Cele mai bârfitoare 5 zodii de care trebuie să te ferești: CAPRICORN

Share

Distracția oamenilor de a discuta viețile altora a existat de la începutul lumii. Este util să cunoști persoanele predispuse la aceste acțiuni:

  • CAPRICORN

Capricornul își ghidează viața după utilitate. Nu există acțiune a sa care să nu facă parte dintr-un lung proces cu rezultate pe măsura investiției. Investește conștiincios mult timp pentru a-și ruina dușmanii, pentru că știe că rezultatele sunt sigure și cea mai simplă cale spre succes pentru el. Nimeni nu are răbdarea lui în a țese o întreagă urzeală a tronurilor. E cel mai bun în a afla totul despre toți tocmai de la ei și îl distrează credulitatea altora. Poate face orice pentru a accede profesional, dar nu are puterea de a confrunta direct obstacolele, așa că este forța negativă din spatele cortinei.

  • PEȘTI

Aceștia bârfesc mai întâi pretinzând că vor binele altora și au grijă de ei. Cu timpul, activitatea devine un hobby. Dacă cineva se arată rănit de acțiunile lor, pretind că nu știu nimic, că sentimentele celorlalți sunt exagerate etc. Descriși ca fiind atât de expuși de majoritatea zodiacelor, Peștii sunt maeștrii ruinării reputațiilor prin bârfă. Ajung vampiri energetici în goana după sentimentele altora și rareori își dau seama cât de goliți de sentimente au ajuns ei în situația aceasta. Disprețul este arma-cheie, atunci când sunt descoperiți. Se văd ca niște eroi tragici care au tot dreptul să pedepsească pe oricine, chiar dacă nu sunt cei care le-au greșit, lumea întreagă complotând la viața lor distrusă.

  • BALANȚĂ

De obicei, ar evita cu orice preț disputele și cercurile vicioase unde se bârfește. Zvonurile emise de acești nativi sunt mai otrăvite decât cele pe care le disprețuiesc la alții. Deși este o zodie mai intelectuală decât altele, cunoașterea nu-i stăvilește setea de povești, așa cum le spune ea vieților celorlalți și pierde din vedere faptul că există uși și pereți la care nu trebuie să asculți. Uneori nativul din această zodie spionează din frică, prevedere, din cauză că pur și simplu nu poate avea încredere în alții. Dorința de control îl face la rândul lui un om închis în sine și secretos.

  • GEMENI

Captivi într-un continuu univers al copilăriei, chiar și la vârste mai înaintate, Gemenii se joacă și-și joacă pe degete cunoștințele. Rareori conștientizează că joaca lor a luat o turnură diabolică. Atunci când sunt confruntați, au toate argumentele din lume pregătite, ca niște avocați versați, doar pentru a nu se da de gol că sunt doar niște copii băgăcioși într-un corp de adult. Au o energie inepuizabilă, ceea ce îi face niște agenți excelenți de propagare a bârfei cât mai repede posibil în cât mai multe cercuri sociale…

  • VĂRSĂTOR

Deși dă senzația de detașare și imaginea de prieten de încredere, Vărsătorul este o surpriză neașteptată în rândul bârfitorilor. Dacă lucrurile nu merg cum trebuie în viața lui atent planificată, atunci oricine altcineva este de vină, cu excepția lui. Acești nativi au mulți prieteni falși care profită de bunăvoința lor. Zvonurile inițiate de către ei sunt transmise mai departe, făcând deliciul răutăților sociale. Oricine ar încerca să-i schimbe au slabe șanse. Au o încredere inepuizabilă în oameni, chiar dacă aceștia le-au greșit anterior.


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news