HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce cadou să-i faci iubitului de Crăciun, în funcţie de zodie

Ce cadou să-i faci iubitului de Crăciun, în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/12/Ce-cadou-să-i-faci-iubitului-în-funcţie-de-zodie.jpg

Se apropie sărbătorile, iar tu trebuie să te gândeşti ce cadou ar trebui să îi cumperi iubitului tău. Nu mai ai nicio idee despre ce anume ar trebui să îi oferi? Noi îţi oferim câteva sugestii pentru fiecare zodie în parte.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Bărbaţii din zodia Berbec sunt persoane foarte active şi dinamice, nişte adevărați sportivi. Acestora le-ar plăcea să primească în dar: un ghiozdan specific excursiilor, un portofel sau o geantă pentru sală în care să îşi ducă lucrurile personale.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Nativii Taur sunt nişte persoane iubitoare, tandre şi afectuoase, în ciuda aparentelor. Pe lângă toate acestea, sunt şi firi romantice. Acestora le-ar plăcea să primească: parfumuri scumpe, produse pentru bărbierit, o sticlă de vin foarte scump.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Bărbații din zodia Gemeni sunt intelectuali, foarte activi şi se plictisesc destul de repede de anumite lucruri pe care le folosesc. Le place foarte mult să filosofeze şi să meargă în călătorii. Exemple de posibile cadouri: un stilou elegant, o agendă din piele, un portofel din piele sau o geantă pentru călătorii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac sunt tradiționaliști convinși, dar şi nişte persoane extrem de sensibile. În cazul lor, nu trebuie să îţi faci griji foarte mari dacă nu le va plăcea cadoul tău. Le-ai putea oferi: un ceas tradițional, un vin vechi, produse de calitate pentru bărbierit.

Leu (23 iulie – 23 august)

Aceştia spun dinainte ce cadouri vor să primească, astfel încât este foarte uşor să alegi un cadou pentru aceştia. Acestora le place să iasă în evidenţă atât prin comportament, cât şi prin stilul vestimentar. Le-ai putea dărui: produse scumpe pentru bărbierit, nişte butoni personalizaţi, o geantă din piele.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

Nativii din această zodie sunt nişte bărbaţi foarte organizaţi şi corecţi. Genul de cadouri pe care le-ai putea oferi acestora ar putea fi: o geantă pentru birou, o agendă elegantă, un ceas scump, nişte cărţi renumite şi foarte scumpe.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Aceştia sunt nişte bărbaţi cu capul pe umeri, ce au caractere artistice. Le-ai putea oferi: un stilou scump, o măsuţă elegantă pe care ar putea să o folosească în fiecare dimineață, la luarea micului dejun.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativii Scorpion sunt iubitori ai descoperirii misterelor, evenimentelor şi întâmplărilor necunoscute. Cadouri posibile: diverse statui vechi, agende sau o geantă business din piele.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbaţii din această zodie sunt iubitori de aventură şi călătorii. Sunt nişte cunoscători a tuturor jocurilor de noroc. Preferă să primească: o carte în care să fie ilustrate toate obiectivele turistice din întreaga lume sau o geantă de călătorie, de calitate.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nativii Capricorn sunt persoane foarte bine organizate, atât în plan profesional, cât şi personal. Indiferent de cadoul oferit, aceștia îl vor folosi cu siguranță. Idei de cadouri: un ceas elegant, o agendă din piele, un stilou de calitate.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)

Vărsătorii sunt persoane dinamice şi niște prieteni adevărați. Sunt iubitori de lectură şi de lumea fashion. Cadouri posibile: butoni, jocuri, un dvd cu filme…

Peşti (20 februarie – 20 martie)

Nativii Peşti sunt nişte persoane tandre, iubitoare şi drăgăstoase, familiste convinse. Le-ai putea oferi: o statuie drăguţă, CD-uri cu muzică de calitate.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed