Homecompatibilitate zodii Ce risc are să te înșele în funcție de zodie

Ce risc are să te înșele în funcție de zodie

autor Nicula Clara
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views 2 minute timp de citit
Ce risc are sa te insele in functie de zodie

Vrei să afli dacă persoana iubită este predispusă să te înșele? Iată care este riscul ca aceasta să calce strâmb în funcție de zodie:

Berbec

Berbecii sunt în general predispuși să înșele din cauza impulsivității. Deși își iubesc jumătatea, aceștia sunt în stare să calce strâmb de câte ori au ocazia.

Taur

Nativii zodiei Taur nu reprezintă un risc prea mare de a înșela. Când iubesc o persoană, sunt devotați și sinceri. Vor în permanență să-și construiască o relație bazată pe încredere.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni nu pun mare preț pe sentimente, de aceea sunt predispuși să înșele. Se plictisesc repede și au deseori nevoie de diversitate.

Rac

Odată ce și-au găsit jumătatea, nativii din zodia Rac nici măcar cu gândul nu ar înșela ființa iubită. Ei se tem de singurătate, iar fidelitatea stă la baza relației acestora.

Leu

Din cauza faptului că nativii zodiei Leu se consideră superiori e posibil să înșele, asta doar pentru a demonstra că ei nu-și pierd niciodată farmecul.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară sunt ușor de manipulat și cad repede în plasă. Regretele vor fi pe măsură după conștientizarea faptei.

Balanță

Nativul din Balanță este predispus să te înșele, deoarece tentațiile vor fi întotdeauna prea mari pentru el și evident nu va putea face față. Îl atrage tot ce e frumos și simte nevoia unei continue schimbări.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion urăsc minciuna și nu suportă infidelitatea. Când iubesc cu adevărat o persoană, sunt în stare să facă orice pentru a o păstra în viața lor și nu ar înșela-o niciodată.

Săgetător

Săgetătorii sunt nepăsătorii zodiacului, așa că nu trebuie să ai așteptări prea mari din partea lor. Te vor înșela cu prima ocazie fără măcar să aibă vreo remușcare. Pentru ei cel mai important lucru e ca tu să nu afli și totul va fi bine.

Capricorn

Dacă va vedea că meriți cu adevărat încrederea lui, fii sigură că nu te va înșela niciodată. Nativii zodiei Capricorn sunt persoane foarte sincere și devotate, totul depinde de tine. Dacă îți dorești cu adevărat o relație cu un Capricorn, trebuie să îl respecți și nu te va dezamăgi.

Vărsător

Deși simte uneori nevoia de schimbare, Vărsătorul va rămâne fidel de teama că roata se întoarce la un moment dat. Îi place să trăiască liber, dar în același timp are nevoie de cineva care să-l controleze. Acesta trăiește într-o continuă opoziție…

Pești

Nativii zodiei Pești preferă să nu rateze nicio ocazie, dacă aceasta se ivește. Așadar, este foarte probabil ca aceștia să te înșele fără a sta pe gânduri.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed