Home Horoscopcompatibilitate zodii Ce zodii isi doresc o aventura de o noapte

Ce zodii isi doresc o aventura de o noapte

autor Elena Yvette
401 vizualizari

Spune-mi ce zodie ești și îți voi arăta de câte ori vei cădea în capcana seducției!

Berbecii și Săgetătorii nu ar spune „nu niciodată, Taurii și Racii rămân fideli și familiști convinși, iar nativele din zodia Capricorn resping orice tentativă de flirt pasager din partea unei persoane de sex opus.

BERBEC

Cu un spirit liber și aventurier, nativa Berbec are tendința de a profita de ocaziile pe care le consideră unice și de a trăi fiecare moment la intensitate maximă. Arătos, charismatic, seducător? De ce ai refuza?

TAUR

Fidelitatea este una dintre caracteristicile principale ale acestei zodii. Un Taur nu se va implica niciodată în relații fără obligații sau care nu se soldează, ulterior, cu o oficializare.

GEMENI

Mereu dornici de schimbare și de a cunoaște oameni noi, Gemenii ar putea accepta o aventură de o noapte. Nu e ceva ce își doresc, dar, mai degrabă, împrejurările îi pot conduce la această situație.

RAC

Racul familist și loial are nevoie de un motiv foarte serios pentru a ajunge la o aventură de o noapte. Fie l-a dezamăgit profund partenerul de viață, fie suferă de o depresie și încearcă, astfel, să se detașeze de probleme.

LEU

Dornică de a deține controlul situației, o nativă din zodia Leu ar apela la o aventură de o noapte dacă i se va permite să decidă circumstanțele și condițiile întâlnirii. Dacă cineva va încerca să o cucerească sau să o convingă, nu va accepta niciodată.

FECIOARĂ

Mereu ancorată în principii bine definite și valori morale, o Fecioară ar refuza categoric o propunere de aventură de o noapte. Ideea de a stabili o conexiune cu o persoană despre care nu știe ce poate ascunde o va speria cu siguranță.

BALANȚĂ

Dacă Brad Pitt sau orice alt bărbat de-a dreptul fascinant ți-ar cere o aventură de o noapte chiar și fără o continuare a relației, ai accepta, dar abia după ce acesta s-a străduit puțin să te cucerească. Tu însă vei rămâne cu impresia că destinul va aranja să vă revedeți!

SCORPION

În cazul în care ți se propune o aventură de o noapte, vei pendula între nevoia de satisfacere a unor fantezii sexuale și între dorința de a rămâne fidelă unor principii. Cine crezi că va câștiga în cele din urmă?

SĂGETĂTOR

Îți place să te bucuri de viață și să profiți de fiecare ocazie ivită, astfel că nu va conta de cât timp cunoști persoana respectivă și dacă există posibilitatea de a continua relația. Dacă există chimie, de ce nu?

CAPRICORN

Fidelă până la moarte principiilor și valorilor tale, respingi cu vehemență ideea unei aventuri de o noapte, ba mai mult încerci să eviți orice împrejurare care te-ar putea conduce la așa ceva. Dacă un bărbat te abordează într-o sală de așteptare, repede deschizi laptopul și refuzi orice dialog!

VĂRSĂTOR

În cazul tău decizia de a te implica sau nu într-o aventură de o noapte este influențată de dispoziția ta de moment. E un bărbat arătos, cu simțul umorului, care te surprinde prin remarci inteligente? Probabil vei spune „da”…

PEȘTI

Fire vulnerabilă și ușor influențabilă, cucerită de ochiadele seducătoare și încinsă de chimia momentului, vei ceda unei astfel de propuneri. Și nu o singură dată în viață!!! Dar a doua zi te vei furișa cu discreție, promițându-ți că e ultima oară.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies