Homecompatibilitate zodii Cele 5 zodii care poartă pică o viață

Cele 5 zodii care poartă pică o viață

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/02/Cele-5-zodii-care-poarta-pica-o-viata.jpeg

Știm cu toții cât de neplăcut este să fii mințit sau tras pe sfoară de o altă persoană. Totuși, astfel de lucruri se întâmplă cel puțin o dată în viața fiecaruia dintre noi, fiind inevitabile.

Cu toate acestea, unii dintre noi reușesc să treacă mai ușor peste aceste lucruri și să îi ierte pe cei care le-au greșit, alții întâmpină oarecum greutăți în acest sens, dar există și există persoane care nu vor putea trece cu vederea niciodată vorbe sau comportamente care le-au făcut rău. Din ultima categorie fac parte nativii Capricorn, Taur, Scorpion, Rac și Leu.

Capricorn. În fruntea persoanelor care poartă pică la infinit se află nativii Capricorn. Deși poate părea un lucru surprinzător, în special femeile care stau sub semnul zodiacal al Capricornului sunt unele dintre cele mai răzbunătoare în cazul în care ai reușit să le superi. De cele mai multe ori, acești nativi vor căuta modalități să se răzbune, iar uneori chiar vor reuși. Cu toate acestea însă, nu vor reuși niciodată să te ierte, iar încercările de a le recâștiga simpatia sunt zadarnice, deoarece nu-ți vor accepta scuzele nici în ruptul capului.

Taur. Pe locul secund al clasamentului se află nativii Taur. Știm despre acești nativi că sunt unii dintre cei mai de încredere prieteni ai unui grup și că așteaptă să fie tratați în același fel. Tocmai din acest motiv, dacă reușești să îi superi vreodată, poți avea certitudinea că ai încheiat orice prietenie cu ei și că nu va mai exista cale de împăcare. Același lucru se întâmplă și în cazul relațiilor de dragoste ale acestor nativi, deoarece sunt persoane loiale și își doresc la rândul lor loialitate, precum și dovezi de încredere.

Scorpion. La mijlocul clasamentului se află Scorpionii. Unul dintre motivele pentru care aceste zodii poartă pică la infinit este și faptul că pun accent pe calitate și nu pe cantitate. Tocmai de aceea, nu vor avea remușcări dacă pierd un prieten din cercul lor. Înainte să superi această zodie, trebuie să știi că se poate lipsi ușor de prezența ta în viața sa. Sunt caractere puternice și nu vor ierta nici cea mai mică greșeală a ta dacă aceasta le-a adus suferință.

Rac. În clasamentul celor care poartă pică o viață se află și nativii Rac. Este cunoscut despre Raci faptul că sunt persoane care vor să aibă totul sub control și dețin arta manipulării. Când vine vorba de femeile Rac, dacă sunt jignite sau deranjate de acțiuni ale celor din jur vor pleca fără regrete din viața acestora și va fi definitiv. Dacă vei reuși să îi rănești, nativii acestor zodii vor căuta să îți întoarcă suferința pe care le-ai adus-o și vor găsi satisfacție în a-ți face zile negre…

Leu. Chiar dacă sunt ultimii din clasament, asta nu înseamnă că sunt persoane mai îngăduitoare și putem considera asta un aspect previzibil, deoarece nativii Leu dispun de un orgoliu definitoriu pentru aceste zodii. Sunt firi impulsive și dornice să aibă totul sub control. În ceea ce privește relațiile cu prietenii sau cu persoana iubită, dacă sunt răniți, sunt capabili să te alunge definitiv din viața lor și se vor comporta de parcă nu ai fi existat vreodată. Așadar, este zadarnică încercarea de a-l face pe un Leu să-ți accepte scuzele dacă i-ai rănit vreodată sentimentele sau i-ai afectat imaginea.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed