Homecompatibilitate zodii Cat de barfitor esti in functie de zodia ta. De scorpioni si Varsatori sa stati departe

Cat de barfitor esti in functie de zodia ta. De scorpioni si Varsatori sa stati departe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 175 views
Cat de barfitor esti in functie de zodia ta. De scorpioni si Varsatori sa stati departe

Dintre diferitele aspecte care compun caracterul unei persoane, înclinația către bârfă este una căreia mulți nu îi pot rezista atunci când vine vorba de a discuta despre personalitățile oamenilor și despre ce ar putea face aceștia. Fiecare semn are propriul mod de a face acest lucru, după cum veți vedea în curând. Așadar, dacă ești curios să afli despre natura bârfei oamenilor, fie ea pe ascuns sau nu, ești în locul potrivit!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Natura directă și onestă a Berbecilor este bine cunoscută. Nu sunt genul de oameni care să ocolească subiectul sau să păstreze secrete. Dacă au ceva de spus, vor spune. Nu bârfește prea mult, mai ales în comparație cu alte semne, dar dacă o face, este probabil să îți spună în față. Și dacă ai un prieten Berbec, vei ști mereu unde te afli cu el. Nu îți va spune neapărat că posteriorul tău arată mare în acei blugi, dar dacă se gândește la asta, ar putea să scape vorba.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Oamenii născuți sub semnul Taurului sunt cunoscuți pentru loialitatea și încrederea lor. Au o dispoziție care spune: „Să încercăm să fim drăguți unul cu altul”. Dar nu pot sta deoparte dacă observă că cineva îi rănește pe cei dragi, mai ales dacă acel cineva a făcut un rău care va avea consecințe negative pe termen lung. Vor amuza pe oricine este curios cu detaliile dacă este necesar, dar în esență, nu sunt bârfitori. Pur și simplu nu sunt interesați de discuții urâte, și când discuția implică pe alții, creează aproape invariabil o neplăcere care este mai bine evitată.

Gemeni: 21 mai – 20 iunie

Conduși de Mercur, Gemenii sunt cei mai mari bârfitori ai zodiacului. Acesta este aspectul semnului care atât definește, cât și trădează, pentru că pentru fiecare aparență mercurială, există și o realitate duală. Dar să nu devenim prea serioși: în mare parte, Gemenii iubesc conversațiile și interacțiunile sociale. Se descurcă bine în grupuri și sunt adesea prinși în mijlocul discuțiilor, dominând conversațiile cu intelectul lor. Și da, uneori acea conversație este un drum lung pentru a ajunge la dezvăluire sau bârfa.

Rac: 21 iunie – 22 iulie

Semnul RACULUI este primul element de apă. Racul este guvernat de lună, care afectează marile maree ale lumii. Așa cum luna crește și scade, la fel și stările de spirit ale Racului. Racul are o energie asemănătoare elementului apă. Este cardinal (inițiator) prin natura sa; la fel este și semnul opus Capricorn. Natura emoțională și empatică a Racilor nu este un secret; toată lumea știe că pot fi capricioși și pun lucrurile prea la inimă. Totuși, partea lor mai blândă este adesea trecută cu vederea. Sigur, sunt întotdeauna primii care oferă un umăr pe care să plângi și te poți baza pe ei pentru sfaturi sincere. Aud conversațiile chiar și din spatele ușilor închise, însa pot să țină un secret daca este necesar.

Leu: 23 iulie – 22 august

Personalitatea Leului caută lumina reflectoarelor și îi place să fie în centrul atenției. Nu sunt foarte interesați de bârfele inutile, dar trebuie să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul lor. Acest lucru se datorează faptului că „inima” lor, și ego-ul, pe care își bazează adesea deciziile, le place să fie conștienți și, uneori, chiar înaintea a ceea ce se întâmplă. Din cauza acestei nevoi puternice de a ști, pot fi acuzați uneori de răspândirea zvonurilor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele nu sunt bârfitoare profesioniste; sunt, totuși, destul de analitice și orientate spre detalii. Cu un ochi critic, par să observe totul. Totuși, dacă ai ceva de spus, spune-i constructiv și nu ca o critică distructivă. Da, încă discută despre greșelile altora cu prietenii sau familia, însă nu au ca scop bârfa sau să strice numele bun al cuiva.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Oamenii Balanță sunt tovarăși magnifici și sunt foarte admirați. Sunt cei mai buni într-o relație. Când li se cere să facă ceva sau să fie parte din ceva, persoana Balanță este mai mult decât fericită să ajute. Nu vor absolut deloc să fie singuri. Sunt ocupați majoritatea timpului cu diverse activități. Dacă nu comunică sau socializează într-un fel, sunt în mintea lor, luând decizii. Balanța caută întotdeauna echilibrul și este diplomată, în măsura în care poate fi fără a fi necinstită. Nu este un semn astrologic care să îi placă să fie confruntat sau provocat. Dacă vrei să ai o ceartă urâtă cu un partener sau un frate care este Balanță, o tactică utilă este să le reproșezi ceva ce au spus în trecut, sau în orice confruntare, să menționezi o minciună trecută.

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Niciun alt semn zodiacal nu inspiră mai multă teamă în oameni pentru potențialul său de a aduce vești proaste decât Scorpionul. Și deși poate fi adevărat că cele mai întunecate vești pot fi transmise cel mai eficient prin cele mai ascuțite limbi, nu pare deloc corect să învinovățești Scorpionii pentru abilitățile lor de comunicare inspirate. Și dacă bârfa este să fie căderea Scorpionilor, atunci Gemenii trebuie să râdă pe ascuns, gândindu-se că au reușit să o facă mult mai sigur, din punct de vedere al aparențelor, pe parcursul propriului lor semn favorit.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Indivizii Săgetător sunt sinceri și deschiși, lăsând puțin loc pentru neînțelegerile care pot fi alimentate de zvonuri și jumătăți de adevăr. De obicei preferă să lucreze cu date solide și, în acest sens, nu sunt foarte predispuși la speculații. Majoritatea timpului, un Săgetător va avea un interes deschis și sincer în viața oamenilor din jurul lor fără a intra în aura de intimitate a acelei persoane. Totuși, pentru toate intențiile lor bune, există ocazii când entuziasmul excesiv, lipsa de tact sau insuficienta reflecție pot să li se întoarcă.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii, serioși și orientați spre obiective, doresc să finalizeze lucrurile. Nu sunt genul care să stea în jur și să discute, iar dacă încerci să-i implici în bârfă, cel mai probabil îți vor spune să încetezi. Totuși, asta nu înseamnă că Capricornii sunt deasupra utilizării zvonurilor pentru a avansa. Deoarece nu sunt cunoscuți exact pentru a fi sufletul petrecerii, Capricornii înțeleg că vorbitul este o parte importantă a interacțiunii umane. Și dacă vorbitul poate duce la mai mult succes, atunci o vor face.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Vărsătorii sunt neconvenționali și autonomi. Deși nu sunt exact predispuși la bârfă, le place să împărtășească cunoștințe și informații. Nu sunt predispuși să vorbească doar de dragul vorbitului. Sunt mult mai predispuși să discute despre alții și să dezvăluie mici detalii care uneori duc la mari probleme.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii au o dispoziție visătoare și empatică. Nu sunt înclinați în mod natural să bârfească, dar pot fi ușor influențați de opiniile celor apropiați. Dacă sunt înconjurați de un mediu care cere bârfa, s-ar putea să se implice și ei în tipul de discuții care au loc. Totuși, în general, Peștii ar prefera să nu. Mai mult decât alte semne, evită orice îi face să se simtă parte dintr-un grup; rebeli, disidenți și individualiști, peștii nu suportă uniformitatea de niciun fel….

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed