Home compatibilitate zodii Ce stare au zodiile de obicei? Leii au o stare de agitație și de nervozitate

Ce stare au zodiile de obicei? Leii au o stare de agitație și de nervozitate

autor Elena Yvette
1474 vizualizari
Ce stare au zodiile de obicei

Zodiile sunt greu de împărțit în două tabere majoritare, deoarece nativii din fiecare zodie au propriul stil de a se comporta. Nativii din unele zodii sunt mai calculați, alții, mai impulsivi, unii tratează problemele și întâmplările cotidiene ca și când nu ar fi nimic important.

Este ușor de spus ce stare au nativii din fiecare zodie în parte, dar nu putem generaliza, la fel de bine cum nu putem nici găsi foarte multe elemente comune între ei.

Berbec

Berbecii vor avea mereu o stare de agitație, întotdeauna vor avea o energie care trebuie consumată. Niciodată nu vor putea sta locului și vor vrea întotdeauna să facă ceva.

Le place să își depășească limitele și vor găsi câte ceva de făcut în fiecare zi, tocmai pentru a consuma energia care îi caracterizează și a descoperi ceva nou la ei înșiși.

Taur

Taurii sunt firi puternice, dar asta nu înseamnă că zilele lor sunt perfecte și că nimic nu îi afectează. Pot trece în fiecare zi prin mai multe stări, cum ar fi tristețea, dezamăgirea, fericirea, durerea, nostalgia.

Nativilor acestei zodii mereu trebuie să li se întâmple câte ceva și nu pot avea o săptămână fără ca nimic rău să aibă loc.

Gemeni

Gemenii sunt firi cărora le este foarte greu să aibă aceeași stare de dimineața până seara. Acest lucru este cauzat de faptul că nu știu ce vor să facă, nu știu ce își doresc de la ei înșiși, de la viață și este foarte greu să facă ceva care să le satisfacă pe toate planurile.

Gemenii se confruntă cu stări foarte diferite în decursul unei zile, iar acest lucru se reflectă în comportamentul lor. Nu vor avea un comportament stabil: când vor fi nervoși, când vor fi veseli, când se vor simți vinovați din cauza spuselor celor din jur, chiar dacă nu acesta era scopul final.

Rac

Este foarte greu să spunem ce stare au Racii, deoarece sunt firi foarte introvertite și nu pot fi citiți chiar atât de ușor. Însă, ceea ce putem spune sigur în legătură cu ceea ce simt în majoritatea timpului este că se confruntă cu o stare ușoară de tristețe.

Fiind firi cu o inimă mare, așteaptă de la cei din jur, involuntar, să fie pe aceeași lungime de undă cu ei. Sunt dezamăgiți atunci când văd răutate din partea celor din jur sau atunci când se confruntă cu indiferența celorlalți.

Leu

Leii vor avea, în majoritatea timpului, stări de agitație și de nervozitate, deoarece se vor confrunta cu foarte multe probleme de-a lungul zilei. Ori vor avea de-a face cu persoane false, ori vor trebui să lucreze cu persoane neserioase, starea lor nu va fi una foarte bună.

Se vor confrunta cu mai multe probleme de acest fel în timpul zilei și nu li se recomandă interacțiunea cu aceștia când au astfel de stări.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt firi liniștite. Vor fi copleșiți de stări de veselie, fericire, calmitate, iar acest lucru se va resimți și în jurul lor.

Vor avea o energie debordantă, îi vor înveseli pe cei din jur și vor avea o stare de bine contagioasă. Lumea îi va iubi pe nativii Fecioară pentru felul lor de a fi. Vor fi o sursă de energie pentru cei care intră în contact cu ei și îi vor face pe toți să se simtă bine.

Balanță

Balanțele se confruntă cu o stare de agitație permanentă, deoarece, firi perfecționiste de fel, vor trebui să rezolve toate lucrurile care nu au ieșit așa cum se așteptau. Vor fi foarte greu de convins să renunțe la această idee, deoarece vor ca totul să fie ca la carte, iar efortul celor care încearcă să le deschidă ochii este pierdere de vreme.

Scorpion

Starea Scorpionilor care predomină într-o zi este acea de fericire. Acești nativi știu să se bucure de fiecare clipă din viața lor și foarte rar li se strică ziua. Din când în când, se vor mai și enerva, deoarece vor trebui să se confrunte cu persoane false și nu-și vor putea stăpâni reacțiile față de aceste comportamente.

Știu cum să facă să profite de ceea ce îi înconjoară, deoarece sunt conștienți că viața este scurtă și că fiecare clipă merită trăită.

Săgetător

Săgetătorii se confruntă cu o stare de dezamăgire. În ciuda faptului că sunt destul de sociabili, aceștia au o ușoară tentă de a deveni depresivi, iar acest lucru se poate observa și în comportamentul lor. Nu sunt tot timpul fericiți și, chiar dacă în majoritatea cazurilor sunt prezenți în moment, nu se vor putea bucura de el pe deplin, pentru că ceva nu îi lasă.

Putem spune că au momente în care sunt confuzi și momente în care se simt excluși, ca și când nu s-ar potrivi în această lume.

Capricorn

Capricornii sunt foarte greu de mulțumit și mai nimic nu le convine. Sunt mai mereu cu capsa pusă, mereu va exista câte ceva care nu va fi pe placul lor și este destul de greu să le intri în grații. Vor avea mereu glume mai înțepătoare, mai usturătoare în program și nu sunt foarte ușor de liniștit.

Starea ce predomină în legătură cu ei este una de continuă nemulțumire. Acest lucru se va vedea, din păcate, în comportamentul pe care îl vor manifesta față de cei din jur, nemulțumirile lor revărându-se asupra celorlați.

Vărsător

Vărsătorii sunt firi introvertite, la fel ca și Racii, iar starea pe care acești doi nativi o au în majoritatea timpului este una de tristețe, de dezamăgire. Viața lor a fost presărată de foarte multe evenimente neplăcute, mai mult sau mai puțin traumatizante, dar care, într-un fel sau altul, au lăsat o amprentă asupra lor.

Pești

Peștii sunt firi ce duc un conflict interior foarte mare. Ori sunt nemulțumiți în legătură cu ceea ce se întâmplă în viața lor, ori ceva la ei îi nemulțumește, ori ceva din ceea ce este în jurul lor nu este pe placul lor…

Vor lega mereu ce se întâmplă cu ei de ceea ce este în jur și, în acest fel, starea lor va fi una cu înclinații spre nefericire.

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies