HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele mai mincinoase zodii care vor avea probleme din această cauză în 2016

Cele mai mincinoase zodii care vor avea probleme din această cauză în 2016

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/01/Cele-mai-mincinoase-zodii-care-vor-avea-probleme-din-această-cauză-în-2016.jpg

Mințitul este ceva firesc și se întâmplă oricăruia dintre noi să mai spunem câte o minciună. Acest lucru nu trebuie nici încurajat, dar nici condamnat, pentru că, de ce să nu recunoaștem, minciunile ne-au ajutat în multe situații jenante. Aparent, unele zodii mint mai mult decât altele.

Scorpion

Niciodată nu poți ști când un Scorpion îți spune sau nu adevărul, pentru că, la această zodie linia dintre minciună și adevăr nu este clară. Nu înseamnă neapărat că sunt mincinoși, dar ei interpretează diferit lucrurile și consideră că nimeni nu este în măsură să le spună dacă sunt sau nu adevărate. Pe de altă parte, pentru Scorpion este foarte important să fii sincer cu el. Caută mereu adevărul și sentimentele pure. Puține persoane reușesc să mintă Scorpionii pentru că ei sunt cu ochii în patru, de obicei.

Gemeni

Și Gemenii mint foarte des, din simplul motiv că sunt foarte ageri, se adaptează ușor și sunt foarte isteți. Oricum datorită abilităților de comunicare pe care le au, este greu de crezut că sunt prinși cu minciuna, dar chiar li se întâmplă. Minciunile pe care ei le spun sunt bazate pe planuri care se conturează în mintea lor, dar nu sunt foarte clare. Gemenii au tendința de a adăuga multe detalii din mintea lor și de a exagera.

Rac

Racii spun minciuni care chiar îi rănesc pe cei din jur. Ei obișnuiesc să se rănească pe ei înșiși pentru că trebuie să facă față fricilor și emoțiilor pe care le întâlnesc. De asemenea, oamenii din această zodie obișnuiesc să îi mintă pe cei pe care îi iubesc cel mai mult și acest lucru poate avea rezultate tragice. Ei pot face lucruri grozave, dar se tem de cei din jur.

Pești

Când o persoană din această zodie decide să mintă, poate inventa o poveste destul de bună. Pestii au o imaginație foarte bogată, fapt pentru care nu este greu să găsească o întâmplare credibilă. Aceștia pot găsi foarte multă inspirație, iar o minciună poate deveni ceva chiar interesant pentru ei. Oricum, aceștia mint atunci când sunt deziluzionați, speriați sau se simt vinovați.

Leu

Leilor nu le place minciuna absolut deloc pentru că ar însemna ca ei să se teamă de adevăr, dar leii nu se tem de nimic. Totuși, poate apărea o exagerare uneori, o omisiune, dar acestea nu sunt minciuni adevărate. Persoanele din această zodie sunt prea mândri ca să spună falsuri, deci poți oricând conta pe cuvântul unui leu. De asemenea, aceștia sunt interesați de modul în care arată și de reacția celorlalți, așa că nu au timp să inventeze minciuni.

Balanță

Minciunile nu sunt tocmai frumoase, dar uneori adevărul poate fi și mai urât. Acest fapt le determină pe Balanțe să mintă uneori. Balanțele mint pentru binele celor din jur, pentru a ordona lucrurile în lume și pentru a păstra aparențele. Minciunile spuse de această zodie fac lumea un loc mai bun. Nu avem nevoie să auzim toate detaliile plictisitoare. Balanțele mai pot ascunde minciuni și pentru că vor să mascheze ceva legat de ele, ceva care le deranjează.

Capricorn

Oamenii din zodia Capricornului se pricep foarte bine la minciuni, dar nu recurg la ele pentru că sunt adepții onestității. Pentru ei, încrederea înseamnă mai mult decât adevărul în sine. Ei caută claritatea și ordinea. Minciunile lor vin, de obicei, din frica lor că ar putea fi ca toți ceilalți, că trăiesc aceleași drame și au aceleași probleme.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed