Home compatibilitate zodii Ce zodie îți este prietenă în funcție de zodie

Ce zodie îți este prietenă în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
Ce zodie iti este prieten in functie de zodie

Prietenii sunt o parte importantă din viața noastră, sunt cei care ne ascultă atunci când avem nevoie, ne sprijină și ne înțeleg și, mai presus de toate, nu ne judecă. Un prieten bun este acela la care apelezi indiferent de natura problemei tale, este cel în care ai cea mai mare încredere și știi că, indiferent de mijloace, îți va fi alături.

Cu toate acestea, există tipologii de oameni diferiți, unii se regăsesc în descrierea de mai sus, iar alții, pur și simplu, nu au nici cea mai mică empatie față de cei apropiați.

Iată cine îți este prieten adevărat în funcție de zodie!

Berbec

Atunci când vine vorba de prietenie, Berbecii sunt dispuși de multe sacrificii pentru un prieten adevărat. Berbecul este adeseori un prieten cicălitor, dar de mare încredere, un prieten pe care poți fi sigur că te poți baza.

Taur

Taurii sunt puțin mai pretențioși când vine vorba de prieteni. Nu au mulți prieteni în general și își selectează foarte atent restul prietenilor. Taurilor le place calitatea și nu cantitatea, mai ales când vine vorba de relații de prietenie.

Gemeni

Gemenii cu siguranță sunt cei mai prietenoși. Au foarte mulți prieteni, petrec foarte mult timp alături de ei și se distrează pe cinste. Atunci când vine vorba de încredere, cu Gemenii trebuie să fiți mai reticenți, asta deoarece știți că nu pot păstra secrete.

Rac

Racii sunt adevărați prieteni. Te poți baza oricând pe loialitatea unui Rac și pe ajutorul lui, deoarece știi că va face tot ce-i stă în putere să nu te dezamăgească.

Leu

Leii sunt foarte critici și atenți atunci când își aleg prietenii. Odată ce și-au făcut grupul lor de prieteni, legătura puternică pe care o vor dezvolta nu se va destrăma niciodată.

Fecioară

Când vine vorba de prieteni, Fecioarele sunt cele mai înțelegătoare și de ajutor. Ele te pot face să-ți deschizi sufletul și să le zici toate necazurile. Chiar dacă vor fi puțin exigente în prietenia voastră, trebuie să știi că nu te vor dezamăgi niciodată.

Balanță

Balanțele, sunt extrem de familiste și adoră să fie înconjurate de cei mai buni prieteni. Nu te vei plictisi niciodată cu un prieten în zodia Balanței. Este foarte deschis, glumeț și, totodată, responsabil, înțelegător și de ajutor.

Scorpion

Scorpionii au poate cei mai puțini prieteni din întregul zodiac. Asta deoarece nu sunt foarte deschiși și nu le place să se destăinuie oricui. Este destul de greu să câștigi încrederea unui Scorpion, dar, odată ce ai câștigat-o, fii sigur că te-ai ales cu un prieten adevărat.

Săgetător

Prietenii din zodia Săgetător vor fi mereu un deliciu. Sunt foarte simpatici, plăcuți și atenți atunci când vine vorba de o prietenie adevărată.

Capricorn

Capricornii nu sunt destul de sociabili și deschiși cu cei din jur. Din acest motiv, ei își fac prieteni mult mai greu. Timiditatea este problema lor cea mare. Trebuie să ai multă răbdare, pentru a descoperi un Capricorn.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte sociabili și se împrietenesc extrem de rapid. Sunt foarte activi și nu vei cunoaște niciodată ce este monotonia alături de un Vărsător…

Pești

Peștii se implică foarte mult într-o relație de prietenie. Încrederea este principiul lor de bază, pe lângă respect și loialitate, față de un prieten adevărat.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed