HomeHoroscopcompatibilitate zodii Ce zodii au cei mai cunoscuţi dictatori ai lumii

Ce zodii au cei mai cunoscuţi dictatori ai lumii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
Ce-zodii-au-cei-mai-cunoscuţi-dictatori-ai-lumii in compatibilitate zodii

Deşi răspândesc in jurul lor numai groază şi teroare, marii dictatori ai lumii au, de cele mai multe ori şi o aură misterioasă, şi toţi am vrea să ştim despre ei mai mult decât ni se spune. Iată sub ce semne astrologice s-au născut cei mai mari dictatori şi ce ne pot spune acestea despre caracterul lor.

dictatori

Hosni MOUBARAK– născut pe 04.05.1928, în Cairo – Taur

Propria sa referinţă, adesea orbit de el însuși, ferm, încăpățânat, conservator, dominator, a fost un factor de stabilitate excelentă, a avut un sentiment de responsabilitate, dragostea de ordine și o anumită rigoare morală, sentimentul de adaptare la circumstanțe și curenți. A fost capabil să înțeleagă și să extindă politica de pace cu Israelul. A fost o stabilitate și un factor moderator în Orientul Mijlociu.

Mouammar Kadhafi – născut pe 07.06.1942, în Tripoli – Gemeni

Orbit de la sine, a combinat disprețul și ridicolul la nivel politic și internațional, suferea de megalomanie, neîncredere morbidă, era paranoic, avea mintea şi gândirea complet înecate în cele descrise mai sus și a fost practic incapabil să facă un pas înapoi în legătură cu această extindere a „eului“, având un caracter mai mult de victimă decât de erou. Bun tactician, inteligent, inflexibil, închis în sine, încăpățânat, introvertit, dar și volubil în unele situaţii, elocvent, clovn, a ştiut mereu când să renunțe și când să atace.

Ben ALI– născut pe 03.09.1936, în Tunisia – Fecioară

Hotărât, raţional, curajos, reactivitate puternică, rigid, ferm, intransigent, bun organizator, inteligent, dorinţă de mărire, guru, Mesia autoproclamat, fără compromisuri, exploziv, de multe ori brutal pentru că nu avea opoziţie.

Alassane OUATTARA– născut pe 01.01.1942, în Abidjan – Capricorn

Tenace, ferm, calculat pe termen lung, a fost extrem de agresiv, cu o dorință nestăvilită de autoritate, perseverent și lacom atunci când a venit vorba vorba de putere, carieră, faimă şi prestigiu. Rebel și insensibil la orice dreptate și chestiuni de bun-simț.

Saddam HUSSEIN- născut pe 28.04.1935, în Bagdad – Taur

Avea o atitudine mesianică, se considera salvatorul ţării, unul împotriva tuturor, distrugătorul duşmanilor Iran și Israel.

Kim Jong-Il – născut pe 16.02.1941, în Khabarowsk – Vărsător

Cu tendințe idealiste cunoscute, excentric, revoluționar și aventurist, narcisism satisfăcut, avea o încăpățânare combativă, este autoritar și are o lăcomie formidabilă, este mânat de dorința de a cuceri teritoriile vecinilor săi.

Nicolae Ceauşescu– născut pe 26.01.1918, în Bucureşti – Vărsător

Narcisist, putea vorbi ore în șir, promitea mult și se minuna de oameni A dezvoltat mult represiunea serviciilor de informaţii. Schizofrenic, denatura evaluarea realității și compensa astfel un eșec evident. A reuşit să se autoconvingă că el a fost fericirea poporului său.

Kim Il-Sung– născut pe 15.04.1912, în Pyong Yang – Berbec

Direct, combativ, impulsiv și chiar violent, avea o gândire mistică, ideologică, fantezistă, mesianică, iluzii de grandoare, ambiție, excese faustiane prometeice și demiurgice.

Iman KHOMEINI– născut pe 17.05.1900, în Teheran – Taur

Era o combinație de interiorizare intelectuală și rigiditate ideologică, posesivitate, gelozie, conformitate doctrinară și apetit pentru putere. Spirit puternic, concret și realist, îngust, ambiţios, avea iluzii de grandoare.

Napoleon 1– născut pe 15.08.1769, în Ajaccio – Leu

Autonumit moștenitor al unui regim deosebit de violent (regimul revoluționar), el nu ezita să răstoarne printr-o lovitură de stat. Avea instincte imperioase de dominare, era tenace, fermitate, încăpățânat, lacom. Avea o gândire limpede, dar creionată în linii mari, fără finețe și fără scrupule inutile, era înrobit dorinței de putere cu care se contopeşte complet. Avem de-a face cu un spirit deosebit de puternic și fără compromisuri, oricare ar fi fost gradul său de inteligență, geniu pentru unii, spirit sărac pentru alţii.

Joseph Stalin– născut pe 18.12.1878, în Tbilisi – Săgetător

Căuta grandoarea și altitudinea, combinate cu narcisism, a știut cum să-şi folosească farmecul atunci când a vrut să pună pe cineva la punct. Emana o tensiune specială pentru a-şi impune voința. A fost un „artist“, de asemenea, să nu uităm că a murit în timp ce asculta Concertul pentru pian nr. 23 de Mozart, pe un disc de gramofon.

Benito MUSSOLINI – născut pe 29.07.1993, în Dovia di Predappio – Leu

Mussolini a fost mai degrabă un fanfaron, un fel de clovn politic. Asta nu înseamnă că nu avea calități intelectuale, dar nu de clasa celor din seria marilor „dictatori“, şi a avut o mare abilitate politică. Personalitate infantilă, fantezist.

Adolph HITLER – născut pe 20.04.1889, în Austria – Berbec

Ideologie fanatică, un caracter obsesiv, un profund sentiment de insecuritate și incapacitatea de a bucura de viață, de încredere, avea o violență instinctivă, bestialitate, autoritate morală severă și castratoare, prezintă inhibiții, frustrări, furie, cruzime, asprime, lacomie…

Bashar Al-Assad – născut pe 11.09.1965, în Damasc – Fecioară

O persoană destul de liniștită și rezervată, dar cu predispoziție puternică spre tiranie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed