HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce rol si-ar dori iubitul tau sa joace pentru o zi?

Ce rol si-ar dori iubitul tau sa joace pentru o zi?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/02/Ce-rol-si-ar-dori-iubitul-tau-sa-joace-pentru-o-zi.jpg

O Zână cu o baghetă magică îi oferă iubitului tău oportunitatea de a fi pentru o zi oricine își dorește și de a ajunge în locuri în care de mult timp aspiră. Ce crezi că va alege?

Balanța ar deveni un celebru designer vestimentar, Taurul va guverna Banca Națională, Scorpionul va ajunge director general la CIA, iar un nativ din zodia Capricorn ar fi președintele Statelor Unite.

BERBEC

Fire curioasă și aventurieră, iubitul tău Berbec i-ar cere Zânei să îi ofere ocazia de experimenta viața unui super-erou sau a unui actor dintr-un film de acțiune sau a unui campion de curse ilegale de mașini.

TAUR

Taurul, atras de domeniul financiar și bancar, cel mai probabil ar solicita să ocupe funcția de guvernatorul Băncii Naționale cu tot ce presupune aceasta, inclusiv participarea la evenimente sociale de înaltă clasă. Nu e exclus să opteze pentru a fi unul din membrii familiei Rockefeller!

GEMENI

Personalitatea multipolară a nativului Gemeni ar pune în dificultate bagheta magică a Zânei. Dualitatea lui face ca orice rol să îi se potrivească de minune, de la mare academician și cercetător cu premiul Nobel până la cel mai bogat mafiot italian dat în urmărire internațională…

RAC

Mereu în căutarea identității și sensului existenței, Racul ar prefera să călătorească în timp și să experimenteze o epocă istorică ce îl fascinează. Nu este atât de relevant personajul pe care l-ar juca, cât oportunitatea de a savura atmosfera de atunci..

LEU

Un rege precum este Leul nu ar putea solicita un alt rol decât cel pe al unui conducător suprem care ar guverna peste o mulțime de oameni și care ar întreprinde multe acțiuni în favoarea celor mai nevoiași. Nu contează unde, când și cum. Șef să fie!

FECIOARĂ

Modest din fire și fidel unui ritual de muncă, un nativ Fecioară s-ar putea să te surprindă și să nu ceară nimic mai mult decât a fi în continuare el însuși, eventual cu ceva mai multe resurse financiare pentru a călători alături de cei dragi.

BALANȚĂ

Balanța ar profita de această ocazie și ar alege să joace rolul unui designer vestimentar renumit și să aibă acces la toate evenimentele lumii mondene. Dacă aceasta presupune a fi mereu în centrul unui grup de manechine frumoase și celebre, cu atât mai bine!

SCORPION

Latura fascinantă și misterioasă a Scorpionului l-ar determina să opteze pentru o funcție în cadrul serviciilor secrete de tipul director CIA. Ideea de a avea acces la multe secrete de stat îi va alimenta ego-ul cu mult orgoliu.

SĂGETĂTOR

Spirit aventurier și îndrăgostit de călătorii, cu siguranță, ar prefera un rol exotic pe meleaguri îndepărtate și inedite. Un samurai japonez sau un aborigen australian ar fi una dintre opțiuni!

CAPRICORN

Pasionat de carieră și dornic de viață publică, va alege să intre în pielea președintelui Statelor Unite și să se bucure Biroul Oval de la Casa Albă. În cazul în care are o atitudine sacerdotală, s-ar putea să îl vezi în veșmintele Papei!

VĂRSĂTOR

Spiritul ingenios al Vărsătorului ar reclama, fără îndoială, un rol de inventator, de om de știință celebru sau chiar un rol de inginer în programe spațiale. Astronaut pentru o zi, acesta era visul lui din copilărie, nu-i așa?

PEȘTI

Misterios și intuitiv, Peștele ar fi curios să cutreiere tărâmuri ascunse și să întâlnească ființe paranormale. Ai grijă, s-ar putea să nu mai vrea să revină de acolo! Nici în rolul unui super-erou nu ar fi exclus să îl vezi…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed