Homecompatibilitate zodii Cine va avea de suferit în 2021: Taur…

Cine va avea de suferit în 2021: Taur…

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/12/Cine-va-avea-de-suferit-in-2020.jpg

Anul care stă să vină nu va aduce doar veşti bune. După cum spun astrele, anul 2021 are în bagajul său şi multă suferinţă pentru nativii din unele zodii. Este important să o acceptăm şi să ştim să o depăşim, pentru a putea să trecem mai uşor peste momentele neplăcute din viaţă.

Este clar că viaţa nu înseamnă doar lapte şi miere, că poate momentele în care suferim sunt mai multe decât cele în care zâmbim însă niciodată nu trebuie să renunţăm.

Fiecare obstacol pe care îl întâlnim, fiecare moment dificil peste care trecem cu greutate, fiecare situaţie dificile are rolul ei de a ne maturiza şi a ne face să fim mai puternici. Doar în acest mod vom aprecia ce avem de fapt, vom şti să ne bucurăm cu adevărat de tot ce ne înconjoară şi vom lupta cu toată fiinţa pentru a ţine lângă noi pe cei ce ne iubesc.

În anul 2021 nativii din câteva zodii vor avea de suferit însă această stare va trece mai devreme sau mai târziu, iar soarele va răsări din nou. Astrele îi sfătuiesc pe nativii din cele cinci zodii care vor suferi să nu se dea bătuți, să continue să creadă în propriile forţe şi în ceea ce îşi doresc. Viaţa este uneori nedreaptă însă sunt de nepreţuit momentele eliberării.

Astfel că astrele spun că Gemenii vor primi papucii încă din primele zile ale noului an, ceea ce le va aduce multă suferinţă, sentimente de regret şi chiar se vor duce cu gândul spre unele gesturi extreme, Leii sunt nativii care vor suferi foarte mult pe planul financiar, ajungând până la avertismentul de a fi concediaţi şi de a se trezi peste noapte fără un job, iar Fecioarele nu se vor regăsi sub nicio formă în noul an, ajungând să sufere de singurătate şi de nevoia de a împărtăşi cu cineva experienţele pe care le trăiesc.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Taurii sunt primii nativi din zodiile care vor avea de suferit în anul 2021. Aceştia vor trece prin nişte discuţii foarte aprinse cu cei dragi în care reproşurile vor fi cele mai dureroase şi nu îi vor menaja deloc. Taurii vor fi surprinşi de ce vor auzi şi vor suferi în tăcere, până la proba contrarie în care vor începe să îşi verse oful, la rândul lor.

Această tensiune care se va instala în familie va fi greu de trecut cu vederea, deoarece din cauza orgoliului nimeni nu vrea să cedeze şi să o dea la pace primul. Astfel, an va începe pentru nativii din zodia Taur cu nişte note tensionate  care se vor diminua odată cu trecerea timpului însă suferinţa trăită va lăsa răni adânci în sufletele lor.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Astrele anunţă că Gemenii vor primi o veste neplăcută încă din primele zile ale anului 2021, deoarece persoana iubită consideră că este momentul să pună punct relaţiei şi să meargă mai departe pe drumuri separate.

Gemenii vor accepta cu greu această decizie care a fost luată independent de dorinţa lor. Vor încerca prin toate mijloacele să îşi întoarcă partenerul de viaţă din drum, să îl determine să îşi schimbe părerea însă acesta va fi de neclintit. Gemenii, ajungând la disperare, se vor gândi la gesturi extreme prin care să schimbe situaţia în care se află însă prietenii acestora vor fi acolo la momentul potrivit pentru a-i sprijini şi a-i ajuta să treacă cu bine peste.

Anul 2021 se va dovedi a fi unul extrem de dificil pentru Gemeni, care în final vor reuşi să accepte situaţia şi să îşi vindece rănile lăsate de o iubire sfârşită atât de brusc.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii vor avea şi ei de suferit în 2021, însă accentul va cădea mai mult pe situaţia financiară, care se va înrăutăţi tot mai mult. Aceştia vor depăşi nişte termene-limită de finalizare a proiectelor şi vor greşi anumite date care vor aduce multe penalizări, ajungându-se până la avertismentul de a fi concediaţi. Deoarece li se va tăia 30% din salariu, situaţia se va înrăutăţi şă va apărea disperarea de a face bani prin alte surse.

Salariul nu va mai fi de ajuns pentru cele necesare şi vor fi nevoiţi să se împrumute pentru a supravieţui. Leii vor suferi mult în anul care urmează şi vor ajunge să creadă că nu mai au nicio şansă de scăpare, că vor fi concediaţi şi aruncaţi în stradă. Astrele sfătuiesc Leii să nu îşi piardă speranţa şi să încerce să repare lucrurile care au fost greşite.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele sunt nativii din zodiile care nu se vor regăsi în anul 2021. Vor păşi spre acest nou început fără a avea planuri prea mari, fără a avea vreun sprijin sau o persoană dragă alături. În 2021 Fecioarele vor suferi de singurătate şi de nevoia de a împărtăşi cu cineva experienţele trăite. Acestea nu se vor regăsi deloc în ceea ce fac şi vor simţi totul ca pe o corvoadă. Vor merge la muncă doar din nevoia de a face bani, care oricum nu sunt mulţumitori şi se termină tot timpul prea repede.

Săgetător: 22 noiembrie – 20 decembrie

Anul 2021 va însemna suferinţă şi pentru Săgetători, deoarece se vor vedea nevoiţi să se despartă de familie şi să plece în străinătate. Din cauza pierderii în anul care s-a sfârşit a unor sume foarte mari de bani, aceştia vor trebui să muncească dublu pentru a-şi achita datoriile şi a ieşi în cele din urmă la lumină…

Norocul Săgetătorilor este ajutorul pe care îl vor primi de la nişte prieteni care sunt plecaţi de ceva vreme însă despărţirea de casă va fi cu adevărat dureroasă, iar lăsarea în urmă a celor dragi îi va sfâşia complet. Acomodarea printre străini nu va fi nici ea uşoară însă Săgetătorii se vor simţi motivaţi de dorinţa de a v mai bine, de apelurile video pe care le vor primi mereu de acasă şi de speranţa că se vor întoarce cât de curând.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed