii.

Pești
Peștilor le este foarte greu să comunice și acumulează anumite frustrări pe care au tendința să își reverse supărarea pe cei din jur. Astrele vă recomandă să vă relaxați și să cugetați orice alegere pe care o veți face, mai ales în relația de cuplu…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed