Home Horoscopcompatibilitate zodii Ce zodii fac alegeri neinspirate în dragoste: Leul nu își găsește niciodată dragostea

Ce zodii fac alegeri neinspirate în dragoste: Leul nu își găsește niciodată dragostea

autor Elena Yvette
523 vizualizari

Există trei zodii care aleg să se îndrăgostească de persoanele nepotrivite. Din această cauză, este posibil să sufere o perioadă îndelungată.

  1. Leii

Sunt persoane ambițioase și foarte orgolioase, care nu renunță la ce își doresc. Dacă vor o relație cu cineva căsătorit sau total nepotrivit, nu țin cont de nimic și renunță la orice pentru a-și atinge scopul, fie el și greșit. Mai devreme sau mai târziu vor avea de suferit din această cauză și se vor trezi singuri.

  1. Berbecii

Sunt foarte emotivi și se grăbesc să înceapă o relație de la primele scântei de pasiune. Apoi, când văd că nu funcționează, se încăpățânează să continue. Sunt și cazuri când relațiile lor au final fericit, dar sunt mai rare și presupun multe compromisuri. În general, Berbecii suferă din iubire…

  1. Fecioarele

Firi perfecționiste, Fecioarele sunt foarte pragmatice în relațiile amoroase, analizează orice situații și ajung să își critice mult partenerul, deoarece nu reușesc să creadă că pot fi iubite pentru ceea ce sunt și încearcă să îl intimideze pe celălalt. Astfel, ajung să se asocieze cu persoane nepotrivite care le fac să sufere mai mult pentru că nu se ridică la înălțimea așteptărilor lor.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies