Homecompatibilitate zodii Ce vor zodiile să ascundă? Balanțele ascund deseori starea proprie de sănătate

Ce vor zodiile să ascundă? Balanțele ascund deseori starea proprie de sănătate

autor Sidorov Olga
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/01/Ce-vor-zodiile-sa-ascunda.jpg

Fiecare dintre noi are un anumit lucru de ascuns. Fie că este ceva mai important sau un lucru mărunt, dorim să-l ținem doar pentru noi. Însă, vă dezvăluim acum care ar putea fi acesta, în funcție de fiecare semn zodiacal.

 • Berbec

Berbecii ascund cel mai des neajunsurile materiale cu care se confruntă, din păcate, zi de zi. Nu sunt genul care să se plângă și nu vor să spună nimănui atunci când le este greu. Sunt foarte rezervați când vine vorba de situația financiară și preferă să se descurce singuri, fără să apeleze la rude sau prieteni.

 • Taur

Taurii se feresc să vorbească despre relațiile romantice eșuate. Deși nu pot ascunde faptul că nu mai sunt cu persoana respectivă, sunt foarte secretoși când vine vorba de motivele care au dus la destrămarea relației. Nici măcar persoanele apropiate nu au acces la informațiile private ale Taurilor. Aceștia preferă să țină detaliile doar pentru ei înșiși.

 • Gemeni

Nativii zodiei sunt extrem de rezervați când vine vorba de cât câștigă la muncă. Nu le place să fie întrebați de suma pe care o iau la sfârșit de lună și, chiar dacă sunt, refuză categoric să dea detalii. Ei merg pe principiul că este mai bine ca cei din jur, exceptând partenerul de viață, să nu știe cât de bine sau mai puțin bine o duc!

 • Rac

Racii preferă să ascundă tot ceea ce ține de lucrurile recent achiziționate. Deși majoritatea oamenilor se laudă cu ce și-au mai luat nou, cei născuți sub acest semn zodiacal sunt total opusul lăudăroșilor. Singurul lucru pe care probabil nu l-ar putea ascunde ar fi o mașină sau o casă nouă. În rest, ascund total achizițiile de orice fel. Le place mult intimitatea!

 • Leu

Persoanele din această zodie tind să ascundă cât de mult pot sau, de preferat, permanent, veștile proaste în ceea ce îi privește. Poate fi vorba de un examen netrecut, de un interviu pe care nu l-au luat sau orice altceva. Cert este că preferă să ascundă adevărul sau să îl amâne cât mai mult! Nu le place să recunoască atunci când dau greș și nici să spună cuiva despre asta!

 • Fecioară

Fecioarele au tendința să ascundă cel mai des supărarea față de altcineva. Chiar dacă o persoană i-a supărat pe nativii zodiei, nu este genul lor să le spună ce i-a deranjat, ci, din contră, țin totul în ei și se detașează ușor, dar sigur, de persoana respectivă. Probabil ar trebui să procedeze puțin diferit, pentru că de la un lucru minor, care ar putea fi rezolvat prin comunicare, se poate ajunge la pierderea unui prieten!

 • Balanță

Balanțele ascund deseori starea proprie de sănătate. Sunt firi independente, cărora nu le este ușor să ceară ajutorul celor din jur. Dacă nativii acestei zodii au o problemă medicală, de obicei trec singuri prin consultări, internare și procesul de vindecare, pentru că nu vor să provoace milă și păreri de rău. Sunt mândri din fire, fapt ce îi face să treacă singuri prin momentele mai grele din viața lor. Dacă nu au un partener de viață, sunt complet pe cont propriu în orice situație și nu spun nimic nimănui! Este un stil de viață pe care l-au adoptat de mult timp și nimic nu pare să-i facă să se răzgândească!

 • Scorpion

Multora dintre noi ni se întâmplă să mâncăm ceva în oraș sau la cineva acasă și să nu ne placă ceea ce consumăm. Deși unii își fac curaj și spun gazdei sau chelnerului că nu le place mâncarea, majoritatea, cum este și cazul Scorpionilor, ascundem acest lucru, ca să nu jignim pe cineva. Nativii acestei zodii se confruntă cel mai des cu astfel de situații și este unul dintre cele mai dese motive pentru care ascund adevărul. Este adevărat că sunt și destul de pretențioși la mâncare însă sunt conștienți de acest lucru și preferă să ascundă când nu le place ceva, pentru a nu cauza supărări fără rost.

 • Săgetător

Săgetătorii preferă să ascundă, inclusiv partenerului de viață, atunci când se confruntă cu probleme la locul de muncă. Sunt genul de persoane care nu se plâng și care nu se lasă doborâte de anumite situații nefericite. Pe de-o parte este bine că nu vor să-și încarce partenerul cu problemele personale, dar, pe de altă parte, nu strică să vorbească împreună cu persoana dragă despre ce îi apasă și poate așa se vor simți mai bine! Merită încercată comunicarea despre orice subiect, pentru că este unul dintre elementele-cheie care mențin o relație armonioasă!

 • Capricorn

Atunci când au probleme cu soțul sau soția, Capricornii nu povestesc nimănui prin ce trec. Preferă să ascundă viața de cuplu și, mai rău, deseori se prefac că totul este bine. Unii pot avea probleme mărunte, neînțelegeri pe care le pot rezolva rapid însă alții pot ajunge la discuții despre divorț și se consumă singuri, refuzând să vorbească cu cineva despre ce îi apasă. Este bine să păstrăm intimitatea vieții de cuplu, dar nu strică să ne mai destăinuim uneori unui prieten.

 • Vărsător

Vărsătorii ascund mai mereu faptul că se duc în concedii sau vacanțe, indiferent de locație. Sunt destul de retrași și preferă să se bucure de aceste escapade numai în compania persoanei dragi. Nici nu le place ideea ca toată familia sau prietenii să-i întrebe unde se duc, cât stau sau câți bani au dat. De asemenea, le este groază că unii prieteni le-ar putea propune să meargă împreună. De obicei, toată lumea află că au fost plecați după ce se întorc…

 • Pești

Nativii din această zodie sunt singurii care ar dori să ascundă aproape orice și chiar o fac de cele mai multe ori. De la problemele personale, până la cele profesionale sau de altă natură, sunt cei mai închiși când vine vorba să spună cuiva detalii din viața lor. Rudele trebuie să insiste destul timp ca să obțină vreo noutate sau vreo informație de la Pești. De multe ori tind să supere persoanele dragi pentru că încearcă să ascundă absolut tot ce ține de viața lor însă este un comportament pe care l-au adoptat de mult timp și le convine de minune, indiferent pe cine deranjează!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed