Home Horoscopcompatibilitate zodii Cele 5 zodii care te vor vinde dacă au ocazia

Cele 5 zodii care te vor vinde dacă au ocazia

autor Elena Yvette
354 vizualizari
Cele 5 zodii care te vor vinde dacă au ocazia

O bună parte dintre noi ne oferim încrederea unor persoane fără a conștientiza de cele mai multe ori urmările tragice ce pot avea loc în urma urma modului orbește în care acționăm adesea.

Din nefericire, deși oferim credit și încredere unor persoane fără a le supune unor teste, acestea nu pun preț pe aceste virtuți, ci, dimpotrivă, renunță la ele cu aceeași ușurință cu care le-au și primit. Uneori, nu este suficientă încrederea pe care le-o oferim adesea inconștient acestor persoane, ci ne mai punem și casa, averea, locul de muncă, viața în mâinile unor persoane care nu știu cum să profite mai repede în interesul propriu de aceste lucruri. Aceste persoane iau diverse forme care pot consta de la prieteni până la asociați în ceea ce privește domeniul profesional și pot continua până la parteneri de viață.

Aceste persoane caracterizate fără doar și poate de egoism și duplicitate pot lăsa prin intermediul acțiunilor sale numeroase repercursiuni negative care pot consta atât în afectarea statutului social, afectarea imaginii unei persoane, daune financiare, daune morale permanent existente, precum și multe altele asemenea. Se cunosc numeroase situații de adulter în care partenerii sentimentali au trădat încrederea jumătății lor lăsând în urmă imagini dezolante, numeroase situații în care asociații în domeniul profesional și-au păcălit partenerii furând din profitul acestora, precum și cazuri minore de prietenii abandonate. Cei mai proeminenți cinci reprezentanți ai zodiacului susceptibili de tendințe și acțiuni asemănătoare sunt: nativul Capricorn, nativul Pești, Nativul Rac, Nativul Berbec și nativul Gemeni.

În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia sunt caracterizați de faptul că își formează prietenii înșelătoare, nativii Pești aleargă întotdeauna după beneficiile oferite de o anumită relație însă renunță cu rapiditate în detrimentul a ceva ce le poate oferi lucruri și mai bune, nativul Rac lovește atunci cânte te aștepți mai puțin, nativii Berbec pun foarte mare preț pe satisfacțiile profesionale pentru care aderă la orice mijloc de a le obține, iar nativii Gemeni analizează foarte bine lucrurile pe care le au de câștigat atunci când se înscriu într-o relație.

Citind în continuare, puteți afla care sunt detaliile prin care se remarcă persoanele susceptibile de faptul că trădează cu ușurință încrederea acordată și având chiar tendința de a te vinde în cazul în care se ivește ocazia de mai bine.

În ceea ce îi privește pe nativii Capricorn, aceștia sunt suspectați că își clădesc prietenii false din dorința de obține lucruri din partea persoanelor cu care se împrietenesc. Un aspect important legat de nativii Capricorn denotă faptul că motivația de a se împrieteni cu diverse persoane importante, cu funcții importante și de la care pot obține lucruri valoroase este întrecută doar de ușurința cu care renunță la aceste prietenii. De asemenea, dincolo de această dorință de a intra în posesia unor lucruri la care nu ar avea acces în condiții obișnuite deoarece sunt lucruri costisitoare, acești nativi propagă zvonuri în rândul altor persoane cu intenția de a denigra persoanele care, bucuroase și cu toate încrederea, le-au oferit lucrurile de care au avut nevoie. În cazul în care v-ați făcut de curând un prieten despre care știți că aparține zodiei Capricorn, astrologii vă recomandă să manifestați rezerve în ceea ce privește acordarea încrederii, precum și a bunurilor materiale.

Pești. Prin definiție, nativii Pești sunt caracterizați de faptul că sunt narcisiști și pasionați peste măsură de propria persoană, motiv pentru care vor recurge la diverse strategii și tertipuri, astfel încât să-și creeze o imagine avantajoasă în societate. În acest sens, dacă crearea unui statut social care să îi mulțumească, a unei imagini conturate în perfect acord cu așteptările și accepțiunile acestora, nativii Pești sunt dispuși să lege prietenii cu persoane despre care în trecut afirmau lucruri negative.

Nativii Pești preferă întotdeauna să se integreze în grupuri care se bucură de popularitate, care au anumite privilegii și care sunt vizibile în ochii societății în care se află, deoarece în acest fel pot obține și ei același lucru. Acest lucru însă nu este constant în ceea ce îi privește pe nativii Pești, deoarece, în cazul în care dau de situații favorabile, trec cu ușurință la nivelul următor, trădând încrederea grupului de prieteni de care au aparținut.

Când vine vorba de nativii Berbec, aceștia se fac cunoscuți de faptul că sunt mereu dornici să obțină satisfacții profesionale, deoarece acestea le hrănesc personalitatea și o mențin puternică. În acest sens, pentru a obține satisfacții profesionale pe o cale cât mai accesibilă și facilă, nativii Berbec apelează la „ajutorul” persoanelor dispuse să-i ajute pe termen scurt. Ceea ce nu știu aceste persoane este că un asociat Berbec dorește doar să se ridice pe spinarea lor fără a depune prea mult efort și că atunci când li se vor oferi oportunități de profit mai mari, aceștia nu vor sta pe gânduri.

La bine, nativii Gemeni se vor afla mereu în proximitatea ta, în schimb, la greu, lucrurile vor sta altfel. Când vine vorba de nativii Gemeni, unde sunt mai multe lucruri de câștigat, acolo sunt și ei. Prin urmare, nu acorda prea mult credit unei relații cu un nativ Gemeni, deoarece poate renunța la tine oricând i se poate ivi ocazia legării unei prietenii mai avantajoase pentru statut, dar și pentru alte beneficii materiale pe care le poate primi…

Nativii Rac se deosebesc de ceilalți nativi prin faptul că aceștia sunt capabili să te vândă în cazul în care se ivește vreo ocazie doar dacă te afli într-o relație cu un astfel de nativ. În ceea ce îi privește pe acești nativi, spre spune despre ei că lovesc exact acolo unde nu te gândeai și fix în momentul în care te așteptai cel mai puțin. În acest sens, dacă te afli într-o relație cu un nativ Rac, astrologii recomandă să nu te implici foarte tare, deoarece poate renunța la relația cu tine cu ușurință și o poate face chiar în detrimentul unei relației cu cel mai bun prieten al tău.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies