Home Horoscopcompatibilitate zodii Cele 3 zodii care pot despărți orice cuplu: de Gemeni trebuie sa te ferești

Cele 3 zodii care pot despărți orice cuplu: de Gemeni trebuie sa te ferești

autor Elena Yvette
1041 vizualizari

Când ați devenit un cuplu nu ți-ai fi închipuit că vă poate despărți ceva. Acum, că anii au trecut, încrederea s-a risipit și ea și e bine să știi de unde poate veni pericolul pentru relația voastră.

  • Locul 3: Rac

Fie că este vorba de bărbați sau femei, acești nativi trăiesc în lumea lor și își fac o imagine distorsionată despre realitate. Nu realizează că fac rău unei familii, văd doar țelurile lor romantice. Chiar dacă încearcă să se sustragă faptei, sunt atrași de către cel implicat în alt cuplu. Nu o fac cu intenție, Racii se simt importanți pentru că fac ceva interzis. Toată viața lor au trăit după reguli și regulamente. Atunci când au ocazia să calce strâmb, o fac fără să stea pe gânduri. Fiind confruntați, nu vor recunoaște niciodată, chiar dacă e parafat.

Singura soluție este de a accepta lipsa de moralitate și a continua relația, de dragul vremurilor trecute, sau, și mai sănătos, să renunțați complet.

Racul apelează la persoane cuplate doar atunci când se simte mizer în propria viață. Consideră că le-a văzut pe toate, că lumea este rea și de ce n-ar fi și el la fel, dacă visurile sale au fost spulberate de către lumea cea rea?

  • Locul 2: Săgetător

Aventurierul Săgetător pozează ca o persoană serioasă, de societate și devreme acasă. Nimeni nu știe ce se întâmplă cu el în viața personală. Se cunoaște doar că este de câțiva ani cu o persoană, dar nimeni nu îl întreabă de ce nu se căsătoresc, pentru că înțeleg că așa e modern, e un spirit liber etc. Adevărul bine ascuns este că, de fapt, partenerul său este deja căsătorit și el așteaptă orbește promisiuni deșarte de divorț și de recăsătorire.

Pe cât este de inteligent și bonom, pe atât de orb devine în viața personală, în situația în care desparte familii cu jocurile lui. Imaturitatea este singura vinovată de situația care face dintr-un Săgetător un răufăcător sentimental.

Femeile sunt tupeul întruchipat, le poți găsi cu succes în dormitorul conjugal, pentru că nu se deranjează să se ascundă, iar bărbații pot apela la mijloace violente, doar pentru a demonstra animalic cine este mai puternic între masculi.

  • Locul 1: Gemeni

Depinde de cine vorbim: femeia Gemeni se va simți distrată să mai adauge un nume la lunga ei listă de cuceriri, iar bărbatul Gemeni va căuta un rebus cu picioare lungi cu care să-și desfete mintea plictisită în căsnicia proprie. Ambii sunt hoți sentimentali cu diplomă. Mai mult, dacă sunt puși în fața adevărului, vor poza în victime, chiar dacă ei sunt autorii principali care au dezbinat un cuplu. Fie că vorbim de  cupluri tinere, fie că este vorba de ani de căsnicie, nimeni nu rezistă farmecului emanat de Geamăn. El crede în concurență: dacă nu poți să-i menții interesul, de ce te mai plângi?

Dacă discuți cu un asemenea tip de amantă, te va convinge fără să-ți dai seama să divorțezi. Este posibil ca partenerul care calcă strâmb să rămână singur și, dacă lași răzbunarea deoparte și ești deschis la minte, tu să te alegi cu o nouă prietenă: cu Geamăna lipsită de scrupule, pentru care nimic nu e prea dual sau exagerat, nici chiar înșelarea amantului cu un alt amant…

 

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies