HomeStiri Ce floare ești în funcție de ziua în care te-ai născut

Ce floare ești în funcție de ziua în care te-ai născut

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views 3 minute timp de citit

Poate părea ciudat, dar în funcție de ziua în care te-ai născut îți este atribuită o floare. Floarea care îți corespunde te va ajuta să-ți afli destinul și care sunt calitățile ce te vor ajuta în viață.

Dacă te-ai născut în 1, 6, 15, 19, 24 sau 28, eşti Floarea-soarelui

Caracteristici: Dinamism, simpatie şi generozitate. Îți place să fii în centrul atenţiei şi să te simți apreciată de cei din jur. Ești inventivă şi mereu în căutare de nou.
Ce îţi rezervă soarta: Până îți vei găsi calea cea bună, vei trece peste mai multe încercări. Știi ceea ce vrei de aceea vei evita excesele. Vei trece peste mai multe situații dificile și vei avea parte de dragoste de la cei din jurul tău.

Secrete ca să fii împlinită: Ai o intuiţie foarte bună, de aceea este bine să îi dai ascultare. Ţine cont de sentimentele celor din jur.

Dacă te-ai născut în 2, 7, 11, 16, 20, 25 sau 29, eşti Bujor

Caracteristici: Tot ceea ce faci, faci cu pasiune, iar pentru problemele complicate vei găsi mereu o soluție. Te caracterizează perseverența și ești foarte responsabilă. Ai nevoie să împarţi cu cineva bucuriile şi tristeţile vieţii.
Ce îţi rezervă soarta: Ești o învingătoare, vei reuşi să îndeplineşti ceea ce ţi doreşti. Îţi vei asigura un trai confortabil şi te vei bucura de el.
Secrete ca să fii împlinită: Trebuie să înveţi să acorzi o a doua şansă persoanelor importante din viaţa ta. Chiar dacă calitățile acestora sunt mai puţin vizibile.

Dacă te-ai născut în 3, 8, 12, 17, 21, 26 sau 30, eşti Papucul Doamnei

Caracteristici: Eşti exuberantă şi timidă în acelaşi timp. Ești considerată de cei din jur impulsivă şi imprevizibilă. Te plictiseşti repede, de aceea ești mereu în căutare de ceva nou şi incitant.
Ce îţi rezervă soarta: Îţi va fi de mare ajutor în viaţă capacitatea mare de adaptare pe care o ai. Te integrezi uşor, iar optimismul te va ajuta să treci peste toate obstacolele. Ești apreciată pentru puterea cu care lupţi împotriva obstacolelor.
Secrete ca să fii împlinită: Trebuie să vezi lucurile mai în profunzime şi să acorzi mai multă atenţie unei calităţi esenţiale în relaţia de cuplu: fidelitatea.

Dacă te-ai născut în 4, 9, 13, 18, 22, 27 sau 31, eşti Albăstrea

Caracteristici: Ești forte organizată, dar eşti în acelaşi timp sensibilă şi fermecătoare. Eşti fidelă şi îţi place să planifici totul din timp, pentru că ai nevoie de stabilitate.
Ce îţi rezervă soarta: Pentru un succes categoric, nu îți vei asuma riscuri foarte mari.        Secrete ca să fii împlinită: Puţin mai multă diplomaţie în relaţiile cu ceilalţi. Impune-ţi punctul de vedere fără a jigni şi lasă-i pe cei apropiaţi să ştie cât de mult ţii la ei.

Dacă te-ai născut în 5, 10, 14, 19 sau 23, eşti Iris

Caracteristici: Sinceritatea şi sociabilitatea sunt punctele tale forte. Ești simpatică şi foarte inteligentă. Eşti o persoană echilibrată, dar te înfurii uşor dacă cineva te supără. Respectul este foarte important pentru tine.
Ce îţi rezervă soarta: Vei avea parte de oameni cu care o să ai ce vorbi. Distracția cu care tratezi lucrurile te va scoate din necaz de multe ori. Ai grijă la vicii.
Secrete ca să fii împlinită: Trebuie să fii puţin mai reţinută şi să îţi recunoşti greşelile…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed