HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

Ce job ţi se potriveşte în funcţie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
Ce-job-ţi-se-potriveşte-în-funcţie-de-zodie in compatibilitate zodii

În cazul în care nu te-ai gândit ce domeniu de activitate ţi se potrivește cel mai bine, următorul horoscop al carierei vine în ajutorul tău şi te poate ghida înspre zona de interes asupra căreia să te axezi.

 • BERBEC

Calitatea de lider înnăscut face ca nativii acestei zodii să exceleze ca şefi de echipă sau chiar manageri. În acest fel, orice proiect, indiferent de complexitate, poate fi dus la bun sfârșit de către o echipă condusă de un Berbec, iar greutățile care apar pe drum nu reprezintă pentru ei o piedică în atingerea scopului.

 • TAUR

Gândirea logică şi tenacitatea de care dau dovadă Taurii fac ca aceştia să fie niște candidați foarte buni în domeniul vânzărilor, cum ar fi agent de vânzări sau chiar director de marketing în cadrul unei firme. În acest fel, Taurii vor fi mereu în acţiune şi vor trebui să îşi folosească la maximum aptitudinile.

 • GEMENI

Dorinţa de a fi mereu în pas cu ultimele noutăţi din toate domeniile face ca Gemenii să fie potriviţi pentru domeniile legate de schimbul continuu de informaţii, cum sunt Jurnalism şi Comunicare, Educaţie, PR sau Publicitate. Munca în aceste domenii reprezintă o provocare pentru aceşti nativi.

 • RAC

Grija faţă de ceilalți reprezintă pentru Raci un criteriu foarte bun pentru alegerea unei cariere. Joburile care implică acordarea unui sprijin persoanelor aflate la ananghie, cum ar fi asistent social, avocat sau angajat în cadrul resurselor umane, sunt cele mai potrivite pentru acești nativi.

 • LEU

Capacitatea Leilor de a ieşi în evidenţă îi face ca aceştia să fie foarte potriviţi pentru o poziţie de conducere în cadrul unei întreprinderi. Mai mult decât atât, pot face faţă cu succes în industria filmului sau a muzicii, întrucât se reinventează mereu şi aduc un suflu nou propriei imagini.

 • FECIOARĂ

Perfecționismul şi altruismul de care dau dovadă Fecioarele reprezintă un punct în plus pentru ei în cazul în care doresc să ajungă pe un post în care vor lucra cu un volum mare de oameni şi informații. Carierele cele mai potrivite pentru un asemenea nativ sunt cele din domeniul serviciilor publice sau terapeutice.

 • BALANŢĂ

Persoane calme şi împăciuitoare din fire, Balanţele fac faţă cu succes unor cariere precum brokeri de asigurări, mediatori sau să presteze servicii de relaţii cu clienţii. Alte domenii în care, de asemenea, pot acţiona cu succes sunt cele din domeniul justiţiei, armatei sau poliţiei.

 • SCORPION

Capacitatea unui Scorpion de a ţine un secret, a descoperi adevărul şi a face faţă provocărilor îl recomandă pentru meseria de inspector, detectiv, criminalist sau chiar medic. În cadrul acestora, un astfel de nativ va simţi că face ceea ce îşi doreşte şi poate își poate pune calităţile în folosul celorlalţi.

 • SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt buni coechipieri şi reuşesc să îi determine şi pe ceilalţi să dea tot e mai bun. Călătoriile reprezintă încă un lucru pe care adoră să îl facă, iar o carieră în domeniul turismului ar putea fi ceea ce îşi doresc. Alte meserii care li se potrivesc foarte bine ar fi profesori sau asistenţi sociali.

 • CAPRICORN

Înclinația acestor nativi spre lucrurile practice face ca meseriile din domeniul arhitecturii sau ingineriei să constituie o alegere foarte bună. De asemenea, Capricornii sunt buni conducători de echipă, iar managementul este pentru ei o oportunitate de care pot ține cont.

 • VĂRSĂTOR

Artişti convinși, Vărsătorii se pot gândi la o carieră care să implice creativitate şi în care pot veni cu idei geniale, de exemplu în domenii precum pictura, sculptura sau fotografia. Datorită ingeniozităţii lor, nativii acestei zodii pot ajunge antreprenori de succes şi să pună bazele sau chiar să dezvolte o afacere…

 • PEŞTI

Compasiunea Peştilor pentru cei din jur şi dorinţa acestora de a da tot ce e mai bun face ca aceşti nativi să fie perfecţi în domeniul sănătății şi al psihologiei. De asemenea, latura lor sensibilă poate fi un motiv bun să încerce să îşi construiască o carieră în arte plastice.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed