Homecompatibilitate zodii Ce nu trebuie să faci în 2022 ca să-ți meargă bine

Ce nu trebuie să faci în 2022 ca să-ți meargă bine

autor Arseni Dana
Data publicării: Data actualizării: 2,8K views
Ce nu trebuie sa faci in 2022 ca sa-ti mearga bine

Berbec

Sunteți primul semn zodiacal și, din acest motiv, aveți nevoie de multă atenție și recunoaștere (într-un mod aproape copilăresc…). Sunteți foarte încăpățânat și nu renunțați la ideile și opiniile dvs., indiferent de context. Este plăcut să vă fie recunoscute realizările, dar cereți celor din jur să asculte ceea ce spuneți 24 de ore din 24. Acest lucru poate provoca respingerea celor din jur. Pe de altă parte, aveți idei minunate și o minte creativă. Când sunteți cu prietenii, nu uitați să-i ascultați și pe ei! Utilizați-vă pasiunea și entuziasmul pentru a le putea arăta și celor din jur.

Taur 

Caracteristica cea mai comentată a nativilor din Taur este încăpățânarea. Acest lucru se manifestă mai ales atunci când nu sunteți în stare să acceptați opiniile celorlalți pur și simplu pentru că nu se potrivesc cu ale dvs. Aveți un mare simț al eticii, dar și tendința să credeți că adevărul dvs. este singurul valabil și vă pierdeți respectul față de cei care nu vă împărtășesc ideile. Puteți avea încredere în intuiția dvs., dar permiteți-le și altora să spună ce gândesc. Fiind mai flexibil și, împărtășind idei, vă veți îmbunătăți relațiile de prietenie și muncă.

Gemeni 

Gemenii sunt deseori criticați pentru faptul că au două fețe și, pentru a fi sinceri, au tendința de a-și schimba gândurile și opiniile în funcție de mediul înconjurător. Chiar dacă intențiile dvs. sunt bune, dezamăgirea celorlalți poate atrage frustrări. Nu sunteți o persoană falsă, de fapt, sunteți unul dintre cele mai autentice semne. Trăiți în permanență analizând și acumulând informații, ceea ce vă face o persoană plăcută și iubită de ceilalți.

Rac 

Sunteți unul dintre nativii cei mai sensibili și emoționali din întreg zodiacul. Dar aceste emoții sunt, de asemenea, cauza faimoasei dvs. iritabilități. Dacă acționați întotdeauna pe baza emoțiilor, puteți să-i descumpăniți pe cei din jur, deoarece oamenii nu știu cum să mai procedeze cu dvs. Încercați să iertați greșelile altora și să vorbiți despre ele, în loc să vă retrageți în  propria carapace atunci când sunteți dezamăgit. Natura dvs. iubitoare și grija față de ceilalți vă face unul dintre cele mai iubite semne. Sunteți adevărata «mamă» a zodiacului, dar trebuie să vă controlați temperamentul, dacă nu vreți sa deveniți «mama vitregă»!

Leu 

Semnul dvs. este legat de Soare. Sunteți orbitor, dar nu uitați că, spre deosebire de Soarele real, lumea nu se învârte în jurul dvs. Oamenii se pot simți agresați la cererea constantă de atenție. Aveți cel mai mare ego al zodiacului, deși, într-un fel, sunteți, de asemenea, semnul cel mai fragil. Trebuie să vă simțiți auzit și validat de ceilalți, dar nu aceasta este maniera în care puteți atrage atenția în jurul dvs. Semnul dvs. este, firește, unul dintre cei mai charismatice. Sunteți, de asemenea, creativ și generos. Dar atenție: ar fi foarte amabil din partea dvs., din când în când, să lăsați pe alții să strălucească. Nu trebuie să se învârtă întotdeauna totul în jurul dvs.

Fecioară 

Sunteți sârguincios, grijuliu și practic și întotdeauna încercați să vă asigurați că toată lumea din jurul dvs. este fericită. Dar toate acestea au o latură întunecată: obsesia și perfecționismul vă determină să încercați să remediați și detaliile. Ochiul dvs. critic servește pentru a repara chiar și cele mai mici greșeli, deși, atunci când o folosiți în mod constant ca o armă, ea vă poate afecta relațiile personale. Transmiteți-vă criticile spre ceva pozitiv și dați-vă „feedbackul” numai atunci când vă este cerut acest lucru. Învățați să faceți și complimente din când în când!

Balanță

Vă plac relațiile umane, dar trebuie să acceptați că binele dvs. trebuie să depindă numai de dvs. și nu de celălalt. De asemenea, trebuie să înțelegeți că nu este sănătos să vă formați personalitatea în funcție de ceilalți, pentru a vă face plăcut. Oamenii deja și-au făcut o părere despre calitățile dvs., nu trebuie să acționați într-un mod care nu vă caracterizează. Puteți fi dvs. înșivă!

Scorpion 

Nativii din Scorpion adoră misterul. Vă place să investigați și să găsiți o semnificație profundă în toate, deoarece sunteți atras de tot ce ține de secrete. Ei bine, vă spunem una: relaxați-vă! Nu are totul un sens ascuns. De aceea, pentru a descifra dorințele ascunse ale celorlalți, aveți tendința de a bănui totul, de a face jocuri mintale și de a pune oamenii la încercare pentru a vedea cum reacționează. Prin urmare, poate fi considerat inadecvat sau prea intens pentru mulți, din cauza dorinței dvs. de a psihanaliza întreaga lume. Nevoia dvs. de a descoperi „adevărul” în totul vă face paranoic și obsesiv. Luați-o ușor, nu toți conspiră împotriva dvs.!

Săgetător

Tuturor ne prinde bine și ne place puțină realitate. De fapt, căutăm mereu pe cineva care să fie direct și onest cu noi, dar uneori este mai bine să nu spunem nimic, pentru că ceea ce trebuie să spunem nu ajută, din contră, chiar poate face rău.

Imediat impuneți părerea dvs. atunci când nimeni nu a cerut acest lucru și, în ciuda dorinței dvs. de cunoaștere, aveți tendința de a respinge ideile care nu se potrivesc cu ale dvs. A spune „Sunt doar sincer!” nu este o scuză suficientă pentru a disprețui opiniile altora. Învățați să-i ascultați și pe ceilalți, învățați din ceea ce vă spun. Puteți absorbi o mulțime de informații în acest fel și, dacă nu sunteți de acord cu ceva, arătați discrepanța dvs., dar întotdeauna cu tact!

Capricorn 

Relaxați-vă umerii și permiteți-vă o pauză. Semnul dvs. este cel mai neobosit lucrător al zodiacului și, cu siguranță, acest lucru este cel mai grav. Stilul dvs. de viață este „un volum mare de muncă și puțină distracție”. Toată această  dedicare vine din necesitatea de a avea totul sub control. De aceea, aveți o disciplină puternică și o dedicare mare. Dar aceste virtuți au partea lor întunecată: nevoia de ordine vă face o persoană autoritară cu puțină toleranță la spontaneitate sau surprize. Prin urmare, există mulți oameni care vă consideră inaccesibil. Relaxați-vă! Separați-vă munca de viața dvs. privată!

Vărsătorul

Ok, toată lumea știe: sunteți unic! Vă place să ieșiți în evidență, vreți să vorbiți și să socializați. Nimic nu vă face mai fericit decât să contribuiți cu o opinie controversată la un subiect de conversație și 1): să forțați restul să-și reconsidere punctul lor de vedere… și 2): să câștigați recunoașterea ideilor dvs. Ca urmare a celor două anterioare, nu pierdeți șansa de a vă exprima opinia despre TOT. Nu este necesar să vă forțați opiniile la maximum. Particularitățile și punctul dvs. de vedere unic sunt suficiente pentru a lăsa un semn asupra altora. Așa, veți fi recunoscuți numai pentru motive întemeiate…

Pești 

E timpul să vă treziți! Trăiți mereu în lumea dvs. mică, pierdută în visare. Nu vă interesează că alții se străduiesc să vă capteze atenția sau să aibă grijă de dvs., întotdeauna reușiți să fugiți. Sunteți mai emoționant decât cei din orice alt semn și sunteți plin de compasiune și sensibilitate. Detectați cele mai mici schimbări ale dispoziției în mediul înconjurător, așadar este logic să doriți să scăpați de această intensitate retrăgându-vă în propria carapace. Sunteți ușor copleșit, dar amintiți-vă că trebuie să trăiți în lumea reală.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed