HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele 7 zodii care au șansa să câștige vara aceasta la loto

Cele 7 zodii care au șansa să câștige vara aceasta la loto

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,8K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/05/Cele-7-zodii-care-au-șansa-să-câștige-vara-aceasta-la-loto.jpg

Nu toți suntem norocoși atunci când vine vorba de jocurile de noroc și de aceea trebuie să găsim momentul oportun în care să jucăm la loto, pentru a investi într-un mod profitabil.

Dacă ți-ai propus ca în această vară să dai marea lovitură și să te distrezi în concediu cu niște bani câștigați la loto, dacă te afli în lista de mai jos, cu siguranță ar trebui să joci cât mai des. Deși mereu există șanse mici de a câștiga în acest mod, zodiile prezentate mai jos sunt extrem de norocoase în această perioadă. Merită să încerci.

Taur

Deși nu ești adeptul jocurilor de noroc, ai putea să încerci și tu să cumperi un bilet la loto. Știi cum se spune… Norocul începătorului. Cine știe ce surpriză vei avea în această vară? Poate vei reuși să pleci într-o vacanță exotică, fără să muncești prea mult pentru a obține banii necesari.

Rac

Racii iubesc jocurile de noroc și nu trece nicio săptămână fără să își încerce norocul. Deși de obicei aruncă banii aiurea pe acest lucru, în această vară norocul va da, în sfârșit, și peste ei. Vor avea parte de câștigurile mult visate și își vor da seama că „investiția” de lungă durată a avut o însemnătate.

Gemeni

Gemenii sunt în general norocoși și de aceea vor avea parte de câștiguri însemnate și în vara aceasta, toate fiind datorate faptului că au jucat constant la loto. Se vor bucura de suma mare de bani și își vor achiziționa ceva ce își doresc de mult timp.

Scorpion

Scorpionii nu prea cred în noroc și de aceea evită să dea banii pe bilete la loto sau pe altfel de jocuri de noroc. Totuși, ar trebui ca în această vară să își încerce norocul și să se bazeze pe numerele lor norocoase.

Fecioară

Fecioarele se bazează mereu pe instinct, iar în această vară vor simți, cu siguranță, faptul că trebuie să cumpere un bilet, pentru că acesta va fi norocos. Primele numere care le vor ieși în cale în acea dimineață vor fi puse pe bilet.

Pești

Peștii urăsc să joace la loto, dar în această vară se va schimba ceva. Oare vor simți că este un moment norocos și că vor avea parte de un câștig însemnat? Vor avea parte de o adevărată surpriză. Ar trebui să cumpere bilete mai des, pentru că începe o perioadă norocoasă pentru ei…

Capricorn

Capricornii se bazează mereu pe sfaturile celor din jur, iar dacă faci parte din această zodie, ar trebui ca în această vară să nu fii reținut în a cumpăra bilete la loto, chiar dacă cei din jurul tău îți spun că arunci banii pe prostii. S-ar putea să se bucure prietenii tăi atunci când îi inviți la mare, într-un weekend, pentru a cheltui banii câștigați la loto.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed