HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce zodie primește titlul de „cel mai bun prieten” pe care trebuie să il ai în viața ta?

Ce zodie primește titlul de „cel mai bun prieten” pe care trebuie să il ai în viața ta?

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/Ce-zodie-primește-titlul-de-„cel-mai-bun-prieten”-pe-care-trebuie-să-il-ai-în-viața-ta.jpg

Se pare că ai nevoie de un prieten Săgetător. Aceștia sunt foarte speciali și niște prieteni devotați, fiind, de asemenea, o zodie de Foc.

Alături de un Săgetător vei cunoaște distracția adevărată, adorația și vei afla lucruri noi, pe care doar aceștia le știu. Cel mai probabil, dacă ai un prieten Săgetător, nu vei simți  plictiseala mai deloc, deoarece acesta urăște plictiseala, de aceea știe toate locurile unde se țin petreceri, unde vei fi și tu alături de prietenul Săgetător.

Iată cele mai mari avantaje de a fi prieten cu un Săgetător:

Spune „NU” plictiselii

Săgetătorii răspândesc doar energie pozitiva, așa că dacă ai o zi proastă, caută un Săgetător. Acesta te va distra cu cântece, glume, dansuri, cu absolut orice este nevoie pentru a te binedispune.

Mereu ocupat

Atunci când vei avea nevoie de ajutor, caută un Săgetător. Acesta va sări întotdeauna în ajutor, fără a sta pe gânduri. Nu se plictisește niciodată, deoarece caută să fie mai mereu ocupat.

Este optimist

Atunci când vrei să auzi doar lucruri bune, caută acel prieten Săgetător. Acesta emană bună dispoziție și este plin de optimism.

Spune mereu adevărul

Săgetătorii sunt direcți și foarte sinceri. Nu te vor minți pentru a te face să te simți mai bine; pentru ei, nu contează dacă adevărul te va supăra, zic doar adevărul, oricare ar fi el…

Te ajută să te redescoperi

Săgetătorii iubesc să călătorească, de aceea vor ajunge să te facă și pe tine să devii pasionat în legătură cu ceea ce le place. Te vor face să te înțelegi mai bine, să fii mai deschis și mai înțelegător decât erai înainte.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed