HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce meserie ti se potriveste in functie de zodie

Ce meserie ti se potriveste in functie de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
Ce-meserie-ti-se-potriveste-in-functie-de-zodie in compatibilitate zodii

Fiecare persoana are trasaturi si inclinatii vocationale diferite, iar astrele exercita o anumita influenta asupra drumului pe care il urmam in viata. In functie de influenta acestora, putem sa ne dam seama care meserii ni se potrivesc cel mai bine. Iata ce cariere putem imbratisa tinand cont de trasaturile oferite de catre semnul zodiacal sub care ne-am nascut.

Berbec
Deoarece Berbecul are o fire competitiva, creativa, entuziasta si curajoasa, poate deveni politist, pompier, antreprenor; poate lucra in publicitate, relatii publice, mass-media, securitate.

Taur
Taurul are o fire echilibrata, este rabdator, practic, ii place munca in echipa si adora lucrurile frumoase, asadar ar putea lucra ca receptionist, contabil, inginer, designer, in domeniul bancar, in stiinta sau cercetare.

Gemeni
Nativul din zodia Gemeni este inteligent, optimist, plin de energie si poate lucra in conditii de stres; i se potrivesc meseriile unde poate comunica si progresa: arhitect, broker, profesor, poate lucra in domeniul vanzarilor sau la o agentie de turism.

Rac
Racului i se potrivesc meseriile care au o latura sensibila, care necesita grija si atentie. Sunt niste nativi foarte responsabili si au o imaginatie bogata. Racul poate fi director, profesor, avocat, psiholog; poate lucra in gradinarit, resurse umane, asistenta sociala.

Leu
Acest nativ este neinfricat, independent, are aspiratii si ii place puterea; este facut sa practice meserii care sa ii ofere statutul de lider si sa il aseze in centrul atentiei, precum: manager, ghid turistic, agent de imobiliare, artist, parlamentar, decorator de interioare.

Fecioara
Fecioara este o zodie ce denota perfectionism, atentia la detalii si gandire profunda, asadar meseriile cele mai adecvate sunt: scriitor, translator, tehnician, manichiurist, detectiv; poate lucra cu succes in domeniul statisticii si al cercetarii.

Balanta
Nativul Balanta este genul care coopereaza si convinge publicul. I se potrivesc meseriile in spatiu deschis si cele unde isi poate pune in evidenta carisma: agent de vanzari, diplomat, negociator, avocat, administrator, artist; poate lucra intr-un domeniu social sau in turism.

Scorpion
Scorpionul este foarte intuitiv, inteligent, analitic, curios si intimidant. I se potrivesc meseriile care il motiveaza si ii forteaza limitele: om de stiinta sau cercetator, profesor, detectiv, avocat, medic, scriitor.

Sagetator
Nativul acestei zodii are o energie debordanta, este spiritual, vesel, poseda o gandire filosofica si inclinata spre meditatie, ii place sa calatoreasca. I se potrivesc meseriile in domenii care protejeaza mediul si ofera consiliere: editor, dresor, preot; poate lucra in domeniul relatiilor publice, in turism si vanzari.

Capricorn
Capricornul este cunoscut pentru firea sa ambitioasa, este atras de ceea ce il inveseleste, este determinat si perseverent. Meseriile adecvate pentru acesta sunt: om de stiinta, IT-st, manager, banker, administrator, editor, medic, avocat.

Varsator
Varsatorul are o natura umanitara, aventuroasa, munceste mult, adora sa exploreze, este perfectionist si ii place sa isi manifeste liber opiniile. Aceste calitati il fac potrivit pentru urmatoarele meserii: om de stiinta, designer, artist, inventator, aviator, fermier…

Pesti
Nativul zodiei Pesti este creativ si pune suflet in ceea ce face. Are o fire artistica, este foarte intuitiv, spiritual, sensibil; i se potrivesc urmatoarele meserii: medic, terapeut, psiholog, filantropist, artist.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed