Cele 5 zodii care nu suportă adevărul spus în față

Share

În teorie, spunem despre noi că preferăm adevărul în cea mai pură formă a sa în detrimentul unei minciuni plăcute. Adevărul eliberează însă de cele mai multe ori rănește mai tare decât îți poți imagina.

La nivel ideatic, pare un aspect normal al unei gândiri sănătoase și care ar trebui să fie prioritar în orice situație. Altfel stau lucrurile însă în realitate când ne ferim de cele mai multe ori de adevărul crud spus franc în față de ceilalți. Unora le este foarte ușor să audă adevărul spus în față, alții, în schimb, nu acceptă ușor și necesită să fie menajați atunci când sunt pe cale să afle ceva ce nu va fi tocmai pe placul lor.

Conform astrologiei, există cinci semne zodiacale care nu suportă deloc adevărul spus în față. Nativii Berbec, Taur, Fecioară, Balanță, Săgetător sunt cunoscuți pentru dificultatea cu care primesc un adevăr din partea celorlalți:

  1. Nativii Berbec sunt cunoscuți prin prisma personalității puternice și a ego-ului exagerat. Din cauza faptului că sunt egoiști, independenți și pretind tuturor din jur să gândească ce gândesc ei, aceștia acceptă foarte greu o critică, fie ea constructivă sau depreciativă. În aceste situații, să spui adevărul despre un lucru în față unui Berbec devine o sarcină extrem de dificilă.
  2. Nativilor Taur le este cunoscută superioritatea pe care o expun cu fiecare ocazie, lăcomia și faptul că sunt materialiști. Din cauza acestor trăsături și a faptului că nu le flatează deloc orgoliul sau imaginea, nu vor accepta niciodată un adevăr spus în față, nici măcar din partea unor persoane apropiate. De aceea, pentru a transmite un adevăr care e posibil să deranjeze este nevoie de tactică și abilitatea de a crea mai întâi un climat favorabil.
  3. Fecioară. Acești nativi sunt hipersensibili și fac eforturi pentru a îndeletnici cea mai mare parte din sarcini. Caută constant perfecțiunea în tot și în toate. De aceea, să spui un adevăr în față acestor nativi presupune un întreg algoritm de menajare a sentimentelor acestora în timpul discuției și evitarea oricărei intensificări ale acesteia.
  4. Balanță. Nativii acestei zodii pot concura cu succes cu Taurii și Berbecii când vine vorba de un orgoliu nemăsurat. Acestor nativi le este foarte greu să audă adevărul atunci când el vine la pachet cu o critică sau atunci când nu le este mângâiat orgoliul în prealabil. Se poate spune, de asemenea, despre acești nativi că uneori nu acceptă adevărul și din cauza superiorității pe care pretind că o au în relația cu ceilalți…
  5. Săgetători. Să spui un adevăr în față acestor persoane este o sarcină destul de dificilă din cauza încăpățânării de care dau dovadă. Acești nativi au cu siguranță mania persecuției, sunt inițiați în arta contrazicerii și vor întotdeauna să dea impresia că ei le știu pe toate. Sunt persoane autoritare care nu acceptă decât propriul adevăr, iar fiecare discuție pe care o vei avea cu acest nativ va fi un joc de du-te-vino al unor replici în contradictoriu.

Share
Abonează-te pe:Yve.ro news