Home Horoscopcompatibilitate zodii Cele mai copilăroase femei din zodiac

Cele mai copilăroase femei din zodiac

autor Elena Yvette
590 vizualizari

Dacă unele femei sunt extrem de mature, altele sunt foarte copilăroase și te vor face și pe tine să te simți din nou copil. În societate vor fi niște doamne însă atunci când se află doar lângă partener sau lângă cei mai buni prieteni, se vor pisici și alinta exact ca niște copii. Iată care sunt cele mai copilăroase femei din zodiac.

Berbec

Femeia Berbec este extrem de copilăroasă, iar atunci când ești lângă ea, te simți și tu un copil. Va sări în sus, va trage de tine și va dori să se joace cu tine de-a v-ați ascunselea prin casă. Bineînțeles că nu îi vei putea rezista la cât de simpatică e!

Leu

Femeia Leu știe că nu se va descurca să aibă grijă de un copil, pentru că ea se simte încă un copil. Totuși, dacă l-ar avea, s-ar juca cu el toată ziua, ar inventa tot felul de jocuri și nu s-ar plictisi niciodată.

Săgetător

Femeia Săgetător este puțin mai reținută în astfel de practici însă este foarte pisicoasă și de aceea îți va da impresia că este un copil și că vrea atenție tot timpul. Dacă nu este băgată mereu în seamă, se va enerva și îți va reproșa constant că nu o mai iubești. Ai mare grijă! Nu cred că îți dorești să o enervezi.

Gemeni

Deși este extrem de copilăroasă, femeia Gemeni va avea în permanență grijă de tine și te va considera și pe tine un copil. O astfel de femeie iubește jucăriile și va umple toată casa de ursuleți de pluș care, bineînțeles, vor avea și nume. Iubește să primească jucării și de aceea îți va fi ușor să îi faci cadouri. Preferă întotdeauna un animăluț pufos în locul florilor. Totuși, ai grijă să nu îi cumperi prea multe, pentru că nu vei mai avea tu loc în pat…

Balanță

Femeia Balanță, deși este copilăroasă, nu va arăta acest lucru prea des din teama de a nu fi judecată greșit. Va fi extrem de reținută, dar va scoate acest lucru la iveală în momentele în care este foarte fericită. Dacă petreci mult timp cu o astfel de femeie, vei observa cu siguranță acest aspect.

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies