HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce culoare te avantajeaza? Alege culoarea potrivita in functie de zodie!

Ce culoare te avantajeaza? Alege culoarea potrivita in functie de zodie!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views 2 minute timp de citit

Caracteristicile fiecărei zodii ne orientează înspre nuanțele care s-ar plia mai bine cu personalitatea noastră.

Gemenii și Vărsătorii sunt asemeni unor curcubeie, Scorpionii sunt fascinanți în negru, iar nativele din zodia Capricorn pledează pentru culorile sobre. Tu ce nuanță preferi?

BERBEC

Având o personalitate puternică, nativele din zodia Berbec sunt avantajate de culori precum roșu aprins și verde sau de unele nuanțe fosforescente.

TAUR

Cu o atitudine ușor inflexibilă, Taurii simpatizează culorile mai sobre, cum ar fi: roșu grena, bleumarin sau nuanțe calde de maro.

GEMENI

Fire duală care urăște rutina, o nativă din zodia Gemeni are o paletă variată de culori preferate. Preferă rochiile vaporoase, bluzele cu imprimeuri sau culori în degrade.

RAC

Racii își aleg culorile în funcție de tipul vestimentației; în cazul ținutelor casual, vor prefera diferite nuanțe de albastru, iar pentru o petrecere sau un eveniment social vor alege o rochie argintie.

LEU

Pentru evenimentele sociale speciale, o Leoaică va selecta cu multă atenție o ținută prin care să epateze, iar culorile între care va oscila vor fi galben auriu și roșu regal. Pentru ținutele casual, preferințele variază, dar trebuie să sugereze neapărat superioritate în stil vestimentar.

FECIOARĂ

O Fecioară bronzată sau creolă va opta mereu o bluză cu imprimeuri sau o cămașă de un alb imaculat. Pentru ținutele de gală, va prefera galben pai sau alte culori calde.

BALANȚA

Consideri că stilul vestimentar ar trebui să îți surprindă cât mai bine feminitatea. Astfel, vei alege culorile roz pal sau bleu îmbinate cu accesorii discrete.

SCORPION

Alurii misterioase a unei native din zodia Scorpion nu poate să i se potrivească decât fascinația unor culori închise. Nu degeaba se spune că porți negrul ca nimeni alta!

SĂGETĂTOR

Ești una dintre puținele zodii căreia îi putem spune că, orice ai purta, te prinde de minune! Joacă-te cu nuanțe de verde și roșu!

CAPRICORN

Fiind tipul femeii de carieră, preferi culorile sobre cu puține accesorii, astfel încât să nu atragi prea mult atenția asupra ta. Îndrăznește și cumpără o rochie în culorii vii! Nu vei regreta!

VĂRSĂTOR

Personalitatea ta multilaterală apelează la culori diverse străbătând întregul spectru, iar combinațiile tale sunt fabuloase! Ești prietenă cumva cu zodia Gemeni?

PEȘTI

Fire liniștită și contemplativă, vei prefera nuanțele de mov, iar culoarea liliacului te avantajează foarte bine, mai ales în cazul ținutelor casual…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed