Homecompatibilitate zodii Câte cumpene sentimentale ai într-o viață în funcție de zodie

Câte cumpene sentimentale ai într-o viață în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,7K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2020/12/Cate-cumpene-sentimentale-ai-intr-o-viata-in-functie-de-zodie.jpg

Fiecare persoană este guvernată de un semn zodiacal în funcție de data nașterii, iar acest lucru determină caracteristicile și modalitățile de a acționa în ceea ce privește planul iubirii, dar și cumpenele prin care va trece de-a lungul vieții.

Berbec

Cei născuți sub acest semn tind să fie sinceri și pot fi destul de impulsivi atunci când își exprimă sentimentele. Romantici, dar, în același timp, practici, sunt, de obicei, nobili în dragoste și respectuoși cu partenerii lor atunci când angajamentele au fost deja consolidate. Berbecii au de obicei trei cumpene sentimentale, a patra încercare fiind cu noroc.

Taur

Taurii sunt ființe discrete, cărora le place să dea tot ce este mai bun și să-și atingă obiectivele propuse cu efort; cu toate acestea, uneori, timiditatea lor îi face să fie percepuți ca fiind mândri sau prea autoritari. Taurii au, în general, o singură mare iubire, celelalte relații fiind doar pasiuni trecătoare.

Gemeni

Gemenilor nu le place rutina și au un farmec care stă în jovialitatea și simțul aventurii lor, care atrage inevitabil atenția celor din jur. Gemenii au parte de numeroase cumpene de-a lungul vieții, dar acest fapt nu îi deranjează prea mult, pentru ca mereu sunt dornici de aventură și schimbare.

Rac

Racul este cel mai romantic semn al zodiacului și este, de obicei, protagonistul marilor povești de dragoste. Tenacitatea și spiritul său de sacrificiu îl fac un mare aliat, foarte atașat de familia sa și foarte fidel față de partener. Racii au parte de multe cumpene, dar ei cred că sunt necesare pentru a ști cum să aleagă iubirea adevărată.

Leu

Leul este un semn al ființelor extrovertite, puternice, vitale și intense, care își văd sfera emoțională ca o altă oportunitate de a-și pune amprenta în viața oamenilor cu care își încrucișează calea. Vei avea parte de două cumpene sentimentale pe care, din orgoliu, nu le vei dezvălui nimănui.

Fecioară

În domeniul afectiv, nativul Fecioară are un amestec de factori care îl fac extrem de atractiv pentru sexul opus, întrucât își va arăta puterea și aderarea la norme și morală. Este o ființă demnă de toată încrederea și care nu va abandona niciodată pe cine are mai multă nevoie de ea. Acest semn va avea parte doar de o cumpănă sentimentală peste care va trece cu greu, deoarece îi va fi încălcată încrederea.

Balanță

Prietenoși, diplomatici, atenți și pasionați, nativii Balanță apar întotdeauna în cele mai tensionate momente, pentru a încuraja acordurile și a armoniza orice mediu. Balanțele nu vor avea parte de cumpene sentimentale, deoarece au capacitatea de a susține și ridica spiritele celor care se simt deprimați sau în suferință.

Scorpion

Scorpionul este un semn plin de magie și mister și este considerat cel mai pasionat semn. Elementul lor, Apa, îi face tandri și vulnerabili în fața partenerilor lor, dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți. Însă, în privința Scorpionului este dificil să îi recunoaștem adevăratele intenții. Acesta va trece doar printr-o cumpănă care îi va schimba percepția asupra iubirii pentru toată viața.

Săgetător

În dragoste, Săgetătorul are nevoie de un partener puternic ce să știe să-și controleze impulsurile și care să-i ofere constant răsfăț și mângâieri. Săgetătorii vor considera fiecare eșec sentimental minor o cumpănă, dar, în realitate, vor avea parte doar de o singură cumpănă peste care vor trece alături de dragostea vieții lor.

Capricorn

Din exterior pot fi văzuți ca ființe reci și puternice, dar, cu toate acestea, Capricornii așteaptă întotdeauna o ființă care are suficient curaj pentru a se adânci în adevăratul lor sine și a le descoperi tandrețea și romantismul. Vor avea parte de două cumpene sentimentale, apoi vor găsi dragostea adevărată.

Vărsător

Vărsătorii sunt nativi instabili în dragoste, ceea ce înseamnă că sunt personaje distrase, mai mult decât orice altceva. Marele avantaj în privința lor este că, dacă le atragi atenția, de obicei sunt loiali, înțelegători, dedicați și foarte iubitori. Vor avea doar o cumpănă sentimentală, în tinerețe, apoi vor evita tot ce înseamnă durere de-a lungul vieții…

Pești

Cei născuți sub acest semn sunt, de obicei, ființe generoase, îngrijite și cu inimă mare. Această calitate poate fi și punctul lor slab, deoarece îi face vulnerabili din cauza încrederii lor excesive. Iubitor de schimbări, zodia Pești este unul dintre cele mai tandre și mai iubitoare semne. Vor avea parte de multe cumpene până când își vor găsi liniștea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed