Homecompatibilitate zodii Cât de fericită o să fii în 2022 în funcție de zodie

Cât de fericită o să fii în 2022 în funcție de zodie

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 2,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Cat-de-fericita-o-sa-fii-in-2019-in-functie-de-zodie.jpg

Dragostea este unul dintre cele mai anticipate subiecte ale unui an nou, iar astrologii deja cartografiază poziția planetelor și indică ceea ce poate aștepta fiecare semn zodiacal din acest an.

Berbec:

Compromisul este întotdeauna cheia Berbecului. Acesta este unul dintre semnele cele mai încăpățânate din întregul zodiac și, chiar dacă poate părea un lucru rău, nu este. Nativele din Berbec caută ceea ce doresc, ceea ce este fantastic, și nu simt presiunea de a juca în conformitate cu regulile celorlalți. Există o diferență între tărie și încăpățânare, iar Berbecul trebuie să o învețe dacă dorește să aibă o relație de succes pe termen lung. Indiferent de modul în care doi oameni sunt compatibili, uneori vor trebui să facă și mici compromisuri. Anul 2022 va fi un prilej de a te bucura de lucrurile mici și de a medita la cele mari.

Taur:

Nu vrei să dai nimănui ocazia de a te răni. Și știi că, odată ce te deschizi față de cineva și îi spui cele mai adânci și mai întunecate secrete, îi dai acea putere. Odată ce spui că ești îndrăgostită, fii atentă, ești doar destinată să-ți frângi inima după aceea, nu? Îți va lua mult timp să găsești pe cineva perfect asupra căruia să te simți cu adevărat sigură, dar odată ce faci acest lucru, va trebui în cele din urmă să te eliberezi și să-ți permiți să fii vulnerabilă. În 2022, vei învăța cum să fii puternică și sigură pe tine însăți și vei avea ocazia să le-o arăți și celorlalți.

Gemeni:

Când simțiți că ești supărată, începe să vorbești despre sentimentele tale, în loc să le îngropi și să le eviți. Le poți face față prin conversația cu cea mai bună prietenă sau chiar prin terapie. Gândește-te la lucrurile pe care trebuie să le faci pentru a-ți îmbunătăți zonele de slăbiciune. Învață să devii entuziasmată și demnă de încredere. Pe la jumătatea anului vei avea parte de o mare surpriză, poate îți vei întâlni sufletul-pereche.

Rac:

Lucrează pe abilitatea ta de a ierta. Acest lucru nu înseamnă doar să ierți pe cineva de fiecare dată. Uneori, este la fel de util și important să ierți pe cineva din interiorul tău și să eliberezi mânia pe care o simți, spre beneficiul și fericirea ta. Găsește o activitate de zi cu zi care să-ți permită să te eliberezi și fă asta cel puțin o dată pe săptămână. Poate o activitate zilnică, de exemplu yoga sau ceva intens, precum alpinismul, te poate face să simți fericirea la cote înalte.

Leu:

Ești extraordinară și ai nevoie de cineva care înțelege cu adevărat ce este în tine. Ești aleasa astrelor, ca fiind născută sub unul dintre cele mai norocoase semne zodiacale pentru anul 2022. În acest an, vei crede cu adevărat în tine însăți. În timp ce în mod normal încerci să-ți controlezi ego-ul, în acest an îți vei confirma locul în calitate de regină a junglei. 2022 este anul în care lucrurile încep să-și facă drum și, în final, încep să se îndepărteze și eșecurile trecutului. În acest an, trebuie să te concentrezi asupra prezentului și viitorului și să abandonezi complet trecutul.

Fecioară:

Astrele te vor face să trăiești un an foarte fluctuant în ceea ce privește viața sexuală. Vei altera momente de mari pasiuni cu perioade de absență, în care vei prefera să te gândești la altceva. Este un an al schimbărilor și al revelațiilor. Învață să privești lucrurile în mod obiectiv și vei găsi fericirea exact acolo unde te aștepți cel mai puțin.

Balanță:

Poți conta pe anul 2022 pentru a îți readuce încrederea în viață. Vei fi din nou plină de speranță pentru viitor, poate pentru prima dată într-un interval lung de timp. Lasă lucrurile să curgă în mod armonios deasupra ta și vei înțelege ce îți este pregătit să descoperi.

Scorpion:

Anul 2022 va fi puțin turbulent pentru nativele din Scorpion. Tu și partenerul tău puteți avea unele certuri intense alimentate de foștii parteneri, dar, dacă rămâneți credincioși unul altuia, influența lui Uranus vă va ajuta să lămuriți lucrurile. Scorpionii singuri vor trebui să se confrunte cu singurătatea și vor avea nevoie de compania prietenilor ca să își revină din nou pe picioare.

Săgetător:

Multe schimbări vor avea loc în viața ta amoroasă în 2022. Ia-ți o pauză de la întâlniri și fii mai concentrată pe obiectivele personale, cum ar fi de studiu sau de muncă, iar cele deja implicate într-o relație pot începe o nouă etapă cu partenerii lor, în ideea unei familii. Nu va fi o perioadă foarte ușoară, așa că este necesar să mențineți întotdeauna dialogul și să aveți încredere unul în celălalt, numai în acest mod vă veți construi un viitor pozitiv.

Capricorn:

Stabilitatea de a iubi a Capricornilor ar putea suferi o schimbare în noul an. S-ar putea să fii mai deschisă la experiențele de viață pe care în general le evitai, iar acest lucru poate duce la o legătură mai puternică cu partenerul tău. Dacă ești singură, vei înțelege că este timpul să dai o șansă și celor care demonstrează un real interes pentru tine.

Vărsător:

Indiferent de starea în care se află relația ta actuală, anul 2022 va fi un an în care vei merge mai departe cu alegerile făcute și nu le vei regreta. Dacă ești singură, vei trăi această nouă fază în cel mai bun mod posibil, deoarece te vei concentra mai mult pe tine însăți și te vei deschide în fața oamenilor cu adevărat deosebiți. Dacă ai o relație serioasă, vei face următorul pas cu multă înțelepciune și responsabilitate emoțională. Fructele maturității tale vor fi frumoase!

Pești:

Anul 2022 va fi anul eliberării pentru tine. Vei avea mai multe oportunități de a descoperi lucruri noi, iar experiențele tale vor fi mult mai intense. Profită de acest moment pentru a intra într-adevăr în contact cu oamenii care sunt de partea ta și de a crea legături durabile care îți vor aduce liniște sufletească și bucurii pe viitor. Acesta ar putea fi, după cum sunt de părere astrologii, momentul ideal pentru a intra într-o relație serioasă…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed