HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele mai importante 5 greşeli ale Balanţelor care duc la eşec în relaţii

Cele mai importante 5 greşeli ale Balanţelor care duc la eşec în relaţii

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2018/01/Cele-mai-importante-5-greşeli-ale-Balanţelor-care-duc-la-eşec-în-relaţii.jpg

Deşi dau dovadă de o maturitate care întrece orice alt semn zodiacal, Balanţele au şi câteva puncte slabe care duc la destrămarea relaţiilor în care se află, indiferent dacă sunt amoroase, personale sau profesionale.

Articolul de mai jos vine în sprijinul nativilor din această zodie şi oferă câteva indicii asupra principalelor greșeli care ar trebui evitate pentru a te putea bucura de succes pe toate planurile.

  1. INCAPACITATEA DE A REFUZA

Din dorinţa de a aplana conflictele, Balanţele vor evita să spună exact ceea ce le deranjează la cei din jur. Lucrul acesta va determina aceşti nativi să uite de dorinţele şi nevoile lor şi să fie prinşi într-o relaţie toxică.

Învaţă să spui „nu” atunci când simţi că asta e cel mai bine pentru tine şi acordă importanţă şi viselor tale pentru că o relaţie înseamnă sacrificiu de ambele părţi. Să nu îţi fie teamă să spui lucrurilor pe nume, pentru că orice problemă are o soluţie.

  1. UN EFORT PREA MARE PENTRU A FI PE PLACUL TUTUROR

Nu e nimic greşit în a-ţi dori să dai tot ce e mai bun pentru a-i face pe cei din jur să te aprecieze, dar este complet lipsit de sens să încerci să te sacrifici pe tine de fiecare dată. Mai mult decât atât, Balanţele tind să cumpere afecţiunea celorlalţi, iar acest lucru se va concretiza într-un eşec pe plan personal.

Renunţă la a mai face eforturi supraomeneşti pentru ca ceilalţi să te observe şi reţine că cine te iubeşte şi te apreciază cu adevărat, o va face din proprie iniţiativă fără a fi nevoie de cadouri din partea ta.

  1. JUDECĂ PREA ASPRU

Acest defect se referă la faptul că, în goana spre fericire, Balanţele vor uita să vadă şi părţile bune ale celorlalţi şi îşi vor ridica multe semne de întrebare înainte de a decide dacă cealaltă persoană este sau nu demnă de ei.

Este în regulă să nu te arunci cu capul înainte, dar la fel de important este să ţii minte că viaţa înseamnă şi risc. Chiar dacă lucrurile nu vor ieşi cum ţi-ai dorit, nu e niciodată prea târziu să o iei de la capăt.

  1. LE E TEAMĂ DE SINGURĂTATE

Balanţele vor face tot posibilul să fie implicate într-o relaţie amoroasă sau vor căuta să fie mereu în preajma oamenilor. Din păcate, acest lucru va duce la pierderea imaginii de sine în momentul în care vor avea alături persoane nepotrivite care vor încerca să profite de pe urma acestor nativi.

Singurătatea, chiar dacă nu pare, te poate ajuta chiar să să realizezi ce schimbări trebuie să faci în viaţa ta pentru a putea fi capabilă să ai pe cineva alături. Probabil vei observa că vrei să ai un job bun sau o casă mare înainte de a începe să îţi clădești o familie. Vezi părţile bune ale singurătății şi nu uita că iubirea te poate aştepta la colţul următor!

  1. FLIRTEAZĂ PREA DES

Acest punct este o consecinţă a celui de mai sus şi poate duce la sfârșirea unei relaţii deja existente. Balanţele preferă să fie înconjurate din toate părţile de atenţie şi îşi fac foarte uşor prieteni. Din păcate, lucrul acesta va duce şi la infidelitate în cazul în care prietenia devine iubire…

Ai grijă să faci diferența între a flirta şi a fi sociabil. Nu este plăcut pentru cel de lângă tine să fie înşelat, motiv pentru care se recomandă să trasezi anumite graniţe între prieteniile cu persoanele de sex opus, mai ales dacă ai deja o relaţie.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed