Homecompatibilitate zodii Ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii

Ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/ce-slabiciuni-au-barbatii-in-functie-de-zodie.jpg

Deși bărbații par firi foarte puternice, gata să înfrunte orice, au și ei slăbiciunile lor și este absolut necesar să țineți cont de acestea.

Pentru a ne da seama ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii, trebuie să avem în vedre că fiecare reprezentant al sexului puternic are propriile caracteristici și că semnul sub care s-a născut îi influențează într-o măsură semnificativă existența.

Berbec – deși sunt semne puternice ale horoscopului, Berbecii au numeroase slăbiciuni pe care le ascund undeva în străfundul personalității lor. Viața și, în mod special, activitatea sexuală reprezintă unele dintre cele mai mari slăbiciuni ale nativilor Berbeci.

Taur – când vine vorba despre ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii, Taurii sunt destul de greu de descoperit. Banii, situația financiară și confortul propriei persoane constituie unele dintre cele mai importante slăbiciuni ale bărbaților născuți sub semnul acestei zodii.

Gemeni – nativii acestei zodii au mai multe slăbiciuni care țin de situația lor sentimentală. Aceștia pot fi răniți cu ușurință și au tendința de a suferi des. Teama de abandon este, cu siguranță, cea mai mare slăbiciune a bărbatului Gemeni.

Rac – Racii sunt foarte enigmatici și ne pot pune bețe în roate atunci când vrem să aflăm ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii. Chiar și așa, se știe despre aceștia că nu pot trece peste dezamăgiri și că le este frică de trădare.

Leu – bărbații Leu sunt foarte independenți, protectori și pătimași. Aceștia preferă să își ascundă pe cât posibil slăbiciunile, căci nu agreează să fie vulnerabili. Cea mai mare slăbiciune a bărbaților din zodia Leu ține de dorința lor de a se face remarcați.

Fecioară – nativii acestei zodii au deseori probleme serioase când sunt răniți în orgoliul masculin. De aici ia naștere și una dintre cele mai mari slăbiciuni ale lor, și anume teama de a nu fi umiliți sau subestimați.

Balanță –  când vrem să știm ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii, trebuie să avem în vedere că Balanțele sunt caracterizate de un echilibru aproape perfect. Așa se face că bărbații născuți sub semnul acestei zodii se tem de un potențial dezechilibru din viața lor.

Scorpion – bărbații din zodia Scorpion au slăbiciunea de a fi foarte suspicioși, neîncrezători și exagerat de curioși. Aceștia vor mereu să dețină controlul, să poată anticipa tot ce li se va întâmpla.

Săgetător – cei născuți sub semnul acestei zodii adoră amuzamentul și nu suportă rigiditatea. Astfel, cea mai mare slăbiciune a lor este teama de responsabilități. Săgetătorii nu sunt foarte serioși și nu le place să își ia angajamente.

Capricorn – când ne gândim la ce slăbiciuni au bărbații în funcție de zodii, automat ne vin în minte lucruri negative. Ei bine, în cazul Capricornilor nu este valid acest lucru. Cea mai importantă slăbiciune a acestor bărbați este tocmai iubirea necondiționată și nemărginită. Când iubesc cu adevărat, Capricornii se dedică în totalitate.

Vărsător – printre slăbiciunile Vărsătorilor se numără și nevoia permanentă de a primi atenție. Aceștia nu pot accepta ca cineva să le treacă cu vederea nevoile și dorințele…

Pești – bărbații Pești au slăbiciuni pe care nu se sfiesc să le împărtășească cu cei din jur. Așa se face că un nativ din această zodie nu se va simț vulnerabil când va mărturisi că are nevoie de afecțiune și de confirmarea sentimentelor într-o relație.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed