Home Horoscopcompatibilitate zodii Ce animal ţi se potriveşte în funcţie de zodiac

Ce animal ţi se potriveşte în funcţie de zodiac

autor Elena Yvette
272 vizualizari

Un pește dacă eşti Pești? Un taur dacă ești Taur? Puțin mai ușor și prea riscant, nu-i așa? Pentru a alege animalul de companie de care să  nu te plictisești, pe care să-l răsfeţi și care să te bucure cu adevărat, semnul astrologic te poate ajuta.

Berbec

Esti dinamic, îti place să fii mereu ocupat. Un câine care necesită o mulțime de exercițiu și de îngrijire ar trebui să ţi se potrivească. Ţi s-ar potrivi un Ciobanesc German, un Collie sau, deși există riscul de a te surprinde, un Chihuahua care, în ciuda dimensiunilor sale mici, este un câine de pază şi cu mare personalitate.

Taur

Dacă ai putea, ai avea un taur sau o casă plină cu vaci. Ei, e suficient un câine Basset Hound la fel de încăpăţânat ca tine, desigur. Ai putea adopta, de asemenea, o broască țestoasă. O pisică te-ar putea cuceri cu nonșalanța sa şi aţi putea lenevi împreună, tolăniţi în fața televizorului!

Gemeni

Ştiai că Beagle este un câine frumos de vânătoare şi un pansament pentru inimă? Este frumos și adaptabil ca nimeni altul. Pe scurt, este pentru tine. Un Golden Retriever te-ar face fericită, iar Pudelul, un câine foarte inteligent, te-ar putea uimi cu siguranţă. Evită Rottweilerul, a cărui nervozitate te poate afecta. Din moment ce eşti vorbăreț, te-ai putea bucura de compania unei păsări, cum ar fi papagalul, iar o pisică te va face fericit cu siguranţă!

Rac

Eşti familist, ai nevoie de un animal care să aprecieze în mod deosebit prezența copiilor: un Collie, un Golden Retriever sau, de ce nu, un buldog. Pisicile sunt, probabil, puțin prea independente pentru tine. Îți place să ai grijă de cei din jurul tău, aşa că animăluţul tău ar avea parte de un periaj dimineața și unul de noapte bună. Dacă decizi să adopţi un animal mic, cum ar fi o pasăre sau un pește, vor fi siguri de afecțiune și te vor înțelege în felul lor.

Leu

Ai nevoie de un animal spectaculos, care atrage privirea celor din jur. Ţi-ai dori să scoţi la plimbare o panteră în lesă, dar cum asta este imposibil, ţi-ai putea lua un caine atipic, cum ar fi Setterul Englez cu clasă aristocratică şi șic. Ce zici de un şarpe sau o șinșilă?

Fecioară

Ai prefera un câine cu pedigri. Iubești ordinea și luxul, ai putea avea grijă de un Basset. Nu adopta niciodată o pasăre! Ai putea lua pisică frumoasă, șic, ascultătoare, sociabilă.

Balanţă

Ai nevoie de un animal pentru a avea un aspect perfect. Vei petrece ore în şir etalându-te cu un Pudel. Poți opta, de asemenea, pentru un canar, ai putea fi fermecat de cântecul său melodios! Evită pisica, nu este suficient de prietenoasă pentru tine şi doarme prea mult.

Scorpion

Eşti neobișnuit, deci ai nevoie de un câine neobişnuit cum ar fi un Puli sau Cane Corso. Îţi plac, de asemenea, pisicile. Cu siguranţă te-ar impresiona pisica Sfinx, Bobtail japonez sau Manx.

Săgetător

Dacă ai putea, ai avea un cal și un câine Setter sau Ciobănesc German. Îţi place să iei animalele de companie cu tine atunci când călătoreşti, aşa că optezi pentru un Terrier Toy sau un Pinscher pitic. Chihuahua nu este pentru tine, îți va pune nervii pe butuci.

Capricorn

Câinele tău va avea nevoie de angajaţi proprii care să-l îngijească. Îţi plac câinii de sanie (Husky) și Ciobaneştii. Schnauzerul este ascultător, îşi cunoaşte limitele şi te-ar aprecia, aşa că ar fi perfect pentru tine. Evită Boxerul sau Dobermanul, deoarece veţi lupta pentru a înţelege care dintre voi este şeful. Nu-ți lua un câine mic! Drăguț în aparență, acesta poate fi prea agresiv pentru tine!

Vărsător

Dacă ai putea, ai adopta un elefant şi toate animalele nefericite de pe pământ. Ai putea să-ţi iei un Ogar Englez în vârstă, veţi oferi unul altuia multă dragoste. Personalitatea unui Pechinez ți se potriveşte foarte bine…

Pești

Evident, îţi plac peştii Koi! O companie bună pentru somn ar fi pisica. Mai mult decât atât, acest animal are un „tors“ ale cărui proprietăți antistres sunt remarcabile. Ţi-ar plăcea un Chow Chow, Shar Pei sau, de ce nu, un şarpe.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies