HomeHoroscopcompatibilitate zodii Compatibilitate Berbec-Berbec

Compatibilitate Berbec-Berbec

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,7K views
Compatibilitate-berbec-berbec in compatibilitate zodii

Compatibilitatea Berbec-Berbec poate fi uneori un subiect tabu. Acest lucru este posibil insa, daca ambii nativi sunt energici si entuziasti. Exista insa si situatii in care aceasta debordare de energie poate crea tensiuni.Compatibilitate berbec-berbec

Nativii din zodia Berbec sunt firi cu radacini bine fixate si dau dovada de o incapatanare iesita din comun. Berbecii reprezinta vitalitatea in cadrul zodiacului, fiind caracterizati prin energia mentionata anterior. Pentru Berbeci, sinele este cel mai important lucru din lume, iar ei sunt foarte incantati sa vorbeasca despre propria persoana.

Compatibilitatea Berbec-Berbec poate fi afectata uneori de puterea ce ii caracterizeaza pe amandoi. Este posibil ca intr-o relatie dintre doi Berbeci sa apara ciocniri si scantei din motive aparent inexistente. Pentru ca aceste tensiuni sa dispara, este necesar ca in timp, fiecare dintre cei doi Berbeci implicati in relatie sa lase de la sine.

Compatibilitate Berbec-Berbec in dragoste

Este important pentru relatia dintre doi nativi din zodia Berbec ca fiecare dintre cei doi sa participe si sa inteleaga ceea ce simte partenerul lor. Trebuie ca ei sa inteleaga ca si celalalt gandeste aproximativ la fel si considera ca dreptatea este de partea sa intotdeauna. Pentru armonie in relatie, ambii Berbeci trebuie sa se linisteasca si sa inceteze lupta pentru putere si suprematie. Desi pare aproape imposibil, doi Berbeci pot forma un cuplu.

Este esential ca fiecare sa accepte ca nu exista o competitie, o lupta pentru suprematie. Trebuie ca fiecare sa lase de la sine si sa ii permita celuilalt sa aiba propriile gandiri si sentimente, sa nu incerce sa ii controleze viata.

Nativele din zodia Berbec par uneori firi necomunicative si usor desprinse de aceasta lume. Ele dau uneori impresia ca nu suporta sexul opus, dar acest lucru reprezinta doar o forma de aparare a suprematiei intr-o relatie. Femeile din zodia Berbec au adesea gandiri diferite si moduri diferte in a-si manifesta dorintele.

Pentru a cuceri o femeie din zodia Berbec sunt necesare o abilitate si o precizie deosebita fata de femeile din alte zodii. Nativele din aceasta zodie nu stau mult pe ganduri in privinta alegerii unui barbat. Daca nu se misca rapid, acesta o va pierde cu siguranta si intr-un timp foarte scurt pe femeia Berbec. De retinut pentru barbati, in acest sens, este faptul ca trebuie sa acorde o importanta deosebita temperamentului mereu schimbator al femeilor din aceasta zodie. Daca un barbat, indiferent de zodia lui, este atent cu femeia Berbec si nevoile ei permanente, acesta poate avea alaturi o astfel de nativa.

Pe de alta parte, barbatii din zodia Berbec sunt foarte ageri si debordeaza de impulsivitate si dinamism. Cu un suflet mare, barbatul din zodia Berbec este un mare cuceritor, avand un caracter amoros. Barbatii, la fel ca femeile din zodia Berbec, au o caracteristica principala care trebuie retinuta de orice parterer, fie ca este vorba despre o relatie serioasa sau nu…

Principala caracteristica a nativilor din aceasta zodie este superioritatea, dorinta de suprematie. Cu totii au o fire de lider si isi vor manifesta intotdeauna aceste aptitudini in fata partenerului de viata.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed