Home Horoscopcompatibilitate zodii Cele mai de succes 5 zodii în luna Septembrie: Locul 5 -> Vărsător

Cele mai de succes 5 zodii în luna Septembrie: Locul 5 -> Vărsător

autor Elena Yvette
1882 vizualizari

Începutul toamnei este generos cu zodiile care apar la orizont în această perioadă. Septembrie este o lună benefică pentru toate zodiile, semnificând începuturi noi.

  • Locul 5: Vărsător

Se pare că lucrurile de care te temeai în vara aceasta nu au dispărut ca prin minune. Ai trecut eroic prin toate încercările care ți-au stat în cale. Septembrie continuă acest șir de obstacole, dar acum ai antrenament. Doar cu un mare succes se poate realiza ce vei reuși tu și nu toată lumea este binecuvântată cu acesta. Există tensiuni în casa banilor, vor fi momente în care nu doar că nu mai ai ce economisi, dar și economiile îți vor fi consumate. Vezi la un moment dat că investițiile nu au meritat și te simți la pământ. Atunci când nu te aștepți, ca în filme, apare și salvarea ta: o sumă nebănuită de la o persoană care ține la tine și îți face acest bine dezinteresat.

  • Locul 4: Săgetător

Te împarți între mai multe responsabilități și ai pretenția de a le face pe toate perfect și cu plăcere. Poate că până acum ai funcționat la cote normale în sfera sănătății, dar dacă te încăpățânezi să muncești până la epuizare, ceea ce este foarte posibil să o faci, septembrie va fi o lună pe care să o ții minte. Fie că va fi vorba de inimă sau psihic, trebuie să le acorzi multă grijă și atenție. Vei trece pe lângă o afecțiune complicată razant, doar cât să vezi cu cât succes te-a înzestrat Creatorul și a nu mai repeta greșelile anterioare.

  • Locul 3: Scorpion

Cei mai mulți dintre voi au decis că nu mai se simt mulțumiți de stilul de viață actual și vor să-l schimbe, dar să păstreze și vechile legături, pentru a avea la ce se întoarce. Fie că este vorba de o rebeliune la job, care se lasă cu demisie și tonuri ridicate, fie că este o pată de ruj pe guler descoperită de soție acasă, voi cădeți în picioare în septembrie. Nu găsiți alt job? Vă vor primi ceilalți înapoi. Vă plictisiți în căsnicie? Vă puteți distra iar partenerul să creadă orbește ce improvizați. Aveți grijă: marele succes este doar pentru luna septembrie, nici mai mult, nici mai puțin.

  • Locul 2: Balanță

Nu ești obișnuit să te caute succesul. Dar, iată-l! Prietenul mult așteptat te întâmpină acum, în septembrie. Cunoaște că ești omul cu trei joburi și niciun venit, așa că decide să îți dea un impuls totuși pentru atâta muncă voluntară. Septembrie te așteaptă cu cel mai mare salariu pe care l-ai luat de când ești pe piața muncii. Și numai tu știi cât ai muncit ca să găsească alții totul de-a gata și să te simți fericit. Acum, chiar dacă te resemnaseși, astrele decid că trebuie să trăiești mai mult decât decent…

  • Locul 1: Fecioară

Marele succes vine atât pentru cei singuri, cât și pentru cei care formează un cuplu. Cei care au așteptat mai multe luni dragostea adevărată o vor găsi în acest septembrie călduros. Este imposibil să nu iasă în evidență: Fecioarele pur și simplu sclipesc de inteligență și eleganță. Soarele le deschide inimile și le face mai tolerante, așa că nu vor ști de ce viața lor este așa împlinită după ce dragostea le va lovi. Celor cuplați astrele le reîmprospătează sentimentele, le amintește de cum iubeau în adolescență.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies