Homecompatibilitate zodii Cei mai egoiști cinci nativi ai zodiacului. Unii te lasă la necaz, dacă pot câștiga ceva din asta

Cei mai egoiști cinci nativi ai zodiacului. Unii te lasă la necaz, dacă pot câștiga ceva din asta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 690 views
Cei mai egoisti cinci nativi ai zodiacului. Unii te lasa la necaz, daca pot castiga ceva din asta

Berbecii dau dovadă de egoism de fiecare dată când trebuie să obțină un lucru pe care și l-au dorit, gemenii, în față, pot spune ceva, iar, pe la spate, pot face altceva, iar fecioarele pot spune foarte multe minciuni atunci când își doresc să obțină ceva.

Berbec
Berbecii dau dovadă de egoism de fiecare dată când trebuie să obțină un lucru pe care și l-au dorit mereu. Aceștia sunt în stare să facă orice pentru a obține acel ceva, indiferent de situațiile în care îi pun pe cei din jur.

Taur
Taurii își dau tot timpul necesar pentru a observa cu atenție persoanele din jurul lor, înainte de a decide dacă le dau voie sau nu să facă parte din viața lor. Nativii nu mai vor să fie dezamăgiți, motiv pentru care își vor lua toate măsurile de precauție.

Gemeni
Gemenii, în față, pot spune ceva, iar, pe la spate, pot face altceva, deoarece tot ce își doresc este să reușească, indiferent de modul în care își pot atinge scopul. Nativii nu țin cont de nimeni și de nimic și, de multe ori, chiar fac promisiuni false pentru a-i câștiga lângă ei pe cei care îi pot ajuta în acest sens.

Rac
Racii vor da dovadă de foarte multă mărinimie atunci când cineva va veni să le ceară ajutorul. Chiar dacă nu vor ști să rezolve acea problemă, nativii se vor folosi de toate cunoștințele pentru a concepe un mic plan.

Leu
Leii vor avea nevoie lângă ei de cineva care îi poate ajuta să își ridice stima de sine, după ce au suferit o dezamăgire. Nativii nu s-au așteptat ca lucrurile să se întâmple într-un fel anume și au fost luați prin surprindere de cursul evenimentelor.

Fecioară
Fecioarele pot spune foarte multe minciuni atunci când își doresc să obțină ceva și nu se gândesc la consecințele faptelor lor. Mai mult decât atât, atunci când este vorba de ceva serios, nativii îi pot folosi pe cei din jur cât de mult pot pentru a obține rezultatul dorit.

Balanță
Balanțele vor vedea că multe lucruri nu vor semăna cu ceea ce ei au crezut la început, iar acest lucru va reprezenta un șoc destul de mare pentru ei. Cu toate acestea, o balanță te va ajuta chiar dacă a fost lasată baltă cu alte ocazii.

Scorpion
Scorpionii sunt maeștrii manipulării pentru a obține întotdeauna ceea ce vor. Aceștia știu foarte bine cum să pună problema, pentru că cei din jur să nu își dea seama că sunt folosiți.

Săgetător
Săgetătorii vor începe să dețină controlul asupra multor evenimente din viața lor, deoarece vor fi foarte atenți la ceea ce determină stările în care ei își pierd controlul. Nativii vor lucra foarte mult la acest aspect, pentru ca ei sa fie cei care pot avea controlul deplin.

Capricorn
Capricornii sunt foarte altruiști. Nativii vor avea nevoie de mai mult timp pentru a se gândi la o decizie pe care trebuie să o ia, deoarece nu vor să greșească și trebuie să se asigure că totul va ieși ca la carte.

Vărsător
Vărsătorii au tendința de a-i lăsa pe cei din jur la necaz atunci când aceștia au nevoie, dacă ei nu pot avea de câștigat din asta. De multe ori, nativii își văd doar interesul propriu.

Pești
Peștii au o inimă foarte mare și vor sări imediat în ajutorul unei persoane care le va cere acest lucru. Nativii nu vor sta pe gânduri și vor face imediat ceea ce este corect…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed