HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cea mai Hipnotizanta zodie este……

Cea mai Hipnotizanta zodie este……

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/09/Cea-mai-Hipnotizanta-zodie.jpg

Un amestec de trăiri și emoții peste care nu ai cum să treci cu vederea, hazlie, plictisitoare, critică sau pasională, nu ai cum să nu remarci o astfel de persoana care te fascinează de la prima vedere. Iată mai jos cele mai importante caracteristici ale sale:

  1. Este autonomă și asumată, stapână pe propria sa viața, iar în majoritatea cazurilor face alegerile potrivite, nu îi place să ceară sfatul sau să țină cont de părerea nimănui, iar ajutorul îl cere doar în cazuri extreme.
  2. Nu suportă minciuna, iar dacă se folosește uneori de ea, o face doar să nu îi rănească pe cei din jur; detestă oameni falși, lași sau mincinoși și se ferește de circumstanțe în care ar putea întâlni astfel de persoane.
  3. Fascinantul nativ este o persoană extrem de emotivă și vulnerabilă, trasături care o ajută să fie mai expresivă în domeniul artistic spre care are înclinație.
  4. În viața privată și în relația de cuplu este persoana ideală, care face tot ceea ce poate pentru binele partenerului și armonie, însă despărțirea devine iminentă dacă simte că partenerul profită de bunătatea ei…

Poate că deja v-ați dat seama despre ce zodie vorbim, este vorba despre Fecioară!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed