HomeHoroscopcompatibilitate zodii Cele mai norocoase 6 zodii din luna martie – Berbec, Leu…

Cele mai norocoase 6 zodii din luna martie – Berbec, Leu…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,5K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2016/02/Cele-mai-norocoase-6-zodii-din-luna-martie.jpg

Norocul nu bate la toate ușile și nu toți avem mereu parte de el. Unii și-l fac cu mâna lor, în cazul altora se mai aplică și acel „noroc al începătorului”, iar peste alții dă năvală de fiecare dată.

Iată însă care sunt cele șase zodii care vor avea parte de noroc pe parcursul acestei luni:

1. Berbec
Luna aceasta vei depune mai multă muncă față de luna trecută, însă nu trebuie să îți faci griji, acest lucru nu va rămâne neobservat. Veniturile tale vor fi mai mari, iar acest lucru îți va permite să investești mai mult în lucrurile care te pasionează; astfel, vei avea ocazia și să te relaxezi într-un mod productiv.

2. Taur
Starea ta de sănătate cu siguranță nu-ți provoacă probleme, ceea ce este un mare avantaj. Vei avea suficientă energie pentru a face față tuturor provocărilor din această lună, iar acest lucru îți va aduce beneficii peste beneficii. Situația ta financiară va cunoaște mici îmbunătățiri însă nu te aventura în a le consuma cu prima ocazie!

3. Leu
Relația de cuplu pare să fie una de basm, iar cei din jurul tău te vor invidia din această cauză. Nu trebuie să le acorzi atenție, până la urmă tu ești cel care trebuie să se simtă bine cu starea pe care o are, nu alții. Vei avea mai mult timp să te ocupi de activitățile care te pasionează, iar acest lucru îți va spori forța de muncă și îți va aduce o stare de bine și de liniște.

4. Fecioară
O multitudine de oportunități par să se ivească în această lună. Ieși din zona ta de confort și profită de acestea, deoarece este posibil ca unele dintre ele să îți asigure un drum plin de succese pe viitor. Vei descoperi că o activitate care o derulai destul de des este acum o pasiune pentru tine și vei profita de aceasta pentru a avea parte de venituri suplimentare.

5. Capricorn
Se pare că o nouă poveste de iubire se poate naște în cursul acestei luni, fapt care te va încânta și îți va oferi impuls în a face lucruri pe care până acum le tot amânai. Pentru nativii care și-au propus să facă un loc în căminul lor pentru un nou membru, este posibil ca acest vis să înceapă să prindă contur.

6. Pești
Relația de cuplu pare să fie cea care îți va asigura norocul în acesta lună. Partenerul tău va fi foarte atent cu tine, însă acest lucru nu se datorează faptului că este luna femeii. Familia pare să fie alături de tine mai mult comparativ cu alte perioade și te va susține în toate planurile pe care ți le propui.
La locul de muncă lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine și se va pune în discuție și o eventuală mărire salarială sau o acordare a unui bonus de performanță…

Chiar dacă zodia ta nu figurează pe lista celor șase norocoși ai acestei luni, nu trebuie să îți faci griji. Mai mult ca sigur că restul lunilor îți rezervă și ție câteva surprize plăcute!

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed