Homecompatibilitate zodii Cele mai elegante femei în funcție de zodie

Cele mai elegante femei în funcție de zodie

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/09/Cele-mai-elegante-femei-in-functie-de-zodie.jpeg

Când vine vorba despre eleganța femeilor, aceasta este într-o anumită măsură determinata de semnul zodiacal din care fac parte. În acest articol vă vom prezenta care sunt cele mai elegante femei în funcție de zodia lor.

Balanță

Numai nativele din zodia Balanță știu cum să se avânte în viața de zi cu zi astfel încât toți cei din jurul lor să le observe. Simțul lor înnăscut al frumuseții își are originea de la faptul că sunt sub ascendența planetei Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Planeta iubirii nu le-a dat numai abilitatea de a iubi cu pasiune, ci și abilitatea de a crea o imagine elegantă.

Rafinamentul femeilor din zodia Balanță păstrează mereu amprenta: se îmbracă strălucitor, preferă culorile pastel, parfumurile delicate și accesoriile modeste. Îmbrăcămintea lor rafinată se armonizează mereu cu tendințele din modă.

Taur

Femeile din zodia Taur au o nevoie intrinsecă de emoții complexe și de nevoia de aprovizionare constantă de elemente frumoase. Femeile născute sub acest semn pământesc sunt mai bune decât altele conștiente de valoarea tranzitorie a lucrurilor. De aceea, ele urmează mereu tendințele modei, dar numai a curentului din momentul respectiv. Ele preferă rochii de seară elegante și machiaj misterios în stilul smokey eyes. Nativele din zodia Taur demonstrează simțul gustului elitist cu demnitate. Ele nu stau niciodată în umbră, iar din cauza extravaganței excesive sunt încă evitate.

Leu

Nativele din zodia Leu se disting prin dorința de a ieși în evidență. Ele nu urmează moda, ci o creează. Eleganța nativelor din zodia Leu diferă față de cea a nativelor din zodia Taur. Acest lucru este evident în cele mai obișnuite manifestări: în timp ce nativele Taur se îmbracă într-un mod fin, nativele Leu experimentează cu îndrăzneală cu ornamente.

Chiar și când e vorba de un cod vestimentar strict, nativele Leu reușesc să facă ceva mai diferit. Nativele din zodia Leu iubesc lucrurile scumpe și exclusive, dar și nuanțele de auriu, cărămiziu. De exemplu, chiar la balurile de absolvire, costumațiile lor sunt cele mai strălucitoare și mai discutate. De obicei sunt făcute la comandă de către cel mai bun croitor din oraș.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni atrag mereu atenția celor din jur datorită vitezei lor în gândire și a imprevizibilității comportamentului lor. Ele nu acceptă standardele impuse de modă și contestă orice autoritate. Sunt conștiente de ultimele inovații din domeniul modei însă preferă să își creeze imaginea lor unică. Au curaj în alegerea ținutelor, sunt spontane, au abilitatea să poarte ținute luminoase, accesorii de pluș și tunsori la modă.

Fecioară

Cu toate că e posibil ca femeile din zodia Fecioară să nu aibă o frumusețe înnăscută, ele sunt capabile să se prezinte în așa fel încât lumea să se considere norocoasă că a fost aproape de o persoană așa atractivă și șarmantă.

Reprezentantele zodiei Fecioară au grijă de ele însele, au grijă de figura lor ca să arate mereu frumos. Nativele din zodia Fecioară știu cum să atragă atenția, dar cel mai important știu cum să mențină atenția celor din jur. Sunt adepte de a amesteca piese individuale pentru a crea o declarație personală puternică și atractivă.

Pești

Nativele din zodia Pești nu atrag doar prin aspectul lor, dar și prin misterul, incomprehensibilitatea și răceala externă. Sunt indiferente și detașate pe exterior însă în interior sunt pline de pasiune. Au un simț excelent, stilul lor este mereu verificat, adoră culorile pastel și farmecul textil al țesăturilor de mătase, catifea și satin…

La birou vor purta pantaloni cu talie mai înaltă și bluze decoltate, ținuta casual va fi formată din bluze cu volane voluminoase, cămăși mulate cu căptușeală de dantelă și pulovere de cașmir senzuale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed