Homecompatibilitate zodii Combinațiile de zodii care se iubesc, dar nu se potrivesc! Berbec-Berbec nu funcționează prea bine

Combinațiile de zodii care se iubesc, dar nu se potrivesc! Berbec-Berbec nu funcționează prea bine

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 3,3K views 3 minute timp de citit
Combinatiile de zodii care se iubesc dar nu se potrivesc

Anumiți nativi sunt mai predispuși la anumite compatibilități cu alții, pe când alții nu ar putea trăi nici măcar o zi împreună. Află cu care dintre nativi nu trebuie să ai niciodată o relație!

Berbec

Se cunoaște deja faptul că nativii din zodia Berbec sunt extrovertiți și plini de viață tot timpul. Un nativ din această zodie nu va fi niciodată compatibil cu un nativ introvertit precum un Capricorn sau chiar un Rac. Plus de asta, se pare că nici relația între Berbec-Berbec nu funcționează prea bine.

Taur

Deși la început o relație cu un Vărsător ți s-ar părea o ideea bună, cu timpul îți vei da seama că a fost o ideea proastă. Nativii din zodia Taur nu vor fi niciodată compatibili cu nativii din zodiile Scorpion, Vărsător și chiar nici cu cei din zodia Leu.

Gemeni

Nativii născuți în zodia Gemeni sunt foarte atrași de istețimea nativilor din zodia Fecioară. Plus de asta, se pare că aceștia sunt atrași și de nativii din zodia Pești, dar acest lucru nu înseamnă că vor putea forma vreodată o relație.

Rac

Racii vor descrie o relație cu un nativ din zodia Balanță sau cu un nativ din zodia Berbec ca fiind instabilă. O relație între aceștia nu va putea avea loc din cauza trăsăturilor diferite ale comportamentelor; pe de o parte, Racii sunt familiști și stabili, iar pe cealaltă parte, Berbecii sunt instabili și impulsivi.

Leu

Nativii din zodia Leu nu vor avea niciodată o relație fericită alături de nativii din zodiile Taur sau Scorpion. Din cauza faptului că toți acești trei nativi sunt destul de încăpățânați și nu lasă ușor de la ei, o relație nu ar fi cel mai bun lucru.

Fecioară

Gemenii și Săgetătorii nu vor avea niciodată o relație fericită alături de nativii din zodia Fecioară. Din cauza percepțiilor diferite, aceștia nu vor merge pe același drum împreună niciodată.

Balanță

Balanțele nu vor avea niciodată o relație de iubire cu nativii din zodiile Rac și Capricorn. Din cauza faptului că Balanțele sunt firi destul de sociabile, iar Racii sunt mai legați de o anumită rutină, această relație nu poate avea loc niciodată.

Scorpion

Scorpionii nu vor fi compatibili niciodată cu nativii din zodia Vărsător, dar nici cu nativii din zodia Leu. Din cauza faptului că aceștia își doresc să aibă tot timpul dreptate, o relație între ei nu ar fi tocmai potrivită.

Săgetător

Nativii născuți în zodia Săgetător nu au aceleași idei pentru viitor și nu găsesc niciun punct comun cu nativii din zodia Pești și zodia Fecioară. Săgetătorii vor fi nemulțumiți de instabilitatea Peștilor și de faptul că Fecioarele își apără prea tare interesele.

Capricorn

Nativii care sunt cel mai puțin compatibili cu Capricornii sunt Balanțele și Berbecii. Pe Capricorni îi deranjează foarte tare firea impulsivă a Berbecilor și, de asemenea, îi vor deranja în mare parte din timp atitudinea Balanțelor.

Vărsător

Deși relația lor poate părea perfectă la prima vedere, nativii din zodia Vărsător nu sunt compatibili cu nativii din zodiile Taur și Scorpion. Nativii născuți în zodia Scorpion sunt la fel încăpățânați ca nativii din zodia Vărsător, iar Taurii sunt prea duri.

Pești

Nativii din zodia Pești nu vor avea niciodată o relație bună cu Gemenii, din cauza faptului că li se pare că aceștia sunt prea vorbăreți. Plus de asta, nici Săgetătorii nu sunt deloc pe placul nativilor din această zodie…

Loading RSS Feed